torsdag den 27. januar 2011

GIVE AWAY ...

Jeg har fået sendt Strawberryflavor kollektionen mod det japanske og jeg indrømmer blankt at jeg pt. har lidt svært ved at få armene ned. 1/2 års arbejde klaret på en måned - giver ski lige mig selv et klap på skulderen og siger godt gået ;) Men mere om det senere, nu har jeg forhåbenligt snart tid til igen at få blogget lidt.

Jeg fejre lige oplevelsen med en GIVE AWAY, så kunne du tænke dig at vinde en unika Strawberryflavor kjole efter dine egne ønsker, så smut ind på Strawberryflavor Facebook side og se mere - du finder det hele HER!

lørdag den 22. januar 2011

Hvor gæret er lavest...

Jeg har deadline om 2 dage og har stadig helt utroligt mange løse ender, på projekt Strawberryflavor goes Japaness.

Der har været arbejdet hårdt og intensivt og blandet med at Daniel arbejder i noget der minder om døgndrift for at få afsluttet et stort projekt på hans arbejde, ja så er vi hverken skide gode forældre eller det der minder om huslige. Al tid der kan indfanges brugt på ungerne og ikke oprydning, rengøring og vaske tøj og det ses.
Her ligner noget der er løgn, sådan helt ærligt og min meget diplomatiske ven der var forbi forleden, fik da også lige nævnt at det nok var meget heldigt at der ikke skulle komme nogen og tage billeder til en boligreportage lige nu – det var meget pænt sagt!

Tiden til at gøre noget ved det har jeg ikke, men i dag fik jeg lige købt lidt til at distrahere blikket – smukke blomster kan vel altid pynte, selv ovenpå skidt. Så nu har sofabordet lige fået en klud, lidt blomster og sofaens puder står sådan ok, så hvis man bare ikke kigger på gulvet, i alle hjørner og nåå ja ca alle andre steder, så kan man næsten holde ud at være her.

Ang. smukke ting fandt jeg denne smukke, smukke the pakke i Netto – ved ikke om jeg synes den smager fantastisk, men tror egentlig jeg har meget godt af noget ikke koffein holddigt ;)
Nå jeg er den der vil arbejde videre, uret tikker – men hvis I vil se lidt af det jeg har fået lavet så tjek Strawberryflavors facebookgruppe :)mandag den 10. januar 2011

WARNING: Work in progress...

Jeg knokler på selve kollektionen og logistikken omkring, Strawberryflavor Winter 2011.
Jeg når det, jeg når det, jeg når det… troen kan flytte bjerge ik ;)

onsdag den 5. januar 2011

Det ER for voksne…

Julen har da også bragt lidt godter med sig til mig, okay kun en i form af julegave, men når pakkeposten kommer med det, gælder det næsten som en gave og når det hele er super cute er det jo en gave i sig selv.

Inden jul fandt jeg de mest nuttede puder i Singapore, yes yes det godt med Etsy og lignende, hvor må livet ha været kedeligt før nettet og netshopping ;)
Mærket hedder Küsh Küsh og laver de sødeste puder, filtspænder, nøgleringe osv. Jeg faldt personligt pladask for kanin puden og måtte også lige havde lidt spænder med, når det nu skulle heeelt fra Singapore.

Sofaen har også fået en nybeboer, nemlig den fineste strikket bamse fra Luckyboysunday, er helt vild med den her model og selvom det måske er lidt tosset, så er det MIN – høre du Sienna, det min. Jeg proklamere det tit, men jeg elsker smukke ting og det synes jeg absolut den her er og blød. Og ja jeg ender helt sikkert mine gamle dage med en sofa fyldt med bamser og dukker og huset fyldt med pudler, mens Daniel er ude og cykle, men hvad, der er jo nogle der skal jo være tosserne her i verdenen.

Til sidst men så absolut ikke mindst har jeg fået et længe ønsket Anne Bundgaard billede, som jeg er super glad for, det var julegaven fra Daniel og ungerne – ihhh happy, happy me og mit på sigt måske alt for cute, cute hjem ;)

tirsdag den 4. januar 2011

Baby granny stripes tæppe...

Så lykkedes det endeligt at få endnu et granny stripe tæppe færdigt – denne gang i størrelse babytæppe.
Jeg har hæklet det til min veninde der skulle være mor for første gang og man må sige at tæppet faldt i vældigt go jord. Det er hæklet i uld og med en muslingkant rundt – for hvad gør i andre for at være sikker på at alle de steder hvor der er skiftet farve ikke går op, jeg hækler den gamle tråd med, men er det nok??? Farverne er ikke udpræget piget, men synes det var svært når man nu ikke var sikker på hvad det blev.

Egentligt var jeg lidt bekymret for hun havde fået en masse af den slags, men det havde hun slet ikke og stod rent faktisk og manglede det meget – så ”gør det selv” bølgen har åbenbart ikke ramt hele Danmark ;) Men til gengæld har lille smukke Ava nu sit helt eget tæppe fra tante Céline.