torsdag den 23. juni 2011

Ungerne...

En af de ting har har lavet på det sidste er at tage billeder, mange billeder...
Her et som jeg er rigtig glad - de skønne, smukke og helt fantastiske unger :)

Udkørt...

Damn, jeg er udkørt...
Hjerne fungere ikke rigtig og jeg får intet lavet fordi jeg ikke kan fokusere på noget - jeg hader at ha det sådan her, men desværre er det noget der rammer mig med mellemrum, når jeg over en periode har lavet for meget.
Dagene har været fyldt med Strawberryflavor stuff, faktisk så meget at jeg næsten ikke en gang har været i haven, så ved man det er slemt ;)
En lille tur i haven har jeg dog lige givet mig selv, jeg måtte lige tjekke hvad nattens voldsomme regn havde væltet, heldigvis ikke meget, men nok til at jeg tænkte jeg lige så godt kunne give mig selv en lille buket roser. Så nu står den så jeg kan nyde den mens jeg sidder her foran computeren og prøver at få arbejdet, uden rigtig at præstere det store...

Forresten roserne i vasen er: Jude the Obscure, The Pilgrim, Crown Princess Margareta, Charles Rennie Mackintosh og Lady Emma Hamilton.


mandag den 20. juni 2011

Kridt er godt...

meget kridt er meget godt -og lad os kalde det her for hvad det er, en overspringshadling!
Jeg sidder og skal lave, noget der minder om en Brand Book til Strawberryflavor og det køre ligesom ikke rigtig. Jeg kan ikke rigtig få ordenligt gang i den, korte sagt, lortet driller ;)
Nå så her, lidt voldsomt mange billeder af Sienna fra igår - da vi var i haven med en helt ny kasse kridt, mens drengene var ud og cykle, alt det kunne tegnes på, blev der tegnet på, kridt er fantatisk og dejligt nemt at få væk igen ;)
Nå men jeg må jo hellere kæmpe videre, med det det arbejd noget...
lørdag den 18. juni 2011

Så heldig er jeg...

Ja så heldig at der ligger denne smukke lilledulle inde i vores seng og får en lille lur. Ja Daniel ligger der også for han gik derind for at putte hende, men var den eneste der faldt i søvn. Så nu har jeg puttede hende og ligget og beundrer hende. Inde på værelset står ham den store smukke knægt og ser Olsenbanden film, for nummer utallig gang, inden for de sidste par dage. Han er bare så smuk synes moderen også selvom man ikke rigtig kan se ham for bare hår ;)


torsdag den 16. juni 2011

6 ting jeg ikke ville undvære i haven...

Så er kablet tilbage på dansk grund (og det er manden heldigvis også) og jeg kan overføre billeder, puha det føles dejligt befriende ;)

Her en lille liste over hvad jeg er ikke ville undvære i haven.
Kendskabet til roserne kan jeg takke Claus Dalby for og ungerne kan jeg takke Daniel for!

-Sammie, er sjældent til at finde i haven, men når han er, er det SÅ dejligt!

-Sienna, er der tit og elsker at nulre med blomster ligesom mor, men elsker også at rode hele haven til ;)

- Alchymist rosen, jeg har drømt om den siden jeg så billeder af den fra Claus Dalbys have, plantede 2 stk. sidste år og har lige siden glædet mig til at se den i flor og den skuffede ikke, faktisk indrømmer jeg at jeg fik en lille tåre i øjet da den første blomst var sprunget ud - og ja jeg er tossset!

-Blue for you + Rhapsody in Blue, begge er de en af mine ynglings blå roser, men sammen er de sublime synes jeg.

-Odyssey rose, det var kærlighed fra første blik da Claus Dalby viste den frem sidste år og det var mere end held at jeg fik fingerne i den, selvom jeg måtte bestille den hjem fra England, sidste efterår. Heller ikke den rose har skuffet og de 3 planter står et fantastisk sted hvor de vil sprede mere og mere skønhed for hvert år.

-Digitalis, Sidste år var den en fejl at jeg fik denne purpur farvet blomst ind i haven, nu kan jeg slet ikke få nok og jeg glæder mig til at der vil være endnu flere næste år.

tirsdag den 14. juni 2011

En hurtig anbefaling...

Jeg er alene hjemme med ungerne i disse dage og Daniel har taget kablet til at overføre bilder med ud og rejse, så jeg føler mig lidt amputeret, men jeg havde lige lidt liggende ;)

For trods titlen på bogen valgte jeg alligevel af få den da det var månedens bog i bogklubben, et eller andet sagde mig det her var noget og ved i hvad det var det ;)
Jeg har en del havebøger og selvom jeg fx. elsker min Claus Dalby bøger, så er det lidt ligesom at sidde og se på det uopnålige og heller ikke være interreseret i at opnå det.
"Ny i haven" af Karina Demunth, er den bog jeg ville ønsker at jeg havde, da jeg fik have for snart 5 år siden, den er uhøjtidlig, realistisk, baseret på det virkelige liv også er den endda rigtig smuk!

Lærte jeg noget nyt da jeg læste den? Nej, men jeg blev bekræftet i mine ideer og tilgang og jeg var godt underholdt da jeg læste den i Himmelfartsferiedagene - den er rigtig, rigtig go og hyggelig - Absolut værd at købe!!

mandag den 13. juni 2011

Roser er røde...

