torsdag den 31. marts 2011

Det nye lys...

Vi har fået noget herhjemme, som seriøst er lyset i det grå vejr for mig i dag.
Vi har fået Mac!! –og fnis jeg er ret så forelsket.

Allerede da vi skulle ha ny PC sidste gang, talte vi om at købe men Mac, meeen vi var ikke sikre på at vi kunne få det til og fungere osv. Osv… Ja den frygt kureret den Acer som vi købte, os i hvert fald for – magen til bbbbbbbip, skulle man ha ledt længe efter og da den efter lidt over 2 år totalt døde, var vi ret sikre på at den nu stod på Mac.

Og damn hvor er jeg glad for den, alt er nemt, sådan ALT!  Gang på gang jubler jeg når jeg lige opdager noget nyt og bliver så glad over hvad den kan og hvor nemt det er også er den endda pæn - musen er en anden ting der bare er helt optimalt, åhh jeg kunne blive ved ;)
Jeg kan kun sige, prøv det!!!


onsdag den 30. marts 2011

Jeg kom liiige til...

at bestille lidt tape!
Jeg er normalt ikke sådan en person der er til at for meget diller-daller og alverdens småting, men jeg må indrømme at jeg er faldet pladask for Masking tape fænomenet. Jeg synes det er fantastik så smukke de er, de små rulle tape og hele ideen med at kunne sætte noget op på vægen uden det laver hul er jeg også stor fan af – hvad jeg ellers finder på med de mange meter, vides ikke endnu, men det kan kun blive godt tænker jeg.

Jeg bestilte mit tape fra USA, for det var før frk. NØ fik det i butikken, men samtidigt fik jeg også et par tapeholder med og de er intet, mindre end fantastiske – det ses tydelig at de er japanske, ville næsten ønske jeg havde bestilt flere…

Nogen derud der har lavet fantastiske ting med marsking tape, så smid mig lige et link!søndag den 27. marts 2011

My big love...

Den først fødte, lod sig i et svagt øjeblik fotografere...

Store smukke knægt, mors hjerte smelter!
Du er en daglig udfordring, men altid "my big love".

fredag den 25. marts 2011

Næsten ego støtte til Japan...

Man kan hjælpe Japan på mange måder, men den her er næsten endt med at føles egoistisk.
Jeg valgte nemlig at støtte ved at købe en original tegning fra Pretty little thieves, hvor det fulde beløb er gået til Røde Kors.
Jeg har længe haft øje på hendes ting, men har ventede på at den rigtig tegning skulle komme,da jeg så der pludselig var mulighed for at gøre noget godt samtidigt, slog jeg til.

I går kom der så den mest fantastisk indpakket pakke fra the US og jeg ville ønske jeg havde haft toldmodighed til at tage billeder af den, for hele indpakningen var totalt gennemført, men det havde jeg ik ;) Men her er hvad der var indeni – ikke nok med at hun selvfølgelig havde sendt tegningen, nej det var også lagt ekstra tegning, små pins og en lille hilsen i.

Lige nu kan du gøre mig det efter – der er på en original tegning  og prints, hvor det fulde beløb gør til at hjælpe Japan via Røde Kors.

Men se alle hendes tegninger her og hendes blog her.


Omrokering i soveværelse...

Meget snart skal vi ha lavet noget herhjemme, som vi har drømt om siden vi flyttede ind – nej ikke noget samtalekøkken eller kæmpe badeværelse… Nææ nej vi skal ha isoleret vores skunkrum og i samme ombæring skal de ombygges til skabe så de bliver udnyttet optimalt. Det bliver skønt at få mere opbevaringsplads, men det bliver lige så lækkert at vinden ikke decideret blæser ind fra skunken.

I soveværelset komme det til at betyde en om rokering, da vores seng stod der hvor der nu skal være skabe. Drømmen er at få det store klædeskab ud af soveværelset og kunne nøjes med de indbygget skabe og så måske et lille skab.

