torsdag den 15. december 2011

Nååå, den der jul ik...

Ja, hvad bliver det egentligt til med oppyntningsdelen... hmm desværre ikke så meget ;)

I går var jeg meget smart på Facebook, og annoncere at nu måtte jeg vidst også hellere se at hente den store julekasse frem og få pyntet op. Fik jeg det? Nej for sørme om livet ikke kom i vejen igen, denne gang i form af en punkteret bil.

Nå men pyt med det, der er jo nogle dage endnu og idag fandte jeg lige på noget jeg både orkede og havde tid til, nemlig oppyntning af Mac'ens skærm, det jo for hulen alligevel den jeg ser mest i disse dage - så nu ser mit skrivebordsbilled sådan ud - meget fint ik :)

Er du også bagud med oppyntningen så er linket her ;)


onsdag den 14. december 2011

Mini-dulle fødselsdag...

I weekenden holdt Sienna fødselsdag for nogle af veninderne fra børnehaven og der var lagt op til fødselsdag i den bedste lyserøde og oversøde, dullestil.
Jeg havde lavet små stjerne diademer til dem alle, der vidst var et stort hit og havde pimpet mig selv med lyserødt tylskørt, glimmer, store blomster og stjerner. Senere lavede de nøgleringe med krympeplast vedhæng, sammensatte og pyntede deres egen lille lagkage og generelt bare dulle totalt igennem.
Det var en go fødselsdag er jeg ret overbevist om, men også så krævende at der kun blev taget billeder med mobilen.
Og i mens alt dette stod på lå Sammie på behørig afstand og spillede Nintendo ;)


fredag den 9. december 2011

Gør tøjet til en del af indretningen...

Egentlig havde jeg taget billedet til Strawberryflavor bloggen, men jeg synes ski lige også jeg ville del det her :)
Jeg synes nemlig selv at det fine tøj, yndige sko og skønne bøjler sagtens kan gøres til en del af indretningen og inden på ungernes værelse pynter Siennas mange kjoler altid :)


tirsdag den 6. december 2011

Kunstakademiets julebazar...

Lørdag formiddag var jeg helt og aldeles alene hjemme, manden var i London og ungerne hos mormor og vufar, så jeg trodsede det sure vejr og tog ind mod byen for at besøge Kunstakademiets julebazar.

Jeg har aldrig været til det før og udover at det måske ikke var så stort som jeg havde forestilet mig, så skuffede det ikke. Jeg var endda så heldig at støde på Mette Helena og fik set hendes kunst up close and personel og blev endda rigtig forelsket i et (eller faktisk måske to) af hendes malerrier. Måske det var friheden der gjorde jeg slog til, men i hvert fald er vi nu indehaver af en ægte Mette Helena og en af de store slags ;)

Jeg indrømmer at det så mindre ud i kælderen under akademiet, men det er lykkedes os at flytte lidt rundt og finde en væg til det herhjemme og gudskelov gør lyset og demensionerne i billedet, ikke vores lille hjem mindre ;)

Jeg kom også hjem med 4 små tegninger af Pernille Moesgaard, der havde hele bordet fyldt med de små indrammet godter. Farverne og lagene i dem, var meget tillokkende og der var generelt kø ved hendes bord, jeg glæder mig til at få fundet den HELT rigtige plads til dem, når vi har fået flyttet om.

Helt sikkert noget jeg også vil indtil næste år igen...

søndag den 4. december 2011

5 års fødselsdag...

I tirsdag blev vores lille-bitte pige 5 år, så man kan vel ikke kalde hende lille-bitte mere, hmm.
Trods fejring i tirsdag, kom familien også i dag og den lille dullen blev begavet med massere af ting til hendes kommende værelse, ballet og udklædning - plus mor her havde dækket op med alt det lyserøde jeg kunne samle.
En hyggelig eftermiddag blev det :)

fredag den 2. december 2011

Der jules lidt...

Men nej, der er stadig ikke afklaring på om det halve hus skal rives ned inden jul eller ej og jeg har derfor ikke fundet julekasserne frem endnu.
Men lidt nyt er der kommet til, lidt rødt fra rundt omkring er samlet, julekalender er købt
 og et lille træ er pottet, pyntet og sat ved døren.

Jeg håber ungerne kan mærke julen lidt, de taler i hvert fald meget om den i år