fredag den 30. oktober 2009

Årets sidste buket fra haven...

Da jeg var i haven forleden opdagede jeg at der stadig var roser og dahliaer i haven- så jeg skyndte mig at plukke den vel nok sidste buket i år og for en lille stund var det næsten sommer i stuen igen - for roserne duftede så skønt :)

Sammie 7 år nu...

Ja så er endnu et år gået siden den stormende efterårsnat hvor vores skønne og smukke Sammie kom til verden. Vi stod allesammen op kl 6 for at nå at morgenhygge lidt inden det var skole tid. Morgenbrød på bordet sammen med hjemmebagte hindbærsnitter og gaver. Vi fik hygget godt mens Sammie pakkede gaver ud og blev rigtig glad for sit "hjemmekemi sæt", "mit første kredsløb" og bogen "den uendelige historie" - ja gaveønskerne er har ændret sig noget fra sidste år :)
Men efter morgenmad- og hygge var det afsted til skole og børnehave, så Daniel og jeg kunne gøre klar til at få 14 knægte herhjem.

Kl 1250 hentede vi og Anne, så alle drengene fra Sammies klasse og Hector og Sebastian som han har gået i Skovbørnehave med og er hans bedste venner.
Nå men afsted med Metro og tog med ungerne og hjem kom vi med 14 drenge der var godt gang i - desværre var vejret ikke lige hvad man kunne ha håber på, men de kom da lige en tur i haven inden vi gik op og fik lige brændt en smugle, meget lille smugle krudt af ;)
Oppe i lejligheden stod den på masser af leg, larm, pitabrød, pirat opgaver og film med popcorn og is til. Der blev leget lige til sidste mand skulle hjem og jeg skulle hente Sienna, som havde søgt tilflugt hos Ella og bare slet ikke ville med hjem igen.
Samuel synes det havde været en rigti god dag og var rigtig glad for sine gave ink. mikroskopet fra klassen. Jeg kolapsede på sofaen efter at ha hentet Sienna og sidder er mere el. mindre stadig ;)
Også er der billeder fra hele dagen...

onsdag den 21. oktober 2009

Dullerne og lillebror...

Hvis man spørg Sienna hvem der er hendes bedste ven, lyder svaret "Sammie og Ella-Bella" Og selvom Ella og Isabella jo er hmm 2 personer, så er det for Sienna en fælles betegnelse og bliver også udtalt sådan :) Ella og Bella er slyngveninderne fra børnehaven og ja vuggestuen, men de er jo lige blevet børnehave børn og de 3 duller er uadskillelige og leger sammen dagen lang.
De er 3 små bestemte piger og helt sikkert en håndfuld for personalet, men når det er sagt, så er de simpelthen så søde og helt fantastiske sammen.

En historie fra da jeg hentede Sienna i dag. Dulle 1, 2 og 3 sidder (selvfølgelig) ved siden af hinanden og spiser frokost. Ella i midten og hun er så heldig at havde en frikadelle med, men ikke noget med at sidde og spise den selv - sådan foregår det ikke, nej en bid til Sienna, en til Bella og lige en til Ella. Og det er sådan det foregår med dem - alle 3 er vidst ret glade for mad og de voksne i børnehaven fortæller at de sidder og udvælge det bedste fra deres madpakker også deler de det - også giver det mening hvorfor Sienna altid har mad med hjem, der skal stiles højere hvis det er den mad de skal spise ;)

Nå men i dag var jeg sammen med de 3 duller og deres mødre på legeplads også var Ellas lillebror også lige med. Jeg fik taget lidt billeder af dem, men nøj det var svært at få taget et fælles - bedre held næste gang. Men her er lidt med de 3 duller..... og lillebror ikke at forglemme :)

Efterårs kreativitet...

Ja lidt men godt ik, det er vidst sådan det hedder og også sådan det forholder sig, når det kommer til alle de kreative projekter som jeg gerne vil lave. Men hen over de sidste par uger er det blevet til lidt.

Vi er jo igang med at få lavet lidt om herhjemme, hmm det synes jeg altid vi er, men der er sket en smule på ungernes værelse. De har jo fået skrivebord og mangler nu lidt at sidde på og til det blev første skammel fundet i kælderen, også har jeg givet den en hynde betrukket med skønt patchwork i glade farver :) Så skal vi bare finde en skammel mere og havde dem malet og, og, og ....
I de sidste dage af efterårsferien fik jeg lavet lidt pynt til vores vinduer. Smukke stoffugle i dejlige mønstre, på snor med et væld af perler, blomster, klokker og sten, en til stuen og en til ungernes værelse :) Og endelig fik jeg sat bagstykke på min håndsyet og quiltet pude, synes den er blevet så fin i farverne, nu har den også bare ligget så længe uden, så det var godt at få det gjort - igen lidt men godt ;)

Også er vinterens strikkeri gået igang 2 stk. uldbukser til lilletrunten er det faktisk blevet til, men den lille dulle har så allerede ødelagt det første par - spørg mig lige om jeg var sur efter at siddet og strikket dem med mine sølle hånder også hun lige synes det er sjovt at pille i en samling, så hele buksen bare travler op til sidste, grrrr det pigebarn ;) Nå men her er det par der stadig lever og de er også fine.
Det var vidst alt for nu - næste projekt er betræk til den ny bygget sofa ...

mandag den 19. oktober 2009

En lille bitte smule billeder, fra efterårsferien...

Ja mange billeder er det ikke blevet til og dem der er flest er er fra mobilen, men bær over og nyd de skønne unger ;)

Ungerne har slappet godt af i ferien, har været en hel del hos mormor, men lidt hverdagsbilleder af ungerne og fra da vi besøgte Søs og Michael, laaaangt ude på landet. Hvor de fik set heste, sagt hej til store hunde og Sammie endda gik tur med dem tilsidste.


Ungerne ser "Jordbær Marie" sammen.


Sammie læser historie for Sienna

Sammie trøster Sienna :)


fredag den 9. oktober 2009

Søskende ...

Ja billedet har lidt uger på bagen, men synes lige jeg ville havde det på bloggen ;)