søndag den 28. juni 2009

Karate Kid...

De sidste par år har det været et stort ønske fra Sammie af at gå til Karate, men efter MEGEN ringen rundt og mange afslag pga. hans alder havde vi opgivet ideen indtil han blev de påkrævet 8 år. Heldet var så med os da mormor ringet til en klub på Gothersgade, der heller optog så tidligt, men som henviste til en klub på Frederiksberg endda. Og her lykkedes det at få ham ind, de sagde ellers 7 år, men han fik lov alligevel :)

Så nu har han gået et par uger til det og er helt vild med det og rigtig go' til det- faktisk rigtig, rigtig go' og meget fokuseret og engageret i det. Normalt er det mormor der tager ham dertil om mandagen, men den sidste gang inden sommerferien fik jeg lov til det ;) Og det var sjov!!!
Han er jo rent ud sagt en lille skid i forhold til de andre og den eneste helt nye, men han kæmper der ud af og gør det rigtigt godt, især mod de større drenge går han til det, mod pigerne er han ret så tilbageholdende kan man se,m hihi det er lidt sjovt.
Men absolut talent og meget ros, en af de andre mødre fortalte at hun troede han havde gået til noget andet kampsport den første gang han var der, da han helt uden forbehold knaldede 2 brædder over som om han aldrig havde lavet andet. Hun vare meget imponeret, meeen det er vi andre nu også ;)
Nu er der sommerferie men d. 10. aug. er det igen tilbage på karate bænken og han glæder sig allerede!! Her lidt billeder fra den sidste gang inden sommerferie.

Det er her han går ...
søndag den 21. juni 2009

Hyggelæsning om drømmehaver...

Jeg elsker havebøger, især de rigtig smukke af dem og der i blandt er der mange fra Claus Dalsbys forlag Klematis.Her et lille udsnit af de nyeste på ønskelisten: Et liv med roser af Ernst Jensen og Havedrømme af Claus Dalsby. Begge er de fyldt med Dalsbys smukke, smukke billeder, masser af inspration og timevis af hyggelæsning...


lørdag den 20. juni 2009

Når kreativiteten bare skal ud...

Da gigten jo desværre sætte en hel del grænser for hvad jeg kan for tiden, ja så er der jo en masse kreativitet til overs.
Så jeg har fik taget lidt billeder af ungerne i dag, men det er jo altså heller ikke det værste at beskæftige sig med :)Forelsket i en rose ...

Den nyeste rose i haven, Crown Princess Margareta, en engelsk Austen rose, er og bliver den smukkeste rose jeg nogensinde har set og så dufter den endda også fantastisk.

Den er plantet ved hjørnet af huset, nær rosenbuen og skulle gerne bringe lidt skønhed til det ellers lidt kedelig område.

Sammen med den er der også plantet en sent blomsterne hvid klematis det kan vokse "sammen" med denne skønhed af en rose. Lige nu er den en smugle spinkel i grenen i forhold til de overdådige blomster, men det skal tiden nok ændre ;)

Også en lille pudsig historie. En ærteblomst er lige sprunget ud i rosenbuen... Men det pudsige er, at det er ikke en jeg har plantet - jeg har ej heller haft røde ærteblomster, så hvor den kommer fra er et godt spørgsmål, men indtil videre får den bare lov at blive ;)

tirsdag den 16. juni 2009

Det bugner...

- ja det gør så, det bugner af blommer det lille træ.
Der er simpelthen så mange, at grenene knap nok kan bære dem og de er bare blevet store nu. Så skal de bare snart til at havde lidt farve også skal vi ha' mavepine af blommer ;)


Lidt men godt...

Ja lidt, men godt er vel det rigtige ordsprog, når det kommer til mine kreative projekter forøjeblikket. Min leddegigt er aktiv, så det slå jo bremserne i for de store udfoldelser. Men i weekenden fik jeg da levet en lille bitte smugle. Så here goes...
Jeg er jo vild med min IPhone, ja jeg sover jo sågar med den, kan slet ikke falde i søvn uden den, men det var jo en dyr sag da jeg købte den og jeg ville jo derfor meget gerne passe godt på den. Meeen, det var noget nemmere sagt en gjort, for det var ikke til at opdrive et cover til den der kunne opfylde mine krav om udsende og funktionalitet, så til sidst var der jo ikke andet at gøre end selv at lave et ;)
Som tænkt, så gjort og det blev fantastisk, synde jeg selv ;)
Syet i ægte CHANEL stof , gennem quiltet, med betrukketknap og lige så smukt inden i som uden på blev den og den har været brugt lige siden og har fået mange, mange komplimenter.
Så da Karoline har fødselsdag i morgen, synes jeg også hun skulle havde en på trods af det er en Samsung mobil hun har ( høhø ) så jeg fik syet lidt nye i weekenden og fine blev de :)Jeg fik også lavet en ny hårdbøjle, fyldt med en hel sommereng af maguritter og kornblomst, den blev rigtig fin og kan vidst peppe selv det kedeligste hår op ;)

tirsdag den 9. juni 2009

Haven i Juni...

