søndag den 31. januar 2010

Slappe søndag?...

Søndag! Vel egentlig dagen hvor der skal slappes af, men også dagen hvor vi blev en del af det etableret Danmark og fik fladskærm ;) Og fik er så absolut ordet, vi har været så heldige at få det min far og Birte havde, men der ikke virkede til noget TDC noget el. hvad det nu hedder, så de valgte at købe nyt og vi fik deres gamle – yippi!! Daniel havde tegnet og forklaret mig hvor stor det var og jeg må indrømme jeg var begyndt at blive lidt bekymret – men det viste sig at det ”virker” mindre end det gamle og på INGEN måde er det. Mange sekunder gik der ikke, fra min far og Birte var gået, før de to mænd sad og skulle afprøve fladskærm, så den er stået på både Bond og Spiderman i ved noget hvor de rigtig kunne nyde og vurdere det ;)

Lige nu er Daniel og ungerne gravet sig gennem sneen og er taget et smut hjem til farmor og farfar, så her er faktisk ro og flad-fjerneren er slukke. Derfor virkede det jo til at være go timing for at være lidt kreativ, men jeg synes bare det er en af de dage, hvor jeg ikke kan være det, nogle gange kan man bare ikke få det til at fungere øv – men har da lidt billeder af den sidste hæklet pude jeg fik lavet færdig forleden og lidt søndagsbilleder af ungern. Ha en dejlig søndag...

fredag den 29. januar 2010

The big blue...

Så blev ”the big blue” endelig færdig aka vores nye sengetæppe.

Det tog sin tid, men det værste har egentlig været at det tog uendeligheder at lægge romber i den rigtige mønster på gulvet og eftersom det fyldte sådan omk. 4*3 meter kunne det ikke bare blive liggende, så jeg måtte pakke det sammen et par gange.
Jeg har været lidt kreativ med fyldet i sengetæppet og simpelthen købt den billigste dyne i størrelse 2,40 x 2,30 i IKEA – 100 kr med fjerfyld og det hele, så elsker jeg ski IKEA og kan kun anbefale denne luksus løsning, som også giver pote når man bor i et meget koldt gammelt hus, det ski lækket at ha liggende ovenpå dynerne om natten. De blå nuancer er ikke delt op i hvor mørke de er, men mere hvilken blå det er, så det blev til 3 grupper, en i kobolt, en med lilla blå og til sidst en i turkise nuancer, op mod hovedgæret. Noget stof er der meget af og andet er der bare en smugle af, så det var en go mulighed for at få brugte de små stykker af ynglings stof der lå i gemmerne. Da patchwork stykket var færdigt, var det blot at locke det sammen med dyne og bag stykke, for til sidst at kantede jeg med gult kantebånd. Her vil jeg gerne slå et slag for gul, jeg elsker gule stikninger og kantebånd, det er bare den bedste farve til at samle farver og mønstre på og gang på gang ”redder” det hvad som helst næææsten ;)

Jeg synes det er blevet fint, der er selvfølgelig visse ting jeg gerne lige ville trylle om, men alt i alt er jeg tilfreds og det ser smukt ud i soveværelset med de to gamle puder vi før havde i stuen.

tirsdag den 26. januar 2010

Puha endnu en fødselsdag...

31 år, det er hvad jeg blev i går, ikke om jeg fatter hvor tiden bliver af, men jeg kom da gennem dagen uden tåre, hvilket er mere end hvad jeg kan sige om sidste år ;)
Jeg havde faktisk en dejlig dag, var inde i byen og købe gave hos Liebe, spiste frokost med min mor, sushi mums, drak lidt kaffe og spiste lidt lækker chokolade og sluttede med at tage hjem og slappede lidt af inden familien kom hjem, til en gang meget nem mad. Daniel og Sienna kom med blomster til mig, en orkide og Sienna havde valgt en lille bitte lyserød rose til mig, fordi den var lyserød hihi.
Den nemme mad blev spist da Sammie kom fra karate og så fik jeg gaven, den meget ønsket sukkerskål fra Element serien hos Royal Cph, resten af aftenen var ren afslapning og lidt klippe klister - man er jo blevet en gammel kone… Samuel havde for resten også lavet en målepind til når jeg syr *LOVE* og hele hjemmet er fyldt med smukke blå/lilla franske anemoner som jeg fik i lørdags, jeg er i den grad blevet begavet!

I dag har jeg bare nydt mine nye ting, stået i solens stråler et par gange og ellers bare afsluttet et par krea projekter – den næste færdig hæklet pude, blev hæklet færdig og lidt nye fugle pryder nu ungernes værelse.
31 år er man nu, hmm hvem havde troet det ville ske så hurtigt…


lørdag den 23. januar 2010

Stuens dronning...

