fredag den 29. april 2011

Det var det hele værd...

I sensommeren gik jeg igang med et projekt som var hårdt, sådan fysisk.
Det handlede om at alle de løg der lå om det gamle æbletræ i haven ikke havde været i blomst i flere år og efter at ha søgt svar hos Marina - lød dommen, at løgene sikkert lå alt for tæt - det kan du læse mere om her.
Og det må man sige de gjorde, jeg gravede hele stykket op og fik sorteret alle de gamle løg fra - det var seriøst et stort arbejde, men jeg er idag meget glad for at jeg gjorde det, for se et syn det gamle æbletræ er i år!
Alle de gamle løg plantede jeg ned i baghaven og håbede på måske en smugle ville komme, men jeg kan fortælle at jeg tror alle som en af de gamle løg har blomstret i år, så det var plads der skulle til og med floret i baghaven og floret om træet nu, kan jeg kun sige det var det hele værd!Go morgen...

Blev helt lamslået af det syn der mødte mig i morges inden i vores lille-bitte stue.
Den buket pæoner, som jeg lige havde nået at smide i en vase igår, unden at nyde det mindste, stod badet i det mest fantastisk morgenlys og pludselig er jeg helt oppe og ringe over faktisk for første gang at ha plantet lidt pæoner i haven...
Go morgen allesammen!


onsdag den 27. april 2011

Kom til LOPPEMARKED...

Kære allesammen
Jeg nævnte for lidt siden at Daniel og jeg gik og pønsede på et loppemarked, sååå here goes ;)
Det er tid til at få ryddet ud i de private, såvel som i Strawberryflavors gemmer og derfor holder vi loppemarked herhjemme i sidste weekend af Maj.

Her vil du kunne få fingerne i fx. stof, børnetøj (nyt+brugt), Strawberryflavor og andre loppefund og for at gøre det hele lidt mere hyggeligt vil der også være masser af havehygge og hjemmebag!

Håber I har lyst til at kigge forbi!
Kærlig hilsen Céline

Jeg har oprettet en begivenhed på facebook - kig her!

mandag den 25. april 2011

Det var så den påske...

...men sikke en påske, vi fik i år.
Jeg blev helt trist da jeg her til aften sad i haven og hæklede, med Sienna i hulen af tæpper foran mig. Det her vejr og de her mange fridage har været så skønne, at det er svært at acceptere hverdagen indtræder igen imorgen.
Den sidste dag er gået med hygge i haven sådan hele dagen. Jeg har spist helt udenligt mange sandkager, som Sienna har lavet til mig og vi har kigget på den dueungen der sidder i Mirabel træet lige ved sandkassen og venter på at moderen kommer med mad til den. Den har siddet der hele dagen, er det normalt??

Det skønne vejr vi har været forkælet med, har også resulteret i at forsatsdøren er kommet af den franske altan og at naturen endnu engang kan vælde ind i stuen. Altankasserne er blevet tilplantet men noget så klassisk som Dronning Ingrid pelargoniaer og lyserøde petuniaer - jeps det er Sienna der valgte farven, men jeg synes egentlig det er en ret hyggelig blandning.
I morgen venter hverdagen, så det var alt for nu ;)

fredag den 22. april 2011

Sommerfornemmelser...

Påsken kunne vidst ikke falde bedre end i år - er det ikke fantastisk!
Dagene bruges i haven, med massere af sol, sommerfornemmelser og sommerforberedelser - mirabel træet er sprunget ud og dag for dag vælder det op af jorden med blomster. Det er svært at få armene ned, når vejrguderne forkæler os på denne her måde, og selv min vinterhvide hud begynder at få lidt glød igen.

Sienna har fået solhat, Sammie laver lektier frivilligt og  Daniel og jeg går lidt og planlægger et loppemarked med trädgård stemning herhjemme, når vi kommer lidt nærmere sommeren. Mere om det senere, med det er vidst tid til at få ryddet op i såvel vores private, som Strawberryflavors gemmer OG i mine mange stof depoter - jeg tror det kan blive et rigtig hyggeligt arrangement!
Go påske derude!!

mandag den 18. april 2011

Den første af, de der dage...

Er det ikke bare en helt fantastisk dag, idag. Absolut den første at de der dag, hvor man bare ikke vil ind og heller ikke gør det ;)- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 17. april 2011

Påske pynt...