Så er vi trådt ind i den første sommermåned og det gode vejr er her stadig, selvom Maj var helt fantastisk. Lidt mere regn står det dog på nu, men det er haven vidst bare glad for ;)
Det er nok ikke en overraskelse for nogen at jeg elsker vores have og det arbejde der føljer med den- det er absolut det sted jeg slapper bedst af og jeg elsker at nusse rundt i den.
Lige nu går jeg dagligt og hepper på roserne for at få dem til at springe ud, jeg kan næsten ikke vente faktisk, det samme gælder for Dahliaerne der slet ikke kan skyde hurtigt nok efter mit temperament, de skal helt sikkert forspirres næste år.
Hvert år byder jo på sine udforringer i haven og noget lykkedes mens andet ikke gør det. I år er jeg så glad for at min Alm. valmuesøster endelig er sprunget ud, for det gjorde den nemlig ikke sidste år, tilgengæld har min Blue Moon rose, som jeg sådan havde glædet mig til, ikke sat nye skud og der kommer derfor ingen blomster på den i år - noget må drille den og med mindre et mirakel snart indtraffer, må jeg flytte den til efteråret. Men sådan er det jo i en have og det er jo også den balancegang der gør det så sjovt.
Selve haven har jeg valgt at holde i primært blå og lilla toner med stenk af gul og hvid- lyserødt er totalt bandlyst ;) Så for at få lidt afløb for min trang til lyserød i alle dens skønne afskygninger har jeg i år dedikeret krukkehaven stykket til det og jeg glæder mig til at se de lyserøde og guletoner arbejde sammen der. Det er jo altså fordelen ved at havde krukker med masser af sommerblomster for så kan det ændres hvert år :)

*Et hav af blå og lilla blomster.
Storkenæb, Ridderspore og alm. Valmuesøster.


*Bierne og brumbasserne flokkes om de mange udsprungne blomster.

*Kronprinsesse Mary rosen nærmer sig udspringning.

*Golden shower rosen der vokser i rosenbuen nærmer sig også den første udspringning.
*Den smukke og første alm. Valmuesøster, den burde vel egentlig være azurblå, men hmm den er nu mest lyselilla - men stadig smuk ;)

Mit hjem er mit slot...

De sidste par år, er Daniel og jeg taget til udstillingen
"mit hjem er mit slot", ja det er vel en livstils udstillingen, der foregår i Det Kgl. danske haveselskabs Have på Frederiksberg, der hvor vi fik taget vores bryllupsbilleder.


Så her et par billeder af hvordan der ser ud om sommeren.
Det var ellers en dejlig dag med rimeligt vejr, fiiine blomster og god mad!

I Louises kolonihavehus...

Endnu en kort uge er ovre og den lige så lange weekend, der fugte den. Og lidt skulle der jo ske i den lange weekend, så vi besluttede at tage ud og se Louises nye kolonihavehus lørdag. Haveforeningen ligger lige ude ved RUC, faktisk på vej hvor STOF & STIL (der hvor jeg køber meget af mit basis stof) ligger, så det var jo dejlig nemt at finde.
Louises hus er dejlig stort, med rigtig køkken, stor stue, soveværelse, gæsteværelse, badeværelse og bryggers, der er endda en kæmpe stor terresse rundt om det halve hus, og den blev brugt ivrigt i det skønne vejr.
Vi havde lovede at tage lidt have redskaber med, da Louise gerne ville fjerne noget at en død bambus *LOL* ja right, det lod sig ski på ingen måde lige gøre. Daniel kæmpede i en time og med meget lille udbytte,der skal vidst større maskiner til, med de rødder.
Efter lidt arbejde i haven, spiste vi frokost på teressen og nøde at de mørke skyer kun blev ude i horisonten, mens vi sad i strålende sol. Ungerne løb omkring i haven, Sammie lave opfindelser og brugte al Louises tape, mens Sienna bare tullede. Midt på dagen kom Louises søster, Pia, forbi med hendes søn på knap 3år, Benjamin, så der var godt gang i haven mens vi knoklede for at få lidt skik på den. Louise fik vist hvad der var skvalderkål og fortalt hvor vigtig det er med vanding ;), jeg plantede om og fjernede ukrudt, mens Daniel tog sig af alt det hårde arbejde. Det var skønt at gå og nusse i haven og der skete da også en del.
Efter meget leg og havdearbejde tog vi hjem af, godt trætte og beskidte!
Louise fortalte at hun var blevet ved i haven til kl. 11 om aftenen, så der var virkelig sket noget.