fredag den 31. december 2010

Happy new year fra heeele..Så kom den, årets sidste dag. Det har været et år på godt og skidt, så jeg har det helt okay med at det er ovre. Til gengæld er jeg virkelig spændt på 2011, jeg har en go fornemmelse for det og glæder mig faktisk rigtig, rigtig meget til at se hvad det bringer også selvom jeg tror det bliver hæsblæsende.

Her hjemme står maden og simre i køkkenet og oprydning af stuen er ved at tage form. Vi skal have en stille aften med ungerne, lige som vi plejer at havde det også med Københavns bedste udsigt til fyrværkeri, man bor vel på Danshøj ;)

Men her på falderebet skal i alle ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår, fra hele familien Hallas & Hermansen og det bliver endda med indlæg nr. 200 her på bloggen ;)

onsdag den 29. december 2010

Havens dahliaer 2011...

Inspireret af et indlæg ovre hos hr. Claus Dalby, kom havetrangen over mig mere en normalt. Så nu har jeg bestilt dahliaknolde og selvom der er en 4-5 måneder til at de skal frem, så gav det egentlig rimelig go mening, for alt var på lager og jeg fik fingerende i nogle af dem der altid plejer at være udsolgt.

Noget andet der også begynder at give rigtig go mening er bloggen. Ment på den måde at jeg nu har blogget over 2 år og derfor nu begynder at kunne bruge den til at slå op, hvad jeg før har købt og gjort i haven, så på trods ag jeg måske til tider kan kvæle jer læser i indlæg om og billeder af haven, så fungere det ski ;)

Men her er de næste års dahliaer, man fornemmer måske et tema, jeg har jo et nyt hvert år. Fra venstre mod højre: Brindisi, Winter Spings, Taffarel, Lavender Ruffles, Who Dun It, Blue Bell - smukke ik!

tirsdag den 28. december 2010

Glædelig bagjul...

Åhh ha, glædelig bagjul alle sammen, det er ski en lidt hård tid at komme igennem. Meget hygge og meget go mad, men også meget stress og logistik der skal gå op. Hvis man så lige smider et ”lige nu og her” møde med en japaner i bunken den 23. og en bil der sidder fast, så er der endnu mere stress.

Men i dag er der en smugle overskud til lige at lave andet end jul og arbejde. Jeg har næsten de 10 modeller på plads som der skal på messe i Tokyo i februar eller retter sagt, jeg er parat til at bestille stoffet og det er et langt stykke af vejen.
Derfor sidder jeg også pt. i noget der minder om nattøj og har bare tøffet rundt med ungerne hele dagen. Daniel er på arbejde og vi herhjemme har bare hygget med at bage pizza,  håndpresset appelsinjuice og lave lidt krea. Sienna og jeg har lavet mini flagranker i origami papir og Sammie har stenet fjerner, hvilket er helt ok i dag.

Jeg håber alle har haft en dejlig jul om lidt er det nytår, 2011 står og tripper – hvad mon det bringer…Søg og du skal vinde #2 - GIVE AWAY…

Jeps, søg og du skal vinde fortsætter – dog lige med lidt justeringer.

Målet er stadig Jane Sassaman hjerte stof fra kollektionen ”Jane’s Paradise Garden" og alle 3 varianter søges stadig, men jeg skal kunne få min. 2 yards for at du kan vinde en Starwberryflavor kjole.
Den første der finder det til mig, vinder en Strawberryflavor kjole af eget valg.

VINDERNE af søg og du skal vinde #1…

Først vil jeg lige sige tak til alle jer der har siddet og gennemsøgt nettet for mig – jeg har fået i 5 yards og så er der da til et par kjoler ;)

Der kom bud på Strawberryflavor bloggen, Strawberry Life bloggen, min facebook, Strawberryflavors facebook og på min mail – så måtte lige sammenligne tiderne :)
Jeg ved det er svært at finde og det er også derfor jeg bad om hjælp, nogle link var for gamle, nogle havde ikke lige det stof, men det lykkeds at opdrive det to steder – nemlig på Ebay og i Tyskland.