Jeg tror måske det er første gang siden børnehaven at jeg har lavet påskepynt, men måske det er en del af min plan om at give unger lidt traditioner med i bagagen.
Røde ribes grene er taget ind fra haven og pyntet med æg lavet af 2 stykker vintage tapet, syet sammen med et helt bundt silkepapir imellem.
Så enkelt at selv jeg kan være med ;)
torsdag den 14. april 2011

I BoligLiv...

Så er det vidst den sidste gang boligreportage for denne gang, i hvert fald indtil jul ;)
Men her lige lidt af vores modificeret garage, der er i det ny BoligLiv.
Et sted der bliver brugt både i sol og regn og til morgenmad og forspiring, til leg og tørring af tøj og så utroligt meget mere.
Da garagen blev sat i stand sidste sommer, mangler der et vokse lidt op af den, så det ikke er så meget en hvid firkant, men det er i gang og jeg glæder mig til roser og klematis vil omfavne den i et lyserødt flor…

onsdag den 13. april 2011

En blå, blå himmel...

Sienna har fået skoldkopper!!
Hvilket jeg troede betød at hun var helt smadret og bare skulle ligge og ralle med høj feber – men det gør hun på ingen måde, nææ der er mere end rigeligt gang i hende. Så for at få lidt krudt ud af hende, trodsede vi vejret og har brugt et par timer i haven.
Og selvom himlen var grå udenfor, så var den en smuk blå farve inde i den gamle garage, derinde hænger der nemlig 10 meter Liberty stof til tørring lige nu, men man får næsten lyst til at lade det hænge for altid fordi det ser så smukt ud.

Det er nu lykken at have et sted, at kunne være i haven, på trods af vejret, så nå det regnede brugte vi tiden på at tegne på vægen med kridt og læse BoligLiv, hvor der sjovt nok var billeder af den gamle garage fra sidste sommer, lige efter den var blevet bygget om.
Nu har Sienna og jeg prydet den med lidt ekstra blomster og en masse streger, inden den for håbenligt om lidt bliver spækket med den rigtige slags.fredag den 8. april 2011

Mere om Masking Tape...

Så er der lige lidt ideer til brug af alt det fantastiske Masking Tape, der ligesom sniger sig ind på matriklen ;)
Jeg opdagede lige et sted mere jeg kunne snige lidt tape ind i dag, da jeg udvidede mit lille arkivsystem aka gamle kasser med tapet på. Nu er jeg typen der kun tager tapet på ydersiden af kasserne, men så det smart lige et kunne give kanten af tapetet en lille ekstra finish. Eneste ting man lige skal være god til, er at få det helt ud i hjørnerne, så låget kan komme ordenligt på uden at ødelægge tapet – for så giver det jo ikke så meget mening.

Anden brug er, til at skrive på. Jeg har længe gerne ville ha nogle klistermærker på mit arkivsystem, så jeg kan finde rundt i kasserne. Men tanken om klistermærker på tapetet gør for ondt, så der er evig tvivl om hvad der er hvor. Nu det løst, jeg skrev på Masking Tape'en og har sat det på kasserne, for det jo lige til at tage af igen uden at ødelægge noget ;)

Langt mere og helt sikkert langt mere genialt inspiration kan man finde inde på MP’s web side – tjek, tjek, tjek den ud også billederne under MT ex Kyoto og MT ex Sapporo, man dør og kommer i Masking Tape heaven ;)torsdag den 7. april 2011

Boligreportage i Rom 1 2 3...

Jeg modtog for et par dage siden det norske boligblad Rom 1 2 3. Grunden er at vores lille hjem og have er med i dette nummer og endda også men en hoppende Sienna på forsiden.
Man kan ikke købe bladet herhjemme har jeg fået fortalt, så jeg har scannet det ind. For at læse teksten, bliver man nok nød til at åbne hvert op i fuld størrelse.

Meget fin reportage, men der en nu sket en del siden den blev lavet, men de kan jo ikke gøre for vi evigt laver om - nååå ja og p.s. som det ses på billederne, havde vi altså brugt tiden på at hjemmet skulle se godt ud og ikke os selv ;)mandag den 4. april 2011

Glæderne ved at havde have...

Jeg går og nyder at se på de her små Balkananemoner som Sienna og jeg, plantede i efteråret. Jeg kan huske hun ikke rigtig gad være med, men jeg til sidst fik hende til at sidde og prikke huller i plænen, så jeg kunne lægge den små hårde knolde ned.
Så, sørme ikke nok med at man får smukke blomster at kigge på, man får også hyggelige stunder og derefter glade minder om dem <3