Roser er røde, violer er blå, jordbær er søde og du er lige så...
Denne lille rose, er godt nok lyserød, men til gengæld så dufter den som violpastiller jeg kan huske at få i Frankrig som barn og sød som jordbær er den i helt sikkert ;)


fredag den 10. juni 2011

I ♡ masking tape

Jeg udforsker stadig muligheder med det fantastiske masking tape og denne gang er det gået ud over vinduerne i døren ud til den franske altan.
Jeg synes konceptet fantastisk, det er meget her og nu, ment på den måde at du fx. kan dekorerer en hel væg om du vil og i det at den er færdig fjerne det uden et spor. Det der tit holder mig tilbage med at male og tapetsere er at jeg ved at det jeg synes er skønt det ene øjeblik hurtigt er forbi og videre til noget nyt og netop med masking tape kan man virke skabe store effekter og fjerne dem uden et spor, når du ikke gider det mere og på den vis bliver der mulighederne større, synes jeg i hvert fald ;)
Det behøver jo ikke kun være til at dekorere en konvolut eller ophængning...
tirsdag den 7. juni 2011

Lidt fra haven...

En lille blanding af skvalderkål, den første lyserøde rose og andet godt fra haven...
Se hvor dygtig jeg er blevet  til at tage lidt, LIDT! blomster med indenfor og så selvfølgelig i en Wiinblad vase ;)Strawberryflavor - The shop...

Så har du mulighed for at få fingerne i Strawberryflavor kollektionsprøver og restpartier.
Jeg har åbnet en lille webshop, hvor det vil være mulighed for at få kjoler til gode priser og lige nu også den eneste kjole fra Japan kollektionen som kommer ender i Danmark.

Skynd dig forbi og gør et godt køb her...
Strawberry ♥ Céline

søndag den 5. juni 2011

Min lille havetiger...

Folk der kender mig ved jeg ikke kan lide katte og faktisk kan jeg heller ikke rigtig tåle dem, til gengæld drømmer jeg om at få en lille puddel igen, men det en hel anden historie.
Men, for der er jo altid et men og ikke en regel uden en undtagelse og denne her lille skønhed er undtagelsen for mig.
Hun (aner jo reelt ikke om det er en pige, men det tænker jeg det er) er kommet i vores have siden vi flyttede ind og hun har kureret begge unger for katteskreg, er den største kælepotte og simpelthen det hyggeligste lille kattevæsen jeg nogenside har mødt.
I løbet af en dag i haven, kommer hun forbi mange gange, bliver lige nusset lidt, ligger i en solståle og tøffer videre, jeg aner ikke hvor hun bor, men mon ikke det er i nærheden, når hun er her så tit. Hun er så sød og tålmodig, ungerne er helt oppe og ringe når hun kommer og her taler vi om 2 børn der hver især startede ud med at skrige og kravle op på det højeste punkt ved synet af en kat, det har dette lille væsen kureret dem for og ja det er ski lidt af nogle bybørn vi har os ;)
Hvis jeg kunne få hende, ville jeg måske ha kat og jeg tager mig også selv i at gå og tale med hende, sikkert endda ret højt fordi jeg næsten altid har høretelefoner i ørerne, men hvad det er så hyggeligt når hun lige kommer forbi...
lørdag den 4. juni 2011

En fjer i hatten...

Okay, okay, indrømmer en rimelig plat titel - men kunne ikke lige finde på noget bedre ;)
Det kan dog ikke gør det følgende mindre fantatisk, for det er nemlig hvad det er når fjerbusken blomstre.
Måske er det, den store begejstring det breder sig i hele familien, når Fjerbusken i det tidlige forår begynder at bryde igennem jorden og dermed varsler rigtig havetid. Måske er det, det faktum at den vokser så hurtigt ved første tegn på sol, at man næsten kan se den vokse. Men ligegyldigt hvad grunden er, så kan man ikke andet end imponeres, når vi rammer Juni og den står i al sin magt, med 2 meter høje fjerspid - det er absolut et at havesæsonens højepunkter.fredag den 3. juni 2011

Vi tar' den bare med ro, ik...

Der rydes lidt op fra sidste weekende, solen nydes, lydebøger lyttes og alt er i laveste gear.
I morgen sker der lidt men, men i dag er der ro! - eller i hvert fals så meget der kan være, med de to unger vi har ;)
torsdag den 2. juni 2011

Nogen kender hende nok...

Men fra at ha prydet hos denne skønne dame, så er hun flyttet her hjem.
Pt. har vi ingen væg til hende, men når vi senere på året for lavet skunkrum, vil der pludselig blive frigivet en hel stor væg til hende, i vores soveværelse.

Jeg elsker ting med historie og det må man sige hende her har!

onsdag den 1. juni 2011

1000 tak...

Det er hvad jeg gerne vil sige ovenpå weekendens loppemarked!
Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men ikke det. Jeg havde ikke regnet med at der ville komme så mange lørdag kl 10 at vi knap kunne være i havestuen, ej heller at der knap var tid til at snakke med nye og gamle venner - det var intet mindre end overældende!
Så 1000, 1000 tak!
Mandag brugte Sienna og jeg på at komme os lidt, til op af formiddagen, vejret var skønt og den første rose var sprunget ud - vejret var ikke optimalt i weekenden, men det var det der og det var skønt!

Jeg er stadig godt smadret, men hvad det var det værd <3