I morgen er det som før fortalt vores 1 års bryllupsdag og selvom det ikke kommer til at være noget vi fejre videre, synes jeg vi skulle havde en gave. Vores lille bitte hyggestue er endelig ved at være færdiggjort med dens mange små og støre projekter og da jeg pludselig kunne få fingrene i et Wiinblad litografi slog jeg til og fik den medfølgende guldramme og lysegrønne passe partout udskiftede med noget der mere matcher det vi ellers har ;)

Motivet er, som Wiinblads ofte er, en meget smuk kvinde, en dronning mener Samuel og farver er fantastiske, meget varme og sarte. Andre damer har også gjort sit indtog i stuen, det smukke særtryk af Julie Nord er flyttet ind over sofaen og på trods af det vidst snart tangere 90’ernes Monet plakater i at pryde stuevæge, så er jeg helt vildt med det, man kan altid finde noget nyt i det og så står det smukt til vores Wiinblad platter.
Den absolutte dronning af stuen er dog knap så statisk som disse og faktisk meget smukkere, hvis jeg selv skal sige det og det skal jeg jo. Sienna hedder hun (høhø) og hun elsker at blive fotograferet, hvilket vi lige udnyttede i en af dagens timer der faktisk var fyldt med lys og sol, nøj hvor jeg længes efter at lyset igen skal fylde vores hus dagen lang!

Nå men til sagens kerne, den lille bitte stue er ”færdig” igen, hvorfor er det at en ting altid føre en anden med sig osv… Hmm nå men sofaen har fået helt enkelte sorte velour puder med et twist i de forskellige betrukne knapper der sidder i dem, man i den multistribet sofa gik det altså ikke med mere af ”det gode”.

Sidste men så absolut ikke mindst, er 2 hvide bønneborde med sorte ben, flyttet ind og det fungere super – endeligt et sofabord Daniel og jeg kunne blive enige om og her kan jeg kun tilføje at i min verden, er hvid helt sikkert er den nye hvid – visuel luft skal der til ;)

Next to come, soveværelset, men det er kun småting på en stor ting der mangler…torsdag den 21. januar 2010

Gamle venner...

Dagen i dag har været besøgt af 2 gamle og meget kære venner – nemlig solen, som jeg ikke husker hvornår jeg sidst har set, men det var en usøgt fornøjelse igen at se hende stråle og ikke mindst blive ramt af hendes varme ;)
Ja ja, nej spøg til side, den anden såkaldte ven er en pude, som jeg ser hverdag, men aldrig rigtig er blevet tilfreds med, er heller ikke sikker på jeg er det endnu, men ”less” har absolut ikke væres ”more” i dette tilfælde og nu hvor den ligne en lille sol går det i den rigtige retning. Den petroleumsfarvet fløjlen der før indrammet patchworket er udskiftet med orange m. hvide prikker og bagsiden er orange fløjl. Denne dag er næsten blevet ramt af to sole ;)

Og ja måske der lige er lidt stille på bloggen, men det er fordi jeg har gang i en heeeel del projekter, som jeg desperat prøver at færdiggøre, men lad så dette være dagens godbid for de kreative.

søndag den 17. januar 2010

Jeg mindes...

Ja okay, måske jeg lige er stor leverandør af gamle billeder for tiden, men med vores første bryllupsdag om hjørnet og den indrero det giver at vide at de ligger her hvis vi (igen) skulle miste en masse data, ja så tillader jeg mig ski at lægge lidt flere billeder fra vores bryllup og bryllupsreje – man har vel lov at mindes ;)

Vi blev gift sidste år d. 24. januar, dagen før jeg blev 30 og 7 år + 2 unger inde i vores forhold! Et par dage efter tog Daniel og jeg til Rom (uden børn) og nød det tidlige forår der herskede der, samt go mad og MASSER af kaffe og cafeture, det var ski skønt :)
Her lidt fra det hele…


tirsdag den 12. januar 2010

Forsinket winter wonderland...


Den 17. december, en af de første dage med sne, havde jeg været i haven og tage lidt billeder i og af vores sneklædte have, skæbnen ville dog at jeg ikke nåede at lægge billeder på bloggen inden jeg skulle hente unger og da jeg kommer tilbage, var vores ellers nyhjemvendte PC igen engang bare død og ville slet ikke tænde. Endnu engang måtte vi drage mod Glostrup og aflevere vores elles meget nye PC til reparation og jeg var derfor meget spændt på om de billeder nogensinde ville se dagens lys igen.

Men, men, men i dag har jeg fået hentet PC igen og det virker som om den er i orden denne gang og heldigt nok var billederne der stadig - så her kommer de noget sent, men bedre sent end aldrig ;)