fredag den 26. november 2010

Julen kommer...

I disse dage, går Sammie og jeg bare her hjemme og plejer vores hoste/feber ting. Okay Sammie hoster kun, men til gengæld er det voldsomt, som i rigtig voldsomt – jeg har taget feberen fordi jeg jo aldrig kan nøjes med den lette vej ud ;) Men midt i dårligdommen, fik jeg taget mig samme til at få gjort vores adventskrans færdig. I år skal der nemlig jules igennem og det er ikke kun fordi jeg skal gøre parat til en jule boligreportage herhjemme, men også fordi jeg har en dårlig samvittighed overfor ungerne hvad ang. jul.

Jeg er ikke den store jule elsker, synes altid det er svært at gøre alle parter tilfredse, når man selv er skilsmissebarn – der nu også skal få regnestykket til at gå op med svigeforældre og egne børn. Julen har ikke rigtig indeholdt juletraditioner for mig, men nu skal det være nok, det skal ikke gå ud over mine unger at mit forhold til julen har været lettere anstrengt.

Så for første gang har jeg lavet adventskrans og synes slev den er blevet fin. For mig er julen rød og sådan er det bare, ingen pangfarver her og ej heller porcelæns ornamenter, jeg er mere traditionel, som kom så mange andre steder, det betyder jo ikke at det bliver kedeligt ;)
I går var det så jeg trodsede sygdom og tornene på tjørnen og fik lavet den adventskrans og endda sat lidt julestads op i vindueskarmen – jeg er lidt stolt, jeg mener det er jo ikke engang 1. dec og slet ikke som dengang vi pyntede juletræet d. 26. dec. Host host.

Sienna har fødselsdag på mandag, men derefter skal der jules igennem, juletraditioner indføres fra i år!lørdag den 20. november 2010

Med i Babiekins online magasin...

Ligesom andre i blogland (eller i hvert fald Rakel ;)) er jeg blevet kontaktet af det amerikanske online magasin Babiekins, omkring at være med i en repotage om indretning for børn. I den forbindelse har jeg taget billeder og redigeret kæmpe filer, totalt røvet ;) men nu er de i hvert fald endelig færdig redigeret. Så her er et lille udklip af billederne, værelset er set før I know, meeen jeg laver hele tiden lidt om så mon ikke det går alligevel. Synes også jeg har brug for en form for forløsning ovenpå at ha redigeret i tiiiimevis – vil så meget ikke være perfektionist i mit næste liv ;)

Så here goes, ungernes værelse (igen)…

Ved I hvad der gør mig glad?...

Det gør go kvalitet ski’ og det er hvad jeg fik ind af døren for et par dage siden. Smukt syet, lækkert stof og fint, fint presset og indpakket, så jeg ski en glad kvinde :)
Jeg var nemlig faldt over Marapyttas udsalg og forelskede mig straks i denne skønne lille solgule kjole, der godt nok er i størrelse 1-2år, men tænkte nok min lilledulle kunne bruge den alligevel, for det skulle bare være den! Og prisen, var så vanvittigt billig at jeg har helt dårlig samvittighed, 100 kr ink. porto.

Så skynd jer ind og købe noget af alt det lækre her, så I kan lette min samvittighed ;) Og hendes blog er her.


torsdag den 18. november 2010

Og så kom jeg på BoligLiv.dk

Ja eller et stooort billede af mig i hvert fald ;)
Teksten, den handler om historien bag Strawberryflavor, som nåå ja også er en del af mig ;)
Håber I vil læse med – her!

Sammie 8 år...

Så er der lige lidt forsinket billeder fra Sammies fødselsdag.
Men må sige han blev fejret med maner i år – på dagen, familien i weekenden og klassens drenge weekenden efter, meeen man bliver jo også kun 8 år en gang ;) Og ja, hvis hans pandehår ser lidt sjovt ud så er det ovenpå at Sammie lige selv synes han ville klippe sig, dejlig stor tot han fik taget der, grrr…onsdag den 17. november 2010

Au revoir Paris...

Så er vi igen hjemme fra en dejlig tur til Paris - hold da op det er en stor by, som i sådan rigtig, rigtig stor.
Vi var der i 4 dagen fra morgen til aften, men jeg føler ikke jeg har oplevet en brøkdel af byen, som Daniel siger, så er der grundlag for flere ture og det kan jeg kun give ham ret i :)

Vi boede ikke så langt fra Champs Elesees og gik rundt i det område den første dag, vi var både i parker og Disney store, vi var ved Ladurée, men ente med at søge ly fra regnen i et kedeligt bageri, hvis eneste plus var den kat de have. Aldrig har jeg set så stor en kat og enten var den højgravid med graviditetskløe eller også var virkeligheden at det var en fed kat med lopper, jeg vælger den første ;)

Anden dagen blev brugt på et kæmpe, kæmpe stort antikmarked, samt Eiffeltånet og Seinen by night, dag 3 på Sacré Coeur og latiner kvarteret og den alleer sidste på alt for mange stormagasiner ;)

Vi fik spist masser af mad, på mange forskellige restauranter og drukket alt for lidt kaffe på cafeer. Vi havde en rigtig dejlig tur også selvom min krop sagde stop på halvvejen og turen hjem var meget hård, men en go tur det var det.

