mandag den 22. februar 2010

Vinterferie...

Åhh ja, så er det sørme mandag igen og hverdagen er vendt tilbage ovenpå sidste uges vinterferie. Ungerne er igen i børnehave og skole, Daniel er på arbejde og jeg prøver at komme mig lidt ovenpå den sidste uges bedrifter. Her en run down over ugen…

Mandag og tirsdag var ungerne hos mormor og vufar, så Daniel var på arbejde mandag mens jeg drak kaffe i STORE mængder med en veninde og fik drøftet verdenssituationen –men sørme om jeg ikke også fik en lille malingsrest med hjem af en farve som jeg totalt havde forelsket mig i derhjemme, så straks var jeg hjemme, før jeg begyndte at male vores øv grå skammel.

Tirsdag stod på IKEA tur for Daniel og mig, bare et par småting så vi kunne få sat de sidste spejle op på ungernes værelse og så smuttede den klassiske træskammel Bekväm til den nette pris af 79kr – har jeg fortalt jeg godt ka´ lide IKEA ;) Så vi hyggede bare rundt herhjemme, mens vi fik lidt skik på huset, nååå ja og jeg pudsede vinduer, hvilket jeg regner med der skal gå 3 år før jeg skal igen, nøj det var hårdt.

Onsdag fik vi sørme besøg af Mette Helena, som laver boligrepotager for blandt andet Bolig liv, hun havde kontaktet mig for noget tid siden om det var noget vi var interesseret i og ja det synes vi da kunne være rigtig sjovt. Så hun var her og ville riiiigtig gerne lave en reportage, vi blev enige om at gøre det til sommer så de også kunne få vores have med :) Ungerne kom hjem igen og vi havde en slappedag, med skammel samling og Oline.

Torsdag, kom 2 af mine veninder forbi og vi bagte chokolade cupcakes, hyggede og snakkede mens Sienna klædte sig ud igen og igen og Samuel var på National muset med farfar.

Fredag var dagen, hvor Sienna for første gang kom i biografen. Vi tog alle 4 ind og så ”Prinsessen og frøen” og det var et stort hit! Hun klarede det bare så godt og var dybt optaget af filmen plus slikposen, det var en rigtig go tur og hun vil så gerne i biografen igen, siger hun hele tiden, for hun ææælsker biografen hehe

Lørdag var vi til bedste Birtes fødselsdag og der blev leget med fætre og hygget den hele dag.

Søndag var slappe dag og blev brugt på ekstra lure og masser af Pippi på dvden.

Nu er stempelkande kaffen igen udskiftet med instant og hverdagen er tilbage, men det jo heller ikke helt skidt, her lidt billeder at unger og skammel...
søndag den 14. februar 2010

Lidt lunt til kaffen...

Ja ja, jeg sagde jo jeg nok skulle finde noget mere jeg kunne putte patchwork på ;)
Denne gang er det gået ud over stempelkanden, som har fået et fint mavebånd til at holde sig varm på. Patchworket er stadig lavet i romber, men i et mønster der danner en stjerne i midten, derefter er den gennemquiltet med 2 lag fleece, syet sammen med bagstykket og flappen til at lukke, to tryk knapper og den er færdig. Det lyder måske nemt og hurtigt, men jeg må indrømme de meget små patchwork stykker har taget sin tid at få styr på. Farverne har jeg holdt i orange/brune og blå for at kæde det sammen med vores musselmalet og element, men så sandelig også vores smukke Iittala Taika krus :)

Et hyggeligt lille projekt man sagtens kan lave i løbet af en dag og hvad mon jeg nu kan finde på…

onsdag den 10. februar 2010

Romber til rumperne...

Så fik ungernes stole også et par puder, så ungernes små numser kan sidde godt og blødt ;)

Puderne er lavet i romber patchwork af div. ny indkøbt Liberty stof og ellers bare alt godt fra gemmerne, der er quiltet med pladevat og bunden af puden er postkasserød fløjl. Puderne er næsten ens, men Sammies har en blå prikket stribe og Siennas en hvis med røde kirsebær.
Meget fint og overkommeligt projekt ovenpå sengetæppet, Daniel mener dog ikke jeg nu kan finde flere overflader og dække med patchwork og andet godt, men vi for se gør vi ;)

mandag den 8. februar 2010

Fund fra London...

Lidt fik jeg da absolut slæbt med hjem fra London, noget til mig og lidt til ungerne, Daniel måtte nøjes med at være glad for at få mig hjem igen, sorry skat!

Det blev til lidt blonde sager fra Topshop, en vintages underkjole og kanin pung fra Portobello Road, stof fra Liberty, glimmer make up fra Urban Decay (for det bliver man åbenbart aldrig for gammel til), leggings fra hmm ja H&M, verdens bedste hårelastikker og multi farvet kuglepenne fra Mujii og fra totalt nyt ynglings mærke en kjole og hårbøjle fra Happie loves it (som sørme har et netshop som så absolut er et besøg hver), Sienna fik en klokkeblomst kjole og Sammie en helt speciel Harry Potter tryllestav – skønne ting det hele :)


Turen går til London...

I torsdags tog min veninde og jeg til LONDON!! Noget vi har snakket om meget længe, men endelig lykkedes det faktisk at komme af sted, så farvel til sne og kulde og hej til blå himmel og forår i London.


Jeg har været der et par gange før, men min ellers MEGET berejste veninde havde ikke, så vi har taget den helt traditionelle tur, med musical, faren vild i undergrunden, biograf tur i Odeon, sightseeing bustur og shopping. Vi havde en rigtig, rigtig hyggelig tur, uden stress og jag, ahh okay lige med undtagelse af når Louise blev sulten;), men bare ellers fyldt med kaffe, Pret mad, hygge, kigge butikker og den slags. Vi travede Regent Street og Oxfort Street tynde, kom i Liberty shoppen, var på markedet på Portobello Road, så alle seværdighederne fra toppen af sightseeing bussen og alt dette i skønt, skønt forårsvejr uden en eneste regnbyge og med masser af nyudplantet blomster – så bliver det ikke meget bedre!

Sidste aften tog vi en tur på pubber i Soho og fik studeret Engelske mennesker på lidt tættere hold, absolut underholdende og Soho er så absolut stadig mit ynglings område i London. Søndag formiddag tog vi hjemad og blev mødt af mænd og unger i lufthavnen i et Danmark der stadig var sne fyldt.
Jeg havde ikke kamera med på turen, men her billeder taget med Iphonen fra turen og så må jeg lige negle nogle af dem Louise tog ;)