søndag den 21. august 2011

Sommer, sommer og sol...

Er det ikke som om det hele går meget nemmere når solen skinner og sommeren faktisk minder om sommer?
Jeg synes faktisk at dagens opdage er gået meget nemmere end jeg havde frygtet - det handlede nemlig om havestuen. Stedet hvor alt blev rykket hen da vi havde vand i hele kælderen og som derfor ikke har kunne bruges i flere måneder. Men nu skulle det altså være, nu måtte der ske noget, for stedet gjorde een i dårligt humør sådan dagligt, stedet der skulle være et fristed, var blevet en tornen i øjet, der hvor alt det slemme var.
Men i dag er den blevet næsten tømt for kældergejl, næsten, der står stadig lidt til forsikringen, men nu kan man være der samtidigt og nyde det sidste af sommeren også når det regner, komme til vores tomatplanter, der måske mest minder om tomattræer og bare sidde lidt - skønt!
Men dagens glæde blev ikke mindre af at vi fik vores nye Fermob havemøbler hjem, sammen med nogle nye krukker og ikke mindst Siennas vindmølle til legehuset, det hele hjembragt fra Frankrig af min mor og Henrik.
Og her en lille note til andre Fermob fans, Fermob er mellem 30-40% billiger i Frankrig, så hat man mulighed for at få kørt noget hjem, så der mange penge af spare ;)

Jeg håber alle har haft en ligeså dejlig dag også selvom det lige nu står ned i stænger...


Mere model-halløj...

Jeg viste igår lidt billeder fra da begge ungerne var modeller for Monika Elena, men som jeg også skrev så har Sienna flere gang været model for Monika. Her er lidt billeder fra Fournier's kollektion for SS2012.

Faktisk er Fournier et virkelig spændende projekt, der både er socialt- og miljøbevidste, samtidigt med de hjælper Bolivia- det er virkeligt fantatstisk, læs mere om det her.
Hvis du vil se flere billeder fra denne og andre kollektioner eller Sienna, kan du tjekke dem ud på Facebook.


lørdag den 20. august 2011

Vores små cirkus-modeller...

Lige inden vi tog til Frankrig, var ungerne og jeg forbi den enormt talenfulde fotograf Monika Elena.
Jeg har mødt hende et par gange, da hun har brug Sienna som model og ud over at være helt utrolig sød, er hun sindsygt talentfuld, sådan så man bliver totalt blown away.

Hun lånte lige ungerne til at tage lidt ekstra billeder til et Italiensk mærke kaldt Puella nye børne kollektionog sendte mig forleden linket til denne blog...


torsdag den 18. august 2011

Sensommerhaven...

Bare lidt sensommerhave...
Den bære voldsomt præ af ikke at ha fået hel nok kærlighed i år - til gengæld fik den først for lidt vand, så stod den under vand og nu bare meget våd.
Men alligevel er der noget over at det er nu planterne er store, buske, træer og planter vokser indover og ind i hinanden og det hele er lidt forpjusket - men også meget fortryllende...onsdag den 17. august 2011

Lidt mere krea *host host*...

Jeg har indbundet i bog mere og jublen vil ingen ende tage ;)
Synes måske ikke det var helt fair over for Sammie at indbinde alle hans bøger i diverse lyserøde og røde retro tapeter - så da jeg var forbi Retro Villa igår, kom det her fantastiske tapet med hjem til indbinding.

Både Daniel og jeg synes det er fantastiske, intet mindre, måske er det nostalgien omkring filmen, men synes ski også billedet af Drew Berrymore og co. er så fine.
Daniel overvejede straks om vi mon ikke kunne finde et sted at hænge det op på vægen, meeen tror ski mere det er os der er oppe og ringe over det end ungerne...

Tapet kan købes her!

lørdag den 13. august 2011

Et krea indlæg...

... kan vi ikke please kalde det det.
For ja det står sølle til med bloggens mængde af indlæg og selvom jeg som sådan ikke har dårlig samvittighed over det, så irritere det mig vildt og voldsom at der er sket en masse ting som jeg ikke har fået foreviget og som har været store oplevelser.
Men man kan ikke nå det hele vel, og vandskade og arbejde har så absolut kaldt - det sidste jo ikke værende en dårlig ting, bare til tider lidt for hårdt.
Så når jeg spørg om vi ikke nok kan kalde det her et krea indlæg, så skyldes det at jeg intet får lavet på den front og derved kan indbildningen af skolebøger blive noget stort.

Men en ide, er det vel også, altså den at bruge nogle af alle de tapetrester, som vi nok er mange der har stående, til at lave et lidt lexi-bogbind. Navn og bogens titel, klarede jeg med den ny indkøbte DYMO label ting, som jeg må sige at være svært glad for :)
Alt i alt, var det rare 10 minutters kreativitet unden det var i Strawberryflavors tegn, mandag kalder den nye kollektion højt og jeg glæder mig vildt til at få den ført ud i livet.


søndag den 7. august 2011

Værksted SØGES...

Det her er en erkendelse af, at vi er ved at drukne herhjemme - livet på 85 m2 kan være svært nok uden også ha skulle ha hele managerriet omkring Strawberryflavor her.

Derfor, kender du et sted, et værksted, gerne med flere, i nærheden af Valby og til en billig penge så send mig endelig en mail - jeg skal ikke bruge det hver dag, men jeg mangler plads herhjemme.

Det bliver svært at finde noget så skønt som nu, men ihh hvor ville livet blive lidt lettere og mindre fyldt med et værksted et sted ;)