Men vinderne er Pia Anna Olsson og Ingeborg fra bloggen Kawaii til dit barn.
Men jeg synes ikke vi skal slutte endnu, så konkurencen fortsætter, læs mere her.

søndag den 26. december 2010

Søg og du skal vinde - GIVE AWAY...

VIND DIN EGEN STRAWBERRYFLAVORKJOLE!
Kære alle Strawberryflavor venner, jeg har brug for jeres hjælp og som tak skal du får din helt egen Strawberryflavor kjole, værdi 795 kr.

Det er nu så vildt heldigt at Strawberryflavor er på vej til Japan, hvor det vil blive præsenteret på PlayTime messen i Tokyo allerede i februar. Det hele er gået meget hurtigt og jeg stå lige nu med bare et problem, nemlig det at jeg mangler de hjerter jeg syr på brystet af mine kjoler – skrig!! og det er her jeg har brug for al den hjælp jeg kan få.

Så de 2 første der finder mig et sted hvor jeg kan købe Jane Sassaman hjerte stof fra kollektione ”Jane’s Paradise Garden" der er 3 varianter og de kan alle bruges, vinder en kjole efter eget valg. Jeg skal gerne kunne få mere end en yard, men alt modtages med kyshånd– så please hjælp mig med at gennemsøge nettet, jeg er ligeglad hvor det skal sendes fra bare jeg kan få fignerne i det ;)

Jeg håber som sindssyg i vil støtte op om denne mulighed og hjælpe mig med at finde de hjerter!!
De allerbedste og kærligste knus
Céline

tirsdag den 21. december 2010

Julespurt...

Så er de første og sidste julegaver indkøbt – alt klaret på 5 intensive timer!
Og jeg formåede faktisk at komme alle butikkerne igennem, uden alt for meget impuls indkøb til mig selv, men denne lille elg-lysestage endte dog med at komme med hjem, så har man jo heller ikke mere rygrad ;)

fredag den 17. december 2010

Sneprinsessen...

Sienna har været hjemme hele dagen og vi udnyttede lige det smukke vejr til at få snuppet et par billeder af den nye kjole :)

torsdag den 16. december 2010

Man undres...

Selv efter mange års træning får man ikke altid det som man havde satsede på. Jeg har brugt hele dagen på at udvikle et nyt kjolemønster, jeg har haft gang i alle de gamle lærebøger, måleskemaer og hvad ved jeg. Jeg har stresset og knoklet for det er længe siden jeg lovede at sy en kjole til en pige på 8 år og det er altså en del år mere i størrelsen end hvad jeg plejer at sy til. Jeg har kæmpet med det hele dagen og overbevist mig selv mange gange om at det da ca. måtte være rigtig, men tænkte jeg lige kunne snige den på Sammie når han kom hjem, for at dobbelt tjekke.

Så det gjorde jeg, med store forhåbninger om en dags arbejde ikke var forgæves, men det var den og ligegyldigt hvordan jeg prøvede at redde den gik det ski ikke. Til sidst gav jeg Sienna den på og pis i helvede om den ikke bare sad perfekt – hvordan en str. 8 år er blevet til en str. 4 år aner jeg simpelthen ikke, men færdig er den og ikke om en på 8 kommer i den. Men det gør Sienna også er julekjolen da i hus, men tænk efter alle de kjoler jeg alligevel har spyttet ud gennem årene, at det kan gå så galt, man overraskes?!?
tirsdag den 14. december 2010

Ynglings juleglimt anno 2010...

Skulle egentlig i gang med en masse af det som jeg er bag ud med, men som et lyn fra en klar himmel fik jeg hold i nakken og den går helt ned i skulderen, så kan nu kun sidde med hoved ligeud og armen i en 90 graders vinkel. Det passer lige til at sidde ved PCen, så det gør jeg.

