lørdag den 30. maj 2009

Det begynder at ligne noget...

Jeg faldt lige over et billed at det bagerste af haven fra det første forår vi boede her. Ingen hæk el græs. Så her er det lige et før og efter billed, det begynder da at ligne noget ;)
April '07
Maj '09

Kr. Himmelfartsferie...

Ja ideen med en blog er vel at skriv når tingene sker og for hvis man ikke gør det så glemmer man det. Og ja det kan ikke være det store vi lavede i kr. Himmelfarts ferien for vi kan ski ikke lige huske det. Men billederne fortæller da lidt ;)
Samuel tabte endnu en tand og brugte sikkert det meste af tiden på at opfinde ting og sager. Elastikker er en af hoved ingredienserne i alle hans mange ideer, som for eksempel her blev til en lille fugl med vinger og hale, han er ski fantastisk!


Men en ting vi kan husk er søndagen spagetti fest iført bare maver og mad helt om på ryggen. Hele herligheden blev afsluttet med Sienna i bad og vaskning af gulv- så bliver det ikke meget bedre!!


Jooo de kommer vidst i år...


Synes lige der skulle en opfølger på blommetræet - der nu bugner med små og større grønne blommer. Jooo der kommer vidst blommer i år og mange, som det ser ud nu :)

lørdag den 16. maj 2009

Haven i Maj...

Da jeg her forleden sad og hugrede efter sommer og sol på en regnvejrsdag, prøve jeg at finde billeder af haven fra sidste år, men jeg måtte, til min store overraskelse, konstatere at vi faktisk ikke rigtig havde nogle.
Så det må der gøres noget ved- frem over vil jeg derfor prøve at få taget billeder af den hver måned, i hvert fald i sommer halvåret, så man rigtig kan se havens mange faser.
Lige nu er haven meget, meget grøn ;)

søndag den 10. maj 2009

Den første rokketand er tabt...

Efter lang tids venten på at få sin første rokketand, begyndte Sammies ene fortand i undermunden endelig at rokke for alvor en 1 1/2 uges tid tilbage. Det blev som tiden er gået svære og svære for det lille pus og spise med den den rokkende tand og hele denne weekenden igennem er der vidst mildest talt blevet rokket igennem med den. Ja faktisk så meget at den lille-bitte tand nærmest sad vandret bag nabotanden da de vendte hjem fra sommerhuset i dag.

Daniel havde prøvet at få den ud i løbet af weekenden, uden held meeen meget tæt på, så da den lille tand igen blev for irriterende gav Daniel den et førsøg mere - og svup den lille mælketand var ude, tabt midt under middagen hos Signe og Christian.
En meget stolt lille Sammiemus ligger derfor nu med den under hovedpuden og venter på tandfeen skal komme og bytte den ud med en guldmønt=20 kr i nattens løb ;)

tirsdag den 5. maj 2009

Fra skov- til SFO-barn...

I år er jo året hvor Sammie skal starte skole og på Frederiksberg foregår det sådan at, børnene slutter børnehave 30. april og starter SFO 1. Maj.

Torsdag d. 30 april blev Sammie for sidste gang afleveret i børnehaven, de var som normalt af sted i skoven, men kom tidligt hjem til afslutning.
Så der stod jeg og så ungerne komme fra skovbussen en sidste gang, men lidt af en klump i halsen. Humøret var ellers i højt og solen skinnede fantastisk, så forældre, børn og voksne samleds i Skovens hjørne på legepladsen, hvor der var kaffe, kage, saftevand og gaver til de voksne.
Ungerne legede på legepladsen, mens de voksne snakkede og alt kagen blev spist. Der var blevet t-shirts til alle børene, med håndaftryk og navne på alle dem der gik ud.
Som tiden gik blev det dog tid til at sige farvel til hinanden, nogle græd, men de fleste var egentlig i rigtig højt humør. Der blev krammet farvel og vi trissede forsidste gang hjem ad med Samuel som børnehave barn.

Som om det ikke skulle være nok for os forældre ;) startede knægten jo næste dag SFO. Vi tog alle 3 over og afleverede Sienna, og gik så de 50 m over til skolen i det skønneste solskin. Samuel blev afleveret til GUL gruppe, han vinkede glad farvel og døren blev lukket.
Vi tog hjem og ryddet lidt op for igen at vendte tilbage kl. 12, til en dreng der var fuldt optaget af at lege og slet ikke havde tid til at sige hej. Kort sagt, det var gået super godt og Sammie havde bare tromlet der ud af - ingen grund til , at moderen, havde været så bekymret :)
I højt humør og højt syngende om "moar, jeg vil gerne ha at du siger goddag, til min nye ven, han hedder Sigurd" smuttede vi i Frederiksberg centeret og kiggede på skoletasker og Sammie fik en lille "jeg er startet SFO" gave -vi sluttede eftermiddagen med et cafe besøg hvor Sammie leget med nogle fra SFOen og mor og far slikkede solskind. Stor dreng vi har os!!

Sker det mon i år...

Blommetræ som vi plantede for 2 sommere siden, står for første gang i fuld flor. Så nu er der håb om at der kommer blommer på det lille træ - krydser fingre :)

søndag den 3. maj 2009

Sammies overnatning i skoven ...

Som det vidst efterhånden er blevet tradition i skovbørnehave, får de største unger, dem der skal starte skole efter sommerferie, lov til at overnatte en nat oppe i skovenhuset, hvilket Sammie har set frem til siden sidste sommer :) Så det var med stor glæde og en meget tidlig morgenstund han vågnede og skulle af sted. Godt op pakket med sovepose, soveunderlag og en rygsæk spækket til randen med alt fra tandbørste til spiderman figur blev han afleveret i børnehaven, med humøret i top.

Det der skulle ske var, at de store unger sammen med Torben, Lucas og Lisbeth, skulle blive deroppe, når de andre tog hjem også skulle de havde spegetthi med kødsovs, se tegnefilm og en masse andet hyggeligt - nå ja også skulle de jo selvfølgelig sove der.

Lørdag morgen tog Daniel, Sienna og jeg bilen op for at spise morgenmad med de andre forældre og alle ungerne. Sammie og ja dem alle vidst havde haft en dejlig aften og havde hygget og sovet godt- det blev dog fortalt at Sammie ikke havde været til at få i seng og sove, men det kunne vi jo godt ha fortalt dem- for sådan er det jo altid hihi.

Alle forældre havde taget noget morgenmad med og det var masse af lækkerier, selvom de hjemmebagte kanelsnegle og nutellaen vidst var det største hit hos ungerne.
Så der sad vi alle på bænke udenfor og nød det fantastiske vejr, morgenmaden og sludret med hinanden mens ungerne stadig leget og ja primært spiste nutella madder og snegle ;)

Samuel og Hector var som altid på eventyr og Sienna trippede efter og udforsket stedet, sandkassen og ja følte sig åbentlyst rigtig godt tilpas i skovens omgivelser.
Vi fik pakket alle de ting som Sammie ellers har haft der oppe sammen + overnatnings udstyret, fremvist hvor der var blevet sovet og sagt farvel til stedet. Sammie fik en sidste rift så alt var som det skulle være ;)

Efter et par dejlige timer pakket vi alle sammen sammen og tog hjem ad igen, alle med hver vores store unge, der nu kun havde under en uge tilbage i skoven. Hvor blev tiden dog af.