Men hvor skal sengen så stå er det helt store spørgsmål lige nu… Jeg synes den skal stå foran vinduet, men Daniel har været meget i tvivl, for han mener ikke rigtig en seng kan det. Det har været en lang proces, med gennemlæsning af flere stakke af boligblade – for der skulle beviser på bordet, for at andre også har deres seng ved vinduet. For nu er den rykket derover og hele rummet fungere så meget bedre nu + at det af en eller anden grund er vildt hyggeligt.

Men hvad, kan man det? Eller er det bare mig der er tosset eller er det måske ham ;)torsdag den 24. marts 2011

Måske samler...

Er jeg samler?
Nej det synes jeg egentlig ikke, men så alligevel, for jeg har en stor svaghed og det er Wiinblad og især hans sort/hvide tegninger. Derfor har der også med at snige sig lidt ind i hjemmet i ny og næ – ja okay til tider mere end i ny og næ, men helt ærligt når man falder over noget man virkelig holder meget af og man så få det til nogle gange 35 kr. Så er det da ikke uforståeligt vel?
Den nyeste del af familien er disse fine, fine krydderikrukker, som jeg er meget glad for – er de ikke fiiine ;)

onsdag den 23. marts 2011

Ungernes legehus i BoligLiv...

Midt i alle verdens mange ulykker, har jeg helt glemt at få lagt billeder ind af, at ungernes legehus er i denne måneds BoligLiv, det virkede pludselig så ligegyldigt, men her er de.

Billederne stammer fra den boligreportage som Mette Helena og Tia lavede her sidste sommer.
Den ”nemme” kalder de legehuset i bladet, hvilket Daniel var meget oprørt over , manden har jo selv sat ekstra vindue i ;) Ved heller ikke vufaren ville synes om den overskrift, der var alligevel en hel del arbejde i at, først pille den ned, der hvor vi havde købte det brugt – smide den på traileren og prøve at få den samlet igen herhjemme.
Jeps, den overskrift har givet mig mange grin :)Forårsfornemmelser

Endelig, endelig, endelig er der gået forår i den – I hvert fald for i dag.
Og kunne man være andre steder end i haven på sådan en skøn dag, ja faktisk var det så fantastisk at selv Sammie frivilligt gik i haven, hvilket er stort.

Jeg er stadig i gang med oprydningen efter den bratte vinter, men så sandelig også i gang med at nyde forårsfornemmelserne. Over alt i bedene kan man se tulipaner, påskeliljer og hyacinter skyde op igennem jorden og det med stor glæde, især fordi jeg kan godt se jeg fik lagt en del løg i efteråret, hvilket jeg nærmest havde glemt.

En tulipanplantning har jeg dog ikke glemt, nemlig den af en lille staude tulipan der gerne skulle blive lilla i det. Jeg kan sagtens huske at plante den i sensommeren, mens alt var frodigt.
Frodigt er det ikke pt. Og derfor står den måske lidt dumt, men overse den kommer man nok ikke til.

Blade har den skudt med længe, men i dag opdagede jeg at små hoveder tittede op igennem jorden nu – ret fint synes jeg ;) Selv ideen til denne type tulipan kommer fra Badut, der hele sidste forår delte hendes smukke bede med os. Kan godt forstå hendes forelskelse nu og er ret sikker på der næste forår er sneget sig flere ind i vores have ;)

torsdag den 17. marts 2011

Tanker om Japan...

Jeg føler mig utroligt påvirket af situationen i Japan i disse dage.
Ikke fordi jeg er bange for at der kommer en radioaktivt sky til Danmark, men på vegne af det japanske folk og det at se hvordan et velfungerende land, intet kan stille op mod naturens kræfter. Faktisk er jeg så påvirket at jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til noget, tankerne køre konstant og ikke engang havearbejde siger mig noget. Det hele føles lidt nytteløst og ligegyldigt …

Dog kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet her til morgen da jeg sad og kiggede på den lille buket af vintergækkerne og erantis Sienna har plukket, der er en form for håb over den. Måske det er tanken om at det altid bliver forår igen også når det ser alleer sortest og umuligt ud og det gør det vel også metaforisk talt i Japan. Jeg håber det japanske folk har den samme styrke som de små forårsbebudere, der langsomt men sikkert skyder op af den frosne jord!

fredag den 11. marts 2011

Mor græder indvendigt...