Derfor fik jeg lige fikset billederne af mine ynglings glimt fra vores lille julehjem anno 2010. Juletræet er et ceder, der gerne skulle genbruges næste år og som jeg glæder mig til skal stå i haven når det er færdigt her. Lige nu står det dog med alt sin glas, prydet med alverdens røde glaskugler, sukker stokke og en nødløsning af en julestjerne som endte med at blive helt okay.
På træet hænger også en julebjørn, som er min absolut ynglings og det er mest fordi at det er ungerne der har valgt den ud af måske 200 forskellig. De er helt oppe og ringe over den og over at de har valgt den og det i sig selv er jo en fantastisk gave.

Jesus barn og dukken i halm lavet af Sammie er også blevet et ynglings motiv, midt i alt juleriet synes jeg det er vigtigt at huske på hvorfor vi holder jul og det siger jeg som et absolut ikke meget troende menneske – men der er jo en mening med hele og den skal vel også med.

Endelig her jeg også fået fat i røde prismer til ungernes lysekrone, det har jeg altså drømt om nogle år nu, så fedt det lykkedes og synes det ser så fint ud – glædelig jul derudSmå farveklatter i sneen...

Synes fordi de er så fine, midt i al det hvide og mørke...

mandag den 13. december 2010

Sienna 4 år...

I weekenden, fik vi lige holdt den sidste børnefødselsdag i denne omgang – det var dulle fødselsdagen er opredte.
For snart et par uger siden blev lilledullen jo 4år – VILDT! Og ja jeg ved godt jeg skriver det er vildt hver gang ungerne har fødselsdag el. skal starte på noget nyt, men det er fordi det er det og et eller andet siger mig det vil virke vildt at ens små bebser bliver store hele livet også når de bliver bedsteforælder ;)

Nå men, ligesom med Sammie, har hele familien selvfølgelig været og fejre men også ynglingsdullerne plus mødre, nåede forbi her midt i juletravlheden. Hyggeligt som altid var det, men selvom de små duller var meget nemme og det var tydeligt at de vant til at lege, så er der bare ikke nogen el. noget der kan overtale småduller til at smile på et billede, hvis de ikke vil – så derfor den meget sigende lille billeserie, vi kan kalde den, Småduller 4år :)

Yo-yo pude...

På trods af juletravlhed har jeg fået knebet et krea projekt ind i kalenderen – ja okay det lykkedes så også kun fordi jeg skulle bruge den til en julereportage, men hey nu er den her ;)

Et projekt jeg længe, har, ville lave, nemlig endnu en pude og ikke mindst endnu en rundpude, men denne gang ikke i patchwork med udsmykket med forskellige røde yo-yo’er lavet på en yo-yo maker fra altid fantastiske Clover. Yo-yo’erne var absolut nemme at lave og kunne sagtens foregå over en veninde hyggesnak, men at fæstne yo-yo’erne på stoffet og til hinanden, så de sad pænt det tog ski lidt tid. Men færdig og ret fin er den blevet og er også ret glad for den røde thaisilke omkring yo-yo’erne og på bagsiden.

En rigtig julepude er det blevet, så nu må vi se om det er en der kun skal tages frem i december eller om den skal ha permanent opholdelsestilladelse ;)


torsdag den 9. december 2010

Link love til Waldorf vinduesstjerner…


Som så mange andre i blogland, faldt jeg også pladask for de smukke foldede stjerner til vinduerne.
Selv har jeg lavet lidt her til jul, dog har jeg valgt at lave dem i hvide til stuerne og så lige i rød i køkkenet – altså ingen regnbuer her. Men det jo smag og behag og blot for at gøre opmærksom på at man sagtens kan lave dem meget rolige og neutrale, dogen uden at miste det smukke :)

