mandag den 14. september 2009

Børne- og ungelejr 2009...

Så blev der lagt billeder og tekst fra forrige weekends karatelejr på klubens hjemmeside og sikke nogle fine ord om vores store knægt :)
Der er flere billeder på klubbens side, men her er lige dem med Sammie!

Børne- og juniorlejr
I Weekenden 5-7/9 blev der afholdt Børne- og juniorlejr i Vejen. Skolen havde 1 instruktør (undertegnet), samt 5 seje karatekaer fra børneholdet med. Trods det dårlige vejr blev det en rigtig god lejr. Alle 35 børn i alle aldre, gav den hele armen og klarede de mange træningspas, ikke mindst nattræning og sidste dags forhindringsbane, utroligt flot. Der blev udvist ægte kyokushin og fighter ånd.
Som på voksenlejren er børnene delt ind i grupper, med hver sin gruppesenpai. Også her giver det et fantastisk sammenhold og ansvarsfølelse så alle kunne deltage og få noget ud af træningen!
Skolen havde den glæde og stolthed at komme hjem med 2 medaljer, idet Samuel fik Fighterprisen, for at udvise ægte kyokushinånd, trods sine bare 6 år - han er bare utrolig den dreng!
Gruppekonkurrence blev vundet i suveræn stil af Gruppe1 - som William var med i - Godt gået William! Stort tillykke til begge!
Også STORT tillykke til Nicolai, Lucas og Christian, der også gjorde en fantastisk indsats og udviste masser af styrke og udholdenhed.
Alle var enige om, at godt nok er det hårdt at være på lejr, men det er også FEDT - Så vi kommer alle igen næste år!

Osu
Senpai Diana

søndag den 13. september 2009

Lidt nyt til shoppen...

Jeg har fået lavet lidt nye vare til shoppen, så derfor var det tid til nye billeder. Sienna stillede som altid gladeligt op og da det var slut med de fine kjoler, tullede hun lidt rundt i haven og lavede lyserød lagkage og smootie af div. sten, kviste og plast dumper.
Her lidt af de bedste billed fra dagens "photo shoot".
Lille mutti'en...

Daniel havde en periode hvor han gik meget op i at nurse moderinstinktet frem i Sienna og det lykkedes må man sige. Alt og alle bliver trøstet af og nusset om, af den lille pige og de her billeder er et rigtig godt eksempel på hvor fint og omhyggeligt alle bamser og dukker bliver puttet. Her er det Klokkeblomst og den lyserøde pony ved navn "Lillebror" der ligger og tager en lur.
Lillebror fik forresten sit navn ovenpå at slyngveninden Ella, fra vuggestuen, fik en lillebror - det ville Sienna også havde og det skulle åbenbart være en lyserød pony ;)

Et af mange, mange projekter...

Vi har for tiden gang i en hel del projekter herhjemme i det lille hus. I fredags fik vi taget en radiator ned fra ungernes værelse, så der er klar til at blive lavet skrivebord og så glæder vi os rigtig meget til at få lavet indbygget sofa/briks inde i den lille stue. Men da det jo ikke er handy vi mest er, må det vente til Henrik kommer i næste weekend - og ihh hvor vi glæder os til det!

Men en ting blev HELT færdig og lavet af Daniel i weekenden, der blev sat kroge op til vores fine Mummi krus. Det er noget vi længe har talt om, meeen det skal jo lige gøres. Resultatet er ikke sådan at kimse af, fint det blev det og det er dejligt med lidt farve i vores hvide køkken :)

onsdag den 9. september 2009

Bedste fighter...

I weekenden var Sammie for første gang på karatelejr, men det var også første gang han tog hjemmefra i så lang tid, det var nok på trods af det, værst for moderen.
Han havde været halv skidt trosdag og fredag og havde derfor været hjemme fra skole så han kunne blive frisk til karatelejren. Fredag pakkede Sammie og jeg hans mange, mange ting - karatedragt, trænings hansker, benbeskyttere, træningstøj, badetøj, sovepose, underlag og så meget, meget mere :)
Kl. 16 kørte han med en af sine træner Diana og 4 andre knægte mod Vejen idrætscenter, hvor de skulle tilbringe weekenden med massere af karate, sjov og sundhed. Vi hørte fra ham 2 gange i løbet af weekenden og begge gange sagde han, han havde det godt, søndag måtte han dog indrømme af han savnede mor - men mor savnede så absolut også ham og havde haft ondt i maven det meste af weekenden.
Søndag hentede vi en træt lille knægt der sagde "osu" til alt og med en medalje hængende om halsen - for han var blevet kåret som "bedste fighter" på lejeren, den eneste pris der var givet ud over 1. plads medaljer. Diana fortalte at han havde klaret det fantastisk, været så sej og vundet alles hjerter - vores lille 6 årige knægt er absolut ved at være stor!! Sammie fortalte stolt, at han havde lagt sig til at sove når det blev sagt, børstede tænder, skiftede underbukser, spiste masser af salat - for det er sundt og gjort alt det mor her, havde terpet med ham inden.
Diana lovede at lægge billeder på nettet, når hun lige er ovenpå igen, det havde vidst også været en hård weekend for hende, men indtil de kommer er her weekendens program i hvertfald.