mandag den 30. august 2010

Hææælp, jeg drukner…

Seriøst søde blogland, jeg drukner, jeg drukner i børnetøj og her derfor efter en seriøst hektisk weekend endelig fået sat en hel del sprit nyt tøj til salg på trendsales. Så please, tjek om der er noget af det du kan bruge, det hele er yderst og jeg mener yderst rimelige priser…
Se her, der er Moonkids, Milibe, Molo og Plastisock.

Næste punkt på dagordenen er at få sorteret ud i det brugte, damn vi har voldsomt meget børnetøj – I wonder why, hmmm????


onsdag den 25. august 2010

J'aime les pompons...

Oui oui, j'aime pompons eller sådan noget, var absolut matematisk så bær lige over med mig, men fransk virkede bare som det rigtig sprog til dem her ;) Og nu til pointe, så de her fantastiske pomponer guirlander og tænkte måske det kunne være det nye hit i blogland, jeg elsker i hvert fald pomponer!

Billeder og genial ide fundet, her

tirsdag den 24. august 2010

Den store Wiinblad...

Siden jeg fik min store Wiinblad vase i vinters, har jeg set frem til at det skulle blive gladiolus tid – det er det nu endelig ♥

mandag den 23. august 2010

When the party ends...


Da jeg i går tømte vores kamera ovenpå en yders vellykket og hyggelig sommerfest var der 3 billeder på – det var det. 3 unger var det vi havde fået taget billeder af, Sammie, Sienna og Ella – men egentlig siger billederne meget for det ses tydeligt at de hygger sig og det var absolut det vi alle gjorde i lørdags.

Herhjemme er det ved at være en rigtig klassiker, det ikke at få taget billeder, man har travlt med at rydde op, lave mad, dække op og pynte op og når det så er gjort kommer folk også er fokus der. Men her var fint, der lørdag eftermiddag, med opdækning i bedste trædgårdstil i hele haven, der var duge i lag, der var Dahliaer i emaljekander, der var lyserødt service, der var vimpler og flagranker i træer og lofter, der var tæpper og bænke og alle de borde vi kunne opdrive, hængekøje og bordfodboldsspil også var der go mad og masser af drikkelse, kager og franske makroner - men vigtigt af alt så var der en skøn stemning og det var rigtig, rigtig hyggeligt!

Vejrguderne var også med os, vejret holdt og først hen på aftenen faldt der lidt dråber, men det betød kun at alle samlede sig i havestuen og blev der festen ud, samlet og om fælles bord. Og dråberne var da heller ikke flere end af det var overstået da alle havde samlet sig i havestuen. Til gengæld holdt vejret sig ikke tilbage hen mod søndag morgen, hvor regnen stod ned i vildskab, så da vi senere på dagen skulle ned og rydde op, var alt nyvasket og dækket af perlerækker af regndråber, papirvimplerne havde fået vasket farven ud og alt var friskt og rent. Så her er der billeder fra dagen der på, da festen var slut, håber alle ar haft en lige så god weekend som vi havde :)


torsdag den 19. august 2010

Negletosserier...

Normalt er jeg en ret farverig person også sådan tøjvis, men det sidste årstid er de mange farve i garderroben stille og roligt blevet skiftet ud med sort, ikke andet kun sort. Det kan og er der mange grunde til, men sådan er det i hvert fald for nu, dog er der dukket en lille smule af den gamle rebel op eller også er det ren kreatrang der siver ud gennem fignerne el. neglene retter sagt…

I går fik jeg i hvert fald lige givet neglene engang striber – sådan helt bogstavligtalt med neglelak, så nu kan jeg måske bedre acceptere min ellers sorte stil, hey det da fremskridt, den sorte neglelak er ikke blevet brugt længe, meeeen den passer nu godt til vinter ;)

onsdag den 18. august 2010

Sensommer...

Sensommer, det må man hvis kalde det vi har nu og jeg må indrømme at jeg synes det var en noget kort og intens sommer vi fik i år og ovenpå det forår vi havde, indrømmer jeg gerne at jeg satsede og håbede på en lækker og lang indian summer.

Nå men lige nu bugner haven af de smukkeste sensomre blomster, hortensia, solhat og dahlia står i fuldt flor og kappes om opmærksomheden med de tunge bærbuske, det er et smukt syn og om lidt tager roserne deres anden tørn. Havde jeg dog ikke haft den skønne nye havestue, havde det ikke væres meget jeg kunne glæde mig over al den skønhed, for shit hvor det har og stadig regner. Så der sidder jeg og hækler lidt og som tæppet bliver længere, således bliver det også koldere. Men please vejrguder, kan vi ikke få lidt godt vejr lørdag, for der skal vi holde sommerfest i haven og så stor er vores havestue altså ikke, så please, please, please…
Nå det er sagt, så prøv lige og se de dahliaer jeg forspirede tidligt på året, de er bare blevet kanon store og vild smukke, jeg har dog fået en fejl levering, for min pudderdåse dahlia er ikke en Lambada – men pyt den er smuk ;)

onsdag den 11. august 2010

Style din blog #2

Så er der lige en opfølger på indlægget fra forleden om at style sin blog. Mette har nu lavet ”pakker” der indeholder forskellige godter til blogger (hmm det rimede)og til en fast pris – de kan ses her!

