søndag den 28. december 2008

Bryllupet nærmer sig...

Der er uhh under en måned til den store dag, den sidste dag i tyverne for mig og dagen for vores bryllup. Vi havde snakket om at vi gerne ville havde et par gode billeder af os fra dag og i vores søgen efter en der kunne tage disse, kom jeg i tanke om at Louise havde vist mig Dorotas hjemmeside med billeder. Jeg kender Dorota tilbage fra Tåstrup og vi er blevet opdateret på hinandens liv via Louise, igennem årene ;)
Da vi begge synes det er nogle skønne billeder hun tager, tillod jeg mig at sende hende en mail om det var noget hun ville overveje at gøre for os og vi var heldige at hun sagde ja.

Men nu nærmer tiden sig jo og vi besluttede derfor at tage ud og lede efter velegnede steder til fotograferingen i dag, det var jo for en gangs skyld ikke totalt gråt i vejret ;) Vi tog derfor indtil Det Kgl. danske haveselskabs Have på Frederiksberg, det ligger dejlig tæt på både Rådhuset og Allegade 10, og jo altid er smukt.
Vi fik kiggede lidt rundt selvom det var vanvittigt koldt og på trods af, at jeg i hvert fald ikke var klædt på til denne kulde, fandt vi nogle smukke steder som forhåbentlig kan bruges. Haven var smuk og kold, men vi fik da oplevet en af de store påfugle stå og prøve at varme sig ved en væg og et egern.
Da haven var gennemgået for gode steder, fandt vi en pølsevogn hvor Daniel og ungerne fik pølser, det havde været det påkrævet lokkemidlet for overhoved at få ungerne med ind ;) Vi måtte dog lige slutte udflugten i Frederiksberg Centeret så jeg kunne få en kop VARM Latté til at kick starte varmen i kroppen igen. Nøj jeg håber det er en mild januardag vi skal giftes!!

lørdag den 27. december 2008

Julen 2008

Så er julen jo næsten ovre, sikke tiden flyver af sted ;) Men lige et billed af årets juletræ, hvor Samuel har været med til at lave noget af pynten. Vi laved fek.s perleplader der lignede flettehjerter og fine fugle i stof, med palietter :)
Vi holdt juleaften hos Anne og Leif i år, men mor og Henrik, mormor og moster var også med - så vi endte med at være rigtig mange, da Daniel mormor også kom, ja faktisk hele 11 styks :)
Det var en rigtig hyggelig dag og aften, selvom Samuel startede dagen med at havde det skidt og kaste op, måske det var spændingen? Henrik og Leif havde været fælles om julemaden, nå ja lige på nær ris ala mande, som Daniel helt selv havde lavet i år!
Aftenen gik med pakkeleg, spisning, dansen om træet og masser af pakker, især til ungerne ;)Samuel fik en masse gode film, spil og Ben Ten ting. Sienna fik bl a. en fin dukkeseng til Sille og jeg havde lavet et sengesæt til den i patchwork, det blev ret så fint også kan lilletrunten rigtige putte Sille. Vi tog hjem ved en 23 tiden og begge unger faldt i søvn på vej hjem i bilen, hvilket jo ellers aldrig sker.

1. Juledag var vi hos far og Birte til julefrokost, Margit, Kent, Lucas og Noah kom også. Det var super hyggeligt og med mad til flere dage. Ungerne fik rigtig leget igennem og vi var alle trætte og mætte da vi vendte snuden hjem ad.

2. juledag var der famillie hygge hos Daniels onkel. Jeg kom dog ikke med der, da jeg havde brugt det meste af den forgående nat på at kaste op - Øv så kom vi heller ikke igennem denne jul uden sygdom og Sammie tog så lige en gang falskstrubehoste her i nat - så de sidste dag har været hårde og der er godt brug for afslapning, så det er dejligt vi først skal tilbage igen den. 5. januar.

Rigtig go´ bagjul herfra til jer allesammen!

fredag den 12. december 2008

Så er der lidt ønsker ;)

Så fik jeg lige klaret ønskeseddlerne.
Håber der er noget der kan bruges. Sienna ønsker sig generalt bare noget meget tøset og noget man kan sætte på hoved - tosse unge! Også ønsker både Daniel og jeg os gavekort til Magasin ;)
God gaveshopping!!

søndag den 7. december 2008

Smukke unger og ønskesedler :)

Så fik jeg endelig tømt kameraet for alle billederne der var i. Jeg fandt disse skønne nogle blandt dem. Billederne er fra en weekend hvor ungerne og Daniel tossede lidt med kameraet.
Man kan vidst ikke være i tvivl om at de er søskende her, der er vidst heller ikke andre der sidder og spejler sig i ovnen, som de to gør ;)

De sidste to er taget da Samuel holdt fødseldag for drengene i skoven. Uhh der blev larmet godt den dag og Karen Marie fik spillet meget høj musik, indtil hun til sidst gav op og kørte sig en tur - hihi!!
Men her et styks prinsesse og charmør.
Jeg får lige lavet min og Daniels juleønskesedler imorgen aften... Stay tuned!