onsdag den 23. juni 2010

Link love...

LINK LOVE!! er et tilbagevendende begreb i blogland for tiden og det er ski da også fantastisk at give gode links videre. Faktisk er jeg så både modtager og videregiver i dette tilfælde, for jeg faldt selv over de her 2 små fine håndtrykte puder på Bloesom Kids og det var totalt kærlighed ved første blik med dem begge. Nu er de kommet og de er også fantastiske IRL, så tid til at viderebringe kærligheden :)
Den lille lyserøde pude med kaninen, er håndlavet af Erin Flett og fra Finns Finds, den blå med skyer og teksten ”Dream big little one” er også håndtryk og lavet af Robin and Mould. Jeg synes de begge er meget, meget smukke på hver deres måde, hvad de har tilfældes er kvaliteten og den er i top!tirsdag den 22. juni 2010

Find 5 fejl...

… eller i hvert fald 2 lige nu, det har jeg leget i haven her til aften. Så her, en hyldest til det uventet smukke.

1. fejl.
Ved indgangen til vores gårdstykke er der en ligusterhæk der ca. indeholder alt andet end særlig meget leguster. Men midt i dette virvar af selvsået hæk og planter er der dukket noget meget smukt op, det er en rose og den er ikke mindre end 5 m høj. Dens stamme er enorm og hvert år bliver den stører og smukkere, det er dog en skønhed man skal skynde sig at nyde for den vare ikke mere end et par dage også er det lyserøde flor og den vidunderlige duft væk og alt af dens skønhed der er tilbage, er det lyserøde drys den har efterladt sig på jorder og hurtigt er også det væk. Lige nu blomster den og jeg nyder det!


2. fejl
Som nok det eneste sted i mit liv bliver vores have kørt i en ret stram farve palet. Haven er i blå/lilla nuancer, med hvide og gule glimt og det var da også med det i tankerne jeg i foråret plantede nogle hvide fingerbøl eller det var hvad jeg troede det var. For nu her mange måneder efter er de endelig sprunget ud og sørme om ikke ca. halvdelen er purpur farvet og sjovt nok passer de helt utroligt godt ind – kan ikke love de får lov til at formere sig, men lige nu er smukke :)

Den nye havestue...

Yes yes, der er stadig stille på bloggen ;) Men ihh der sker så meget, at jeg ikke kan nå noget og mest bare er træt. Nå men her er et lille blik på vores nye havestue, den mangler stadig mere maling og 100.000 andre ting, men allerede nu bliver den brugt og endda rigtig meget. Den ligger i forlængelse af det lille gårdstykke der er før haven rigtig begynder og er som før fortalt en gammel faldefærdig garage der nok er lige så gammel som huset. Nu er det en havestue og det er skønt at kunne sidde i læ for regn og vind især som sommeren er i år og vi har allerede spist der en del.

Jeg håber I kan fornemme hvor fantastisk den bliver, men pt. står der en KÆMPE vældet vedbend i vejen for at jeg rigtig kan tage billeder, meeen mon ikke snart den er pist forsvundet, hmm måske ønsketænkning, det kræver jo nok man gør noget aktivt ;)
Drømmen er at der skal vokse roser og klematis i store mængder op af den, men det tager jo tid og den skal jo også lige males færdig inden de kan plantes, men jeg ser det allerede nu for mig … og det bliver smukt!

tirsdag den 15. juni 2010

Color me white...

Åhh damn, der sker ikke meget på den her blog for tiden, men, men, men jeg har en god grund eller faktisk flere. Vores projekt omtrylling af meget gammel og faldefærdig garage til brugbart og fantastisk sted, fylder og det fylder meget, sådan både fysisk og psykisk. Normalt ville jeg jo i denne tid, være i haven konstant, men synes godt nok vejret spænder ben – der er ski grænser for hvor mange grå og våde dage man gider og nusse rundt der nede. Det er så også grunden til at græsset er højt, faktisk sådan ret højt, men når det er sagt så kan man ikke komme uden om at det er en smuk tid vi er i, altså lige så snart solen titter lidt frem og om få dage springer de første roser ud i haven også bliver det endnu bedre :)

I går aftes, da solen liiiige viste sig, fik jeg taget lidt billeder i haven og et lille bitte kig på et hjørne af det der skal blive en fantastisk havestue, blev det også til. Der er lang vej endnu med det projekt eller sådan følelses det i hvert fald, men det bliver fantastisk, intet mindre, glæder mig til at kunne vise det rigtig frem.

lørdag den 5. juni 2010

Color me purple...

Sikke en skøn sommerdag og aften! Endelig er blomsterne i haven ved at springe rigtig ud og hvis de bare får et par dage mere med sol, vil haven igen være et lilla/blå hav. Et par af blomsterne på lidt af planterne havde dog åbnet sig i dag og jeg tog derfor kameraet med på min lille aftentur i have. Og så var det også ved at være sidste udkald for at fange tulipanerne og syrenerne, inden det rigtige sommer flor tager helt over.
Alt er lidt kaos i have, da projekt ”renovering af ældgammel garage ” har det med at sprede et kaos omkring sig, men hvis man bare kigger blomsterne dybt i øjnene, ser man det slet ikke ;)

fredag den 4. juni 2010

One down, one to go…

Så lykkedes det endelig at færdiggøre et nyt lille kreaprojekt eller i hvert fald halvt.

Jeg har længe ønskede mig nogle puder til vores spisebordsstole, de eneste stole der manglede, for jeps herhjemme skal enderne nemlig kunne sidde dejlig blødt. Nu er den første af de 2 endelig færdig og den anden er 1/3 færdig, men jeg synes jeg ville vise den nu, for den er blevet så fin og lyserød ligesom gangen :)

Puden består af små sekskanter patch workede i hånd, gennem quiltet og til sidst sat på et lyserød fløjl bundstykke. Stoffet er ynglings Betsy fra Liberty, en gammel rast pink med grå prikker og plain sart lyserød. Ahh så kan man eller i hvert fald jeg sidde blødt ;)

Ha’ en skøn weekend, herhjemme står den på projekt gammel totalt faldefærdig garage, forvandles til noget helt fantastisk!