Jeg har lavet mine i silkepapir, men jeg fandt steder på nettet hvor man kan få det rigtige vokspapir, der skulle kunne holde længere. Jeg tænker at det ikke er noget jeg skal ha siddende andet end her i julen, så mon ikke det holder. Hvis de skal op i længere tid, må jeg jo så bare købe det rigtige ;)
Men her er der i hvert fald et link til et sted man kan få det rigtige papir - her!
Jeg selv havde fulgt Pusteblomsters vejledning, men jeg har lige fundet et sted hvor der er vejledning på 6 forskellige stjerner – skal helt sikkert selv ha lavet en Skinny, til ungernes værelse.
Linket er her!
Så er der lidt til at få julen til at gå med – fold amok!

onsdag den 8. december 2010

Vind en Strawberryflavor kjole og støt mødrehjælpen…

... og vi taler unika kjole her ;)
Men ja, Strawberryflavor deltager selvfølgelig også i hjerternes fest og da jeg jo er Strawberryflavor synes jeg også lige jeg ville annoncere det her – men læs meget mere om det hele her!!!

tirsdag den 7. december 2010

Ro i mørket...

December flyver af sted synes jeg.
Dagene går med fødselsdag for unger og familie, forberedelser til juleboligreportage og alle de andre gøremål som december altid føre med sig. Igen i dag arbejder Daniel til rigtig sent og unger og jeg er igen alene, men i dag er noget anderledes. Her er ro som i helt ro og ungerne sidder bare stille og roligt og ser lidt fjernsyn, mens jeg undres over hvorfor de ikke er ved at vælte hele huset.

Måske det er fordi jeg har slukket alt elektrisk lys og her kun er levende lys?? Noget jeg kun har gjort fordi jeg i dag hørte i radioen at strømpriserne i dag mellem 17-19 (mener jeg) ville gå fra omk. 30 øre til 15 kr pr. kwh. Fordi det var for lidt strøm – så har givet det som vi kunne undvære ;)
Men ro det er her, jeg er ikke helt sikker på hvorfor men et er dejlig!

fredag den 3. december 2010

Juleglimt...

Okay, kald bare det her en overspringshandling, jeg går nemlig og rydder op, gør rent og juler op og de to først nævnte gider jeg ikke ;)

På mandag ligger vi nemlig hus til en julereportage og da den er blevet rykket noget frem i forhold til hvad først antager, sååå har jeg noget travlt. Men i går aftens fik jeg julet lidt op i køkkenet, så her et sneak peak.
P.S. Vil ha teflon belagt hus, hvor intet skidt kan sætte sig fast…
Ad, ad, ad...

Siden jeg redde nogle af mine pelargonier ind i ly fra vinterkulden har de ellers så fine blomster udviklet sig til lidt af en bladluse farm.
Henover ugerne er det bare blevet værre og værre og på trods af jeg har givet dem sådan en lussepille ned i jorden, ja så har det ikke gjort det store. I går så jeg mig desværre nødsaget til at klippe dem helt ned, før kønne var de absolut heller ikke mere, men hvad ser jeg her til morgen, på det lille bitte friske skud der er tilbage, der er de ski flokkes og det er på trods af jeg har skyllet dem og meget, meget andet, sååå what to do??
Nu har jeg givet dem en pille mere, med har blogland et bud så modtages det med kyshånd. Hulk hulk, de fine margenta farvet pelargonier der skulle få mig godt igennem vinterhalvåret er nu blot 2 små grimme pinde der stikker op af jorden, grrr!

onsdag den 1. december 2010

Glædelig 1. december...

Yes, yes der jules stadig herhjemme og i går fik jeg pimpet ungernes kalenderlys.
Det var simpelthen ikke til at finde nogen lyseholder til den størrelse lys, sååå vi endte på en underkop, men det passer måske også meget godt til et lys der er til ungerne.

Men ville bare lige pippe, jeg har juletravlt og er derfor lidt fraværende. Rigtig glædelig 1. december til jer alle :)