mandag den 13. april 2009

Forårshaven...

Det skønne, skønne vejr her i påsken har jo været perfekt til at få styr på de sidste forårs klargøringer af haven og hele familien har nydt at være i haven. Daniel fik beskåret æbletræet og ordnet plænen, jeg har ordnet bedene, krukkerne, fået stillet havemøbler frem og generalt bare nusset godt rundt i haven. Så her dagen inden hverdagen igen vender tilbage har vi faktisk en rigtig fin have, klar til at blive brugt helt frem til det igen bliver vinter ;)
Og alt i mens vi har hygget os er det vældet op at jorden med små sprøde og grønne skud, der skal blive til masser at skønne blomster i løbet af sommeren.
Hele 20 cm er Løjtnanshjerterne vokset på den sidste uge, Kærmindesøsterne står nu lige så fint med deres små blå og lilla blomster og lige i dag er de første forårsbuske sprunget ud med gule og pink blomster.
Kort sagt vi går en skøn tid i møde nu :)


Smukke påskeunger...

Skønne billeder af ungerne som jeg har fået taget her i påsken - ikke så meget andet at sige at de er utrolig smukke, bare spørg deres mor og far ;)


Køjeseng...

Sammiemusen er jo lige om lidt en skoledreng, hvordan tiden kan være fløjet sådan af sted er jo ikke til at forstå - hvor er min lille baby blevet af ??

Nå, men i den forbindelse har vi gerne ville gøre ungernes værelse mere skole venligt, med skrivebord osv. Men pladsen manglede, så vi havde længe talt om en køjeseng til ungerne, så vi kunne få lidt mere gulvplads.

Sammie var helt med på den ide og ville såååå gerne havde en køjeseng og da han jo også er den mest forkælet unge i verden har han/de jo fået det ;)
Så vi måtte til Lyngby for og se på den og var alle solgt til denne model. Så nu har ungerne seng i str. 90*200, så der er masser af plads til leg også i sengen.

Men lidt blegt er det blevet derinde efter den er kommet, så vi må finde på noget så det ikke er alt for hvidt. Jeg har her i påsken gjort et forsøg ved symaskinen og det er blevet til et betræk til hynden på bænken (som er et hit og siddet og se fjernsyn på ;)) og en rigtig fin patchwork pude, med det samme lilla fløjl på bagsiden som på undersiden af hynden. Tilgengæld er den store runde patchwork puf røget, med et lille stik i mit hjerte ;)

Så mangler vi bare skrivebordet og nogle andre småting.

OBS OBS OBS!!!! 
Denne køjeseng er fra, Et hjem - se link her!!
Den lille bænk for enden er fra ILVA, købt for længe siden :)

Håber det hjalp aller jer derude der bliver ved med at skrive til mig ang. det ;)fredag den 3. april 2009

Sleeping beauty...

Ren og skær pral over at havde den smukkeste dreng ever!!
Sammiemusen måtte give op inden X-factor finalen var færdig og drattet, som så mange gange før, omkuld på sofaen ;)