fredag den 10. juli 2009

Den store pige og den lille opfinder...

Knap er vores ferie begyndt og allerede er der sket store forandringer her hjemme. Sienna har valgt og smide bleen helt af sig selv og vi har snuppet sutten fra hende, når hun altså ikke skal sove. Og når vi nu taler om at sove, jaaa så er lille trunten også rykket ind i sin egen seng, hvilket betyder at Daniel og jeg har sengen for os selv, for første gang i 6 1/2 år. Så vores lille pige er så absolut ved at være stor og bruger timer hver dag på at kigge på og udvælge trusser og gå rundt i højehæle:)
Sammie, vores store dreng, han har så absolut en lille opfinder i maven. Alt bliver splittet ad og sat sammen på de mest opfindsomme måder for tiden og det er utroligt hvad han kan få til at sidde sammen med elastikker og tape.

På søndag tager vi mod Sverige, hvor vi kører rundt omkring til og med torsdag. Pippiland, here we come ;)


torsdag den 2. juli 2009

Hip Hip Huuuurra...

Sidste weekends fødselar mangler vidst at på bloggen ;)
Daniels rundede de 34 år sidste weekend og vi fejrede ham en lille smugle i det skønne sommervejr. Dagen gik med unger der hyggede med morgen tv, lidt morgenmad med snask, vandkamp med alt alt for lidt vand ballonger, kager, kaffe, boblende vand, vandmelon og de mest snaskede unger jeg længe har set ;) Anne og Leif kom til kagen og kaffen og vi hyggede nogle timer i det skønne vejr...
Her nogle billeder fra den solbeskinnet dag...