søndag den 22. marts 2009

Og mens drengene cyklede...

Tog jeg lidt billeder af Sienna i en ny kjole til shoppen.
Hun er ski en sjov een den lille trunte, ikke nok med at hendes sprog udvikler sig med lynets hastighed for øjeblikket, så er der også nye dele af hendes personlighed der dukker op.

Da vi var ned i haven, hvilket hun virkelig elsker, så jeg sider som var nye for mig - hun hoppede rundt og stod og dansede, men ikke sådan tøset hun var så, hmm ja det er svært at beskrive, men på sådan en "storpige" måde og var tydeligvis meget bevidst om det.
Hun er ski en sjov lille en og ikke mindst meget, meget smuk!

Sammie og cyklen...

Vores store dejlige Sammie fik jo en ny cykel til hans fødseldag og selvom det gik lidt træt med at komme i gang med at bruge den er der nu fuld skrue på cykeltræningen. For nogle weekender siden var Daniel og Sammie ude på en 3 km. øvelses tur og det var vidst ikke ren fryd og gammen hele vejen- typisk Daniel at hive knægten ud på sådan en tur første gange hihi ;)

Men et par dage efter kom jeg og hentede ungerne i børnehaven og Sammie fortæller mig at han da har cyklet i dag. Nå siger jeg lidt overrasket, for det kunne han da ikke da han blev afleveret.
Voksen Magnus står så lidt bagved og griner, men fortæller så at Sammie havde sat sig om på en cykel oppe i skoven, Magnus havde så givet cyklen et spark ned af bakken - for han vidste jo ikke at knægen ikke kunne cykle, jaaa også havde Sammie cyklet!
Problem løst!
Jeg kunne ikke lade være med at grine over det og slet ikke ovenpå Daniel 3 km tur i weekenden, men måtte da så også lige spøger om det var samme møde han havde lært sin egen knægt det - DET VAR DET IKKE, faktisk overhoved ikke! Men, men nu går det frem af med cyklingen og Sammie og Daniel har i dag været ude og øve noget mere og Sammie er bare så go!

torsdag den 19. marts 2009

Crocus og skvalderkål... så det endelig forår!!

Ahh sikke et herligt vejr det er idag!!
Skulle lige ned i haven for at tage at par billeder af nogle nye produkter der var kommet til shoppen, men blev så overvældet af det skønne vejr at jeg endte med at bruge en time i haven. Og NU! er det officielt forår for langt under de mange grandnåle og visneblade dukkede der både fine crocus og knap så skønne skvalderkål op.

Crocusne fik lov at stå og nåede at springe helt ud på den time jeg var derned, de må ha synes at det var dejligt at få lidt luft fra alle nålene og blive ramt af solen - helt ligesom mig! Det første skvalderkål blev fjernet og det var en skøn time.
Åhh nu glæder jeg mig til igen at skulle i haven og se det hele springe ud igen!


mandag den 9. marts 2009

Bare fordi hun er så SMUK!!

I går var vejret endeligt lige godt et øjeblik og jeg fik taget nogle nye billeder af lilletrunten - så må da lige dele dem med jer!
Bare fordi hun er så smuk ;)
Håber på nye billeder af Sammie senere på ugen...