søndag den 23. oktober 2011

Lidt af det der pynter...

Tiden flyver afsted synes jeg. På fredag har Samuel fødselsdag og bliver 9 år, ikke om jeg fatter det er 9 år siden han kom til verdenen, hmm...
Herhjemme går det hele lidt op i at prøve at finde håndværkere til huset og lede efter lokaler til Strawberryflavor - desværre er der ingen af delen, der rigtig lykkes!
Det hele er en lille smule øv synes jeg.
Til gengæld har det at vi, skal lave så meget om, gjort at jeg bare vælter op på væggene nu, ingen grund til at holde sig tilbage, når det hele skal ned igen om lidt, tænker jeg og måske der dukker varige gode ideer op :)

tirsdag den 11. oktober 2011

Monikas billeder af Sammie...

Jeg ligger inde med nogle flere af Monika Elenas billeder af ungerne - denne gang af Sammie.
Tror bare jeg vil lade billederne stå og lade min smukke søn og hendes smukke arbejde tale for sig selv...Jeg har syet i dag...

Jeg har syet en hue til Sienna og en til mit gudbarn Otto, sådan bare fordi og det var hyggeligt. Det er meget, meget langt tid siden, jeg bare har syet for sjov skyld og det var ski egentlig dejligt.
Det er jo fantastisk at have sin hobby til arbejde, men det kan altså også til tider kvæle glæden lidt ved det, hyggen over det kan godt forsvinde lidt. Men i dag var det bare hygge og syning i godt selskab og det var skønt :)
Her er resultaterne...


fredag den 7. oktober 2011

De sidste roser...

Det føles meget underligt det her vejr noget.
Sidste uge havde jeg åbne døre og vinduer og kunne ha bare ben. Nu er alt lukket til og trods en hel del lag tøj, fryser jeg stadig og fyret virker igen ikke - satser på den reparatør meget snart kommer :)
Jeg nåede lige for et par dage siden at tage lidt billeder af de sidste roser i haven, nu lover de nattefrost, suk vinteren er på vej...

Roser fra toppen: Falstaff, Burgundy Ice, Rhapsody in Blue, Charles Rennie Mackintosh, Penny Lane, Schneewittchen, White cover, Buff Beauty, ukendt, The Pilgrim, Lady Emma Hamilton.
torsdag den 6. oktober 2011

Efterårssysler...

Så ramte det "rigtige" efterårsvejr Danmark, kunne faktisk noget bedre lide det vi havde i sidste uge.
 Jeg går og prøver at få brugt nogle af de mange æbler vi plukkede for nogle weekeder tilbage og ungerne er blandt andet blevet udsat for gammeldags æblekage og i dag æblechips. Det er helt sikkert det, mange af de sidste æbler skal bruges til, for ungerne elsker dem og de er meget hyggelige at lave. Ha en dejlig aften...