Kameraet fik vi ikke med, så det vi har, er fra mobilen…
1. Fed/gravid kat 2. St. Augustin metro station 3. Eiffeltånet+Seinen by night 4. Lysekronen på en italiensk resturant, hvor vi spiste 5.+6. Julegejlet ved Printemps 7. Kager inden fra Printemps 8.Metro st. ved Sacré Coeur 9.-12. Udsigten og Daniel fra og selv Sacré Coeur 13.+14. Mere jule udstilling fra Printemps 15.+16. Japansk øl og vores sushibåd fyldt med sushi.Lad børn, være børn...

Læs om vores oplevenser med Paris og børn - læs mit indlæg her!

fredag den 12. november 2010

Det er jo ikke nogen hemmelighed…

...at Strawberryflavorer tilbage, så måske jeg skulle lade være med at behandle det sådan ;)
Som jeg har fortalt før har jeg oprettet en blog til Strawberryflavor, så kunder der ikke kender mig, ikke skal kvæles i billeder af min familie og have, det forbeholder jeg til jer kære læsere ;)
Men det betyder vel ikke at jeg ikke kan bruge min personlige blog til at reklamere for Strawberryflavor, vel?? Eller det var i hvert fald hvad jeg kom frem til i går da jeg sad og lavede pressemateriale for Strawberryflavor.

Så her kommer den, altså Reklamen… tag og smut ind på strawberryflavor.dk og se hvad der sker derinde.
Og for at sparke det hele mere i gang, så kan jeg starte med at fortælle jer her, at når jeg kommer hjem fra Paris, så sætter jeg en give away i gang med muligheden for at vinde en ægte Strawberryflavor kjole, så meld dig allerede nu som fast læser på bloggen her el. bliv ven med Strawberryflavor på facebook her, du må også godt gøre begge dele ;)

Reklame slut… ;)

torsdag den 11. november 2010

Hej gamle ven...

I dag mødte jeg en, jeg ikke synes at ha set sådan i laaang tid, solen og den strålede, det var skønt!
Jeg synes jeg savner solen rigtig meget allerede, november blues, måske? Men med under 2 døgn til vi er i Paris og sådan ca. intet rent tøj, har den bare stået på den store tøjvask i dag og ophænge af det på. Men ihh altså, det var faktisk så skønt vejr at det føles som ren forkælelse.

Derfor blev jeg også lige nød til at tage lidt billeder af efterårs haven, men rod og blade all over, men hvad gør det når solen skinner :)

lørdag den 6. november 2010

It's Paris, baby...

Ohh yes, it´s Paris, baby, Paris! Jeps for om en uge er Daniel og jeg i Paris – bare os og byernes by :)

Jeg har ikke været er før, det har Daniel, en gang, men eftersom det var på studietur i gymnasiet ved jeg ikke hvor meget det tæller, hmm. Så ud over at vi ikke skal race rundt, men bare slappe på mange cafeer, ja hvad er så værd at se? Der er selvfølgelige de traditionelle steder, men hvad er der eller??

Såå blogland, hvad skal vi opleve?? Kom med dit bud og ja hvis der er nogle der ved hvor man kan få stof, bånd og hvad ved jeg i store mængder, så ud med det ;)

Damn hvor jeg glæder mig, men jeg skal dog lige overleve en Samuels drenge fødselsdag i morgen først…

onsdag den 3. november 2010

Det skal nok bli' godt...

Damn, jeg er ikke meget værd i dag - men en lille smugle har jeg da formået at lave.
Mit broderi er snart færdigt, mangler lige lidt endnu, men er så klart til at blive en pude. Troer det skal omringes af den lilla Betsy her, det skal nok blive godt...

mandag den 1. november 2010

Så gik der lige traner i den…

Nu fik jeg endelig fundet et sted jeg kunne hænge de traner som jeg det sidste lille år gerne har, ville lave. Og op er de sørme også kommet allerede, godt hjulpet på vej af alt godt fra køkkenskuffen. Jeg synes selv de er blevet ret fine, måske der lige skal en mere på, men alt i alt godt tilfreds.
Ideen til dem kom fra denne meget, meget smukke blog som jeg ikke fatter en brik af, men elsker at kigge på :)