mandag den 30. januar 2012

Hvor ville jeg ønske...

At alt var gået super og at jeg nu kunne vise 4 nye vægge frem, men det kan jeg ikke!
Den korte historie er at der stod en hel del stolper og vi derfor ikke kunne få de ønskede skydedøre og at vi desværre ikke var tilfreds med det arbejde der blev udført, så vi derfor nu har 3 halvfærdige vægge og en der helt mangler.
Til gengæld har vi kasser over det hele og kaos ;)
Lige nu arbejder vi hårdt på at få nogle nye på projektet, så vi kan blive færdige og få en nogenlunde normal hverdag igen.

I sidste uge var vi jo flyttet ud og derfor var vi ikke hjemme på hverken vores bryllupsdag eller min fødselsdag - så da jeg i dag så man kunne få blå franskeanemoner, kunne jeg ikke lade være med at købe dem. Blå franske anemoner som i min brudebuket, så er der lidt pænt at kigge på, midt i kaoset.


søndag den 22. januar 2012

NU! sker det...

Der har været talt, tænkt og ventet på det længe, men i morgen sker det faktisk.
I morgen kommer håndværkerne og går i gang med at lave indbygget skabe i 3 af vores 4 rum og måske endnu mere drastisk, sætter en væg op til det der har væres vores lille hyggestue.

Problematikken er som jeg har fortalt så tit, plads! Vi er 4 mennesker + Strawberryflavor på 85 m2 fordelt på 4 rum. Nu sker det så, det der skal gøre at ungerne får hver deres værelse og vi ofre vores soveværelse, du kan læse mere om det her.

Vi har pakket ALT undtagen køkken og bad ned og i morgen flytter vi hjem til min mor og plastikfar. Lige nu, glæder jeg mig usandsynligt meget, men det er også voldsomt meget hårdt arbejde på den anden side og det er meget underligt at sidde i vores lille, men meget tomme hjem, og tænke på at når vi vender tilbage er det til version 2.0

Ønsk os held og lykke, det her SKAL bare blive godt 

tirsdag den 17. januar 2012

De første frø...

I dag modtog jeg de årets første blomsterfrø.
Frø til sommerens blomster i haven, så ja nu må det godt bare blive forår og sommer. Jeg fik heller aldrig gjort haven helt vinterklar, så synes det må være fair nok vi bare springer vinteren over i år.

Åhh jeg drømmer om varme dage i haven og tid til at det jeg ikke nåede sidste år.
Planen er absolut ikke at gøre meget i år eller så vanvittigt meget, for jeg er vidst ved at nå punktet hvor der ikke er plads til mere - desværre! Men, men lidt sommerblomster skal der være plads til og nu er frøene i hus 
mandag den 9. januar 2012

Sentimental...

Jeg synes jeg rammes af en vis sentimentalitet for tiden.
Måske det skyldes at 2011 var et voldsomt år, hvor sjælen ikke altid kunne nå at følge med kroppen. Måske er det bare fordi at ungerne bliver store og Sienna skal starte skole lige om lidt - hvilket jo er svært at forstå nå nu hun er en baby, hmm...

I hvert flad, faldt jeg lige over dette billed som Monika tog af hende den lille, til en fotoserie i La Petit Magazin  (se fra side 226 + bagsiden). De billeder er mine absolut ynglings som Monika har taget og jeg er ikke for stolt til at indrømme at jeg fik noget af en voldsom klump i halsen, da jeg først så dem.

Måske det bare er fordi hun ikke er hjemme lige nu, for i går synes jeg det var ret irriterende at alle hendes sætninger skulle startes med "men, moaaaar..." ;)


fredag den 6. januar 2012

Massere af stof og udsalg...

Som sagt, så er der godt press på over fra Strawberryflavor siden, for tiden.
Men til jer der ikke følger med på den blog vil jeg lige informere om at jeg har lagt en masse af mit stof til salg på min lille-bitte shop. Der kommer mere løbende, så følg evt. med via Facebook gruppen eller kig forbi en gang i mellem.

Og som ekstra bonus er der også udsalg på Strawberryflavor kjoler og huer nu - kig forbi ;)


Velkommen 2012...

Okay, måske lige lidt sent at sige velkommen og året er da også i igang på fuld gang, hvilket betyder der ikke bliver blogget så meget, som jeg gerne ville.
MEN! Vi har så mange planer for 2012 og mange af dem kommer til at ændre vores lille hjem radikalt, det bliver spændende, det bliver hårdt, det bliver SÅ godt ;)
Ud over at det fylder meget, så arbejder jeg på den nye kollektion til Strawberryflavor og glæder mig til at se den blive til virkelighed og forhåbenligt sprede glæde rundt omkrig i verdenen! Jeg elsker at skabe og omdanne ideerne, få taget billederne og få alt til at hænge sammen og være smukt. Elsker jeg at sy, nej det tror jeg egentlig ikke jeg gør mere, men jeg elsker resultaterne ;)

Velkommen 2012, det skal nok bliver godt!!


Den smukke kalender er herfra!