Måske du tænker, jamen hvordan forklare jeg hvad jeg vil ha’ for en stil? Det jeg gjorde i tidernes morgen var at fortælle, jeg kunne lide stregtegninger og fotorealistiske elementer også sendte jeg et par billeder af nogle ting jeg godt kunne lide. Det var fx at jeg rigtig godt kunne lide Tord Boontje design og ud af det fik Mette lavet nogle smukke blomsterranker, som var en del af grafikken.

Jeg har lige sat et billede ind af toppen af min gamle shop og som I kan se er de stregtegninger, som jeg nu har her på bloggen, i baggrunden og de føromtalte blomsterranker i forgrunden. Nu var det et flash banner, så min sommerfugl baskede, farverne kørte i baggrunden og blomsterne glimtede, men jeg håber I kan bruge det som hjælp :)

Elsk dit hjem...

Kender du de dage hvor du bare føler dig mere død end levende, damn jeg har en af de dage. Var så træt i morges at jeg ikke engang orkede kaffe, hvilket siger en hel del og situationen.
Jeg har kæmpet hele dagen med at komme op til overfalden, har drukket way to mutch kaffe, har fået hovedpine, sikkert af way to mutch kaffe, har siddet i sofaen for at slappe af og har fået ondt i ryggen af at sidde i sofa og slappe af og sådan er det gået slag i slag.

Men nu har posten lige været her og havde en bog med til mig som jeg længe gerne har, ville læse. Bogen hedder ”Elsk dit hjem”, go titel ik’ og er af Ranvita La Cour. Jeg kendte slet ikke til hende før en læser her på bloggen spurgte om vores hjems indretning var inspireret af hende også måtte man jo lige se hvad hun var for en. Nu vil jeg så se om jeg ikke kan finde lidt go karma i denne smukke bog og forsøge mig med en kop te…

mandag den 9. august 2010

Style din blog…

Som sagt så mange gange før, så elsker jeg smukke ting og det er ikke bare i den fysiske verden, men ligeså meget på nette.
Jeg elsker at en netshop har gjort noget ud af design og layout og at den skiller sig ud – har en stil der er deres egen, men det samme gælder så absolut også i blogland. Jeg følger faktisk en del blogge hvor jeg ikke fatter en bjælde af hvad de skriver, men fordi de er så smukke og unikke er jeg ligeglade, jeg nyder bare og tager alt det smukke ind.

Og hvor vil jeg så hen med det, jo som I måske kan se har jeg fået pimpet mit banner og dem der kender mig tilbage fra Strawberryflavor tiderne vil måske genkende det smukke streglandskab fra min shop, dengang fik jeg nemlig designet mine bannere og andre grafiske lækkerier af Mette Engell. Det var en lang proces, for ja, for at sige det lige ud så er jeg røvperfektionistisk og ikke sådan til at stoppe når jeg har fået en ide, men sammen fandt vi ”stilen” og Mette designede for eks. dette smukke landskab som en del af grafikken.

Da shoppen lukkede ned, kunne jeg simpelthen ikke bære at al det smukke grafiske arbejde skulle gå tabt og kontaktede derfor Mette igen for at høre om vi ikke kunne finde ud af at redde noget af det her til bloggen. Så det har vi gjort eller Mette har gjort, sådan wupti. Jeg har igen krummet tær over mig selv og mine uendelige ideer og igen har Mette bare skabt og vist hvor fantastik hun er og her taler jeg ikke kun til det grafiske, men også til at fange ”mig” - min stil, min hvem jeg er, mine ideer.

Så igen, hvor er det jeg vil hen, jo, vil du også pimpe din blog, vil du gerne brande dig selv, vil du gerne ha noget smukt at kigge på, så kan jeg kun anbefale kære, søde, ufattelig overbærende og kreative Mette. Du kan se hendes hjemmeside, her. Jeg ved hun også gerne laver små projekter som banner til os her i blogland, så hold jer ikke tilbage med at pimpe bloggen og gør den unik - med al den tid vi bruger her har vi fortjent en smuk blog ;)

lørdag den 7. august 2010

Bare bedre…

Kender I det, at man bare nogle dage føler sig lykkeligere og heldigere end andre. Sådan en dag hvor unger og mand er helt fantastiske, blomsterne smukkere, bærerne mere modne, solens stråler varmere, ja jeg kunne blive ved, men sådan havde jeg det i morges. Daniel og Sienna hentede morgenbrød hos bageren, vi spiste det i havestuen, Daniel og jeg drak kaffen færdig mens ungerne løb og legede og resten af dagen var bare fyldt med idyl og ro, glade børn og en glad arbejdende mand, alt imens jeg nussede om bloster og hæklede lidt. Måske den indeholdte det samme som så mange andre dage, men den var bare mere.

Og for at gøre det hele lidt bedre, så se lige hvad jeg fandt på ungernes skrivebord, en lille tegning som Sammie har tegnet af deres nye Dalahest, en vi fandt på et loppis i sommerferien. Den er så skøn og fin og fantastik tegnet at jeg straks har sat den op i havestuen.