lørdag den 26. februar 2011

Skinny Waldorf stjerne...

Endnu et forsøg på at lokke foråret frem - denne gang via en Skinny Waldorf stjerne.
Så fik jeg endelig laven den Waldorf stjerne jeg plandlage omk. jul. Denne gang har jeg foldet i det "rigtige papir" og det synes jeg faktisk bedre om, det virker mere stift og flosser ikke så nemt som silkepapiret.
Og noget helt andet der er godt ved dem at sætte stjerner i vinduerne, man få det lige pusset inden - kom så forår...  For DIY se mere her!


onsdag den 23. februar 2011

Lokke, lokke, kom så forår...

Nå men ja, må jo bare æde den med at knægten er syg igen og prøve at lade være med at stresse for meget over det. Så alt imens knægten ser Avatar, den sidste luftbetvinger, laver jeg lidt krea.

Det sneer udenfor og helt ærligt synes jeg det på ingen måde er ok – sådan rigtig langt fra endda. Så nu prøver jeg at lokke foråret og sommeren indenfor via sommerfugle på skabet, indkøb af bunke vis af forårsbebudere og indkøb af det mest fantastiske tapet.

Jeg er jo ellers ikke til tapet her og der og alle steder, jeg synes meget er fantastik smukt, men jeg har ikke ville ha det op. Det var så lige ind til jeg faldt over det her, det er på ingen måde retro alla 70erne, men det er totalt mormor på den fede måde. Jeg kan slet ikke vendte med at få blomster, bær og sommerfugle ind i vores lille stue.
Det skal på den endevæg der aldrig fungere med noget og jeg tror at det her bliver løsningen. Men først skal vi lige ha bygget skunkrummet om, der støder op til også skal der være sommer i stuen hele året rundt.

Til sidst blev det også til en smugle krea med perler – nemlig en dekorering jeg af hovedtelefoner jeg så et link til inde hos Meyer Lavigne, her er linket hvis dine også skal pimpes lidt op, men ps. Jeg tror der er nemmere og sikre at klippe perlerne op, det gjorde jeg ;)





Det bare løgn...

Ha ha, man troede lige, jeps man troede lige det var slut med syge unger – een var så smart at skrive, nu var det slut og at det var dejligt også… BANG Sammie er syg igen. 3 dage blev det til uden syge børn – 4. uge er vi nu på. Denne gang lungebetændelse er jeg ret sikker på, men vi skal til lægen senere.

Men nu er det fandme nok, så har siden i morgens vældet frugt og vitaminer i ham, for af en dreng der aldrig er syg, har han godt nok været meget syg.
Smoothie laver jeg i en lind strøm til ham og jeg er bare så glad for min nye Bamix stavblænder, forhulen da den skære sig bare gennem det hele, på ingen tid og så er den så meget nemmere at gøre ren end blænderen, det var en rigtig go fødselsdagsgave. Og nu tilbage til den syge knægt...


tirsdag den 22. februar 2011

Vinterferie 2011...

Hvis meget jævnlige updateinger er alfa omega for en blog, så kan jeg vidst godt klappe sammen, meeen jeg håber I stadig er der ude.

I hvert fald er vinter ferien nu overstået og den står på hverdag igen, dog en hverdag hvor 3 uger lige skal indhentes pga. alt for meget og mange syge børn. Alle af dog af sted nu og hverdagen kan igen indfinde sig.
Vinterferien var dog ikke kun dårligdom, vi fik også indsneget en masse hygge.

Daniel og jeg havde faktisk 2 dage for os selv, som vi brugte på at forårsklargøre haven, hyggetur indtil byen, oprydning, tøjvask og at spise ude, pandehårs klipning og strikning okay det sidste var kun mig :)
Efter ungerne igen var kommet hjem, stod den på tur med farmor og farfar, fødselsdag hos Bedste Birte og ugen sluttet med en biograftur – To på flugt, stod den på! Det var en dejlig uge, da ungerne først var stoppet med at skrige fordi de havde det skidt :)







søndag den 20. februar 2011

Man må starte i det små...

