tirsdag den 28. februar 2012

La petite magazine 7...

Nogen gange føler jeg bare jeg er vild heldig. Som da jeg på en eller anden måde kom i kontakt med fotografen Monika Elena. Ingen af os aner rigtig hvordan hun stødte på mit lillebitte mærke - men det var starten på en masse sjove dage.
Oplevelser der for det meste starter med meget hyppige besøg til DMI for at tjekke efter det perfekte vejr og ender med Monika ligger i en eller anden stikkende plante og fotografere mens jeg løber manisk rundt og prøver at style en Sienna, der tydeligvis er i en hel anden verden, end den vi andre befinder os i ;)

Det var absolut også en af de dage, da vi i december var ude og lave denne her foto serie inde i botaniskhave - men jeg lover jer vi grinte, faktisk så meget at vi til tider var bange for at blive smidt ud af væksthuset. 

Og ud over den utrolig smukke datter jeg har lavet, vil jeg, host host, lige nævne at jeg har lavet den store blomsterkrans Sienna har på hoved og at det faktisk var overraskende nemt. Noget jeg helt sikkert vil gøre igen og kun kan opfordre andre til at prøve.
Billederne er i La Petite Magazine issue 7 - et rigtig godt online blad synes jeg selv søndag den 26. februar 2012

Stilhed...

Der er stille på bloggen, men ikke i livet udenfor den ;)
Vi er stadig langt, laaangt fra færdig herhjemme, men noget er der dog sket. Vægen og vinduet ind til Siennas nye værelse er kommet op og jeg synes det fungere super godt. Vores smukke lys og kigget igennem hele huset er bibeholdt og det var vigtigt for mig.

Nå jeg ikke stresser over hjemmet, er det Strawberryflavor kommende kollektion der har kræver sin tid og det er ski op ad bakke, når man er tvunget til at være kreativ midt i kaos og rod.
Jeg er dog lige kommet hjem fra photo shoot'en af den nye kollektionen og jeg synes ski jeg kan klappe mig selv på skulderen og sige jeg har gjort det okay godt og måske endda har taget Strawberryflavor op på et nyt niveau, måske ;)

Jeg glæder mig til at få lavet Winter 2012, helt færdig og sende det til Japan, så jeg kan total fordybe mig i
projekt "genfinde vores hjem" ;)
tirsdag den 14. februar 2012

Et skridt frem...

Som nævnt i forrige indlæg, så er denne her ombygning absolut ikke fryd og gammen. Men i weekenden fik Sammies nye skrivebord ind på hans nye værelse og Siennas nye chatol på det der bliver hendes nye værelse.
Der er stadig ikke meget andet at fortage sig end at tegne, men nu kan de i det mindste gøre det hos dem selv og måske derved se lidt fremskridt ;)

Det skal nok blive rigtig fint det hele, men jeg kan da også godt se at det heller ikke bliver i denne her uge tømmeren bliver færdig...


søndag den 12. februar 2012

Hygge i midt i kaoset...

Det ville være løgn at sige vi aldrig har haft det hyggeliger herhjemme, eller at det at alle vores ting er pakket ned, nu på 4 uge, ikke skaber problemer. Eller at vi rigtig får slappet af i hinandens selskab, nu hvor der ikke er så meget andet at lave.
Nææ nej, sandheden er at vi alle sammen er røvsure og frustreret - fliner over det mindste og genialt bare har fået mere end nok.

Men det betyder ikke at der ikke er minutter eller sekunder hvor det er meget hyggeligt ;) Som her da ungerne lige var kommet hjem og sad og tegnede mens de ventede på varme boller.

Og noget helt andet. Tjek lige Sienna, hun tegner med begge hænder!?! Hun er venstre håndet, men bruger dem begge meget og det nyeste er at hun tegner med dem begge på en gang, så går det også meget hurtigere med at farvelægge ;) - men vildt ik, hun tegner totalt synkront.

torsdag den 2. februar 2012

Intet er så skidt...

at det ikke er godt for noget ;)
Min fys får kvalme, når jeg siger det, jeg tror hun mener jeg bruger det udtryk for meget.
MEN ikke desto mindre, så passe det på utroligt mange situationer, ink. den helveds situation af en gang kaos vores hjem er pt. For, hvis det hele bare havde været lavet færdig og alt var sat på plads (mmm som om det var realistisk) så ville jeg ikke kunne bruge det der skal blive Siennas værelse til arbejdsrum i disse dage.

Jeg har seriøst nydt bare at kunne vende ryggen til kaos og flyttekasser og stå der i det lille rum, med kun det jeg skal bruge, omgivet af smukke rå vægge ( jeg dampede nemlig tapet af i weekenden) og en udsigt udover det forfrosne Valby. Har haft slemme, slemme tanker om at Sienna må droppe at få sit eget værelse, så jeg kan få mit helt eget arbejdsværelse, lige herhjemme, hvor jeg aller bedst kan lide at være, men så slem er jeg jo ikke, vel?!?...

Fra på mandag er drømmen forbi, for der starter der nye håndværkere og jeg glæder mig da også til at få det hele igang igen :)