I dag er begge unger hjemme, fordi Sammie stadig er syg, lugebetændelse og fordi Sienna skulle til lægen og ha sit 4 års tjek og en gang vaccination – så der var ro på i morges, ingen faren ud af døre.
Faktisk var der så meget tid at Sienna fandt på at bruge noget af den på at klippe sig selv. Dejlige lange og mange lokker fandt jeg på gulvet og en lidt mut pige ovenpå dem. Lad mig sige det sådan, hun gør ikke noget halvt!

Et lettere panisk opkald til familiens frisør, blev foretaget og en tid blev heldigvis knebet ind.
Så nu er min lille dulle iført 70’er frits. Håret er kort og pandehåret bredt, men i det mindste er det en frisure, det er bare ikke de lange lokker som moderen ellers værnede om - mor græder lidt indvendigt!

onsdag den 9. marts 2011

LOVE LINK til romantik...

Selvom der er spækket med inspiration i blogland, så må jeg indrømme der er langt imellem blogs som jeg slet ikke kan slippe, men for nyligt fandt jeg en.

Hun hedder Selina Lake og er en engelsk bolig stylist og hun kan rigtig godt lide lyserød og romantik, så du advaret. Men på trods af det faktum at alt ca. er lyserød, ja så kan jeg slet ikke slippe ud af hendes univers. Jeg har stylet soveværelse i hoved siden jeg så hendes side og for mig, må det at hun har fået så mange tanker i gang i mit hoved, absolut udmunde i mine varmeste anbefalinger.

Og ja der er mange roser og det er meget lyserødt og alt, alt for romantisk til, i hvert fald vores hverdag, men hun er sgu gennemført og det elsker jeg ski!
Kig ind  HER det er vildt fantastisk!!

Alle billeder er fra hende blog…

tirsdag den 8. marts 2011

Er det bare mig...

Er det bare mig eller glæder I jer også som sindssyge til det igen bliver sommer, sol og masser og masse af havetid.
Jeg ved godt man skal nyde det nu snart rigtig er forår, og det gør jeg virklig også, men se lige hvad der er i vente…
Jeg er snart ejer af en ret stor samling blomsterfrø, som jeg måske aldrig kommer igennem, men som sniger sig med hjem hver gang jeg kommer i nærheden af dem, bare for at få en smag af sommer ;)


mandag den 7. marts 2011

Hovedet op af krea projektet…

Engang for mange 100 år siden, var jeg en tosset, meget farverig festtøs, der elske det hurtige liv. Men så mødte jeg Daniel…

Ja, selvom det ovenover er rigtig, så er det selvfølgelig ikke så sort/hvidt, men om alt er, så er der ski ikke meget fest og farver og tosset indslag over mit liv i dag, som der var for 10 år siden og det er også helt okay. Men nogen gange møder man mennesker der husker en på den tossede del af sig selv og pludselig ende indkøbsturen af ungernes fastelavns tøj med en lille fest!

Søde Søs, skrev det her til mig ”Hele grunden til at vi selv holder fastelavn er at så er der ingen det synes det er mærkeligt at alle de voksne også komme udklædt :-) & go for øjenvipper & højt hår og små hemmelige vampyrbisser:-) Det gør ligesom livet lidt sjovere hvis man klæder sig ud lidt ind i mellem ik?”
Og det ramte mig ski, da jeg stod der og skulle finde udklædning til Sammie – så med hjem røg en lyserød paryk og lange vipper og til ære for Søs lidt tosserier foran kameraet ;)

Så her er opfordringen givet videre, HUSK at kigge op fra alle krea projekterne og slå jer lidt løs med de tossede indslag, også i hverdagen, det var sjovt og et hit - og post gerne billeder ;)

fredag den 4. marts 2011

Fastelavn anno 2011...

Ungernes fastelavnsudklædning anno 2011. Sienna som mis-miauv-kat, kreæret af undertegnet og Sammie som vampyr, indkøbt hos Teaterhjørnet.