Jeg tror ikke jeg har fået lavet noget til mig selv sådan ca. siden vi fik Sammie. Jeg er helt sikkert startet på en masse, men færdigt bliver det aldrig, altid kommer der noget vigtiger i vejen, altså noget til ungerne.
Men nu lykkeds det ski, et stk. pandebånd strikket i dobbelt perlestrik, jeps man må starte i det små og arbejde sig frem ;) Men dejlig er det, kulden bider om ørene i disse sidste (7-9-13) vinterdage!

fredag den 18. februar 2011

Lidt ro...

Kan I høre det, ingentingen ahhh…
Nyder lige en time el to i ro, for puha for en omgang. Syge unger i ca. 3 uger, den ene tog fandme bare anden, 7-9-13 er det forhåbentligt ved at være helt slut! Så ihh hvor jeg glæder mig til at hverdagen uden sygdom og afsluttende projekter igen indtræder – hverdagen skal på ingen måder underkendes.

tirsdag den 15. februar 2011

For 69 kr, LOVE LIFE...

Ja okay, imaginært love life, men stadig LOOVE!
Var lige en tur i Netto og faldt over at de sørme, havde hele Twilight sagaen i hardback til en yderst rimelig pris, de 2 først til kostede 69 kr, de 2 sidste 139 kr.

Så her er en lille opfordring fra mig, til alle I fortravlet kvinder derude. Brug de 69 kr på jer selv og find den indre teenager frem igen. Du skal være parat til at give efter, men gør du først det, er det fantastisk! Jeg erkender blankt at jeg elsker de bøger og jeg elsker det afbræk det giver i en børnefamilie dagligdagsliv - jeg ææælsker twiligt sagen :)

fredag den 11. februar 2011

Forår NU...

Jeg vil ud, ud i haven og rode i jorden og se det hele blomstre og gro. Jeg vil ud hvor jeg ikke har meget og skulle ha sagt om tempoet, hvor naturen er dikatoren...
Please forår komme nu...

Hilsen Céline, der har været spæret inde i 14 dage pga syge børn og kun har lidt blomster i karmen, til at holde modet oppe ved!!

tirsdag den 8. februar 2011

I Babiekins magazin...

Så kom ungernes værelse i Babiekins Magazin…
Ja, jeg må sige jeg var ret spændt på om det mon ville komme i – for det nåede altså at kollidere med projekt Japan, så jeg var lææænge om at sende dem hvad de ville havde…

Men billederne kom i, såå here we go – se det lækre online magasin her
Er det bare mig eller er der ikke sindsvagt meget dansk i??

tirsdag den 1. februar 2011

Det gør mig glad...

Ja, meget bloggerri bliver det ikke til for tiden og da jeg så endelig lige havde tid og lyst i dag, ja så kan jeg ikke oploade billeder fra kameraet, da en eller anden har ædt USB kablet – tænk hvad der kan stå i vejen for storhed. Så længe leve mobilen, vi klare den via den…
Jeg synes jeg har en masse at fortælle, men ordrerne kommer ikke rigtig, så det må vente til de gør og ind til da vil jeg dele billeder af ting der gør mig glad, glad fordi de er smukke :)

  • Jeg er super glad for det nye lille katalog fra Strawberryflavor, men mest glad er jeg for klistermærkerne og jeg klæber dem op hvor end det kan lade sig gøre ;)
  • Jeg er glad for det lille men meget smukke saltkar jeg købte i Stilleben igår, men nok måske ligeså glad for det kort de lage i posen som Mayer-Lavigne står bag.
  • Jeg er jublene over at min ynglings orkide, som har stået i blomst hele vinteren igennem, nu har bestluttede sig for at sætte tonsvis af nye blomset.
  • Jeg er glad for mit nye opbevarringssystem i form af alle de kasser der kunne opdrives på matriklen og især glad fro at det gjorde det muligt at få brugt lidt af alt det tapet jeg har forelsket mig i, men simpelthen ikke ander hvad jeg skal gøre med.