tirsdag den 27. marts 2012

Efterlysning!!...

Jeg ved godt, at jeg før har skrevet jeg kun er 'måske samler', men, men, men derfor kan man jo godt virkelig gerne, ville ha fingerne i noget ik ;)
Jeg er meget glad for mine små Wiinblad krydderikrukker og har i meget lang tid nu ledt efter de sidste 3 i serien. Derfor håber jeg at nogen på et marked eller noget, her hen over sommeren, måske støder på dem og vil hjælpe mig. Det samme gælder en ny kærlighed til de her små sæt af et lille krus og tallerken i de forskellige måneder og meget vigtig, med sort streg, ikke rød/brun.

Så det jeg søger er:

Wiinblad små krydderikrukker:
- Mel
- Sukker
- Kaffe

Wiinblad små krus og tallerken sæt, med sort streg. - ALT!!

Håber virkelig I vil hjælpe mig 

søndag den 25. marts 2012

2. klassernes teaterstykke...

I torsdags var vi ovre og overvære 2. klassernes teaterstykke på Sammies skole.
Det var noget Sammie havde gået meget op i over de sidste par måneder og jeg tro han kunne de flestes replikker i det 45 min lange stykke.
Hvis der er noget Sammie altid har været god til, så er det at optræde. Ligesiden hans 2 års fødselsdag hvor han leveret et show med guitar, head set mikrofon og et utal af ekstranumre af 'bjørnen sover' har det været tydligt at han trives i spotlightens klare lys.
Det var også tydeligt i torsdag og nogen,  ikke kun hans forældre og bedsteforældre, mente han stjal rampelyset - i hvert fald var det mere end tydeligt han nød det!

Selve stykket, var simpelhen sat så flot sat op og kostumer og alt var så gennemført - virkelig et imponerende arbejde fra alles side.
lørdag den 24. marts 2012

Siennas værelse #2

Næste trin i processen der hedder, færdiggørrelse af Siennas værelse, er i dag fuldendt og med et godt resultat, hvis jeg selv skal sige det.
I løbet af ugen har jeg malet karmen og panelerne på den væg hvor den "blændet" dør der er. Vi ville rigtig gerne ha den helt væk, men det kan desværre ikke lade sig gøre, da den vender ud til opgangen i huset og det ville resultere i en total istandsættelse af den.
Og selvom utallige boligmagasiner skriver at man da bare kan indsætte hylder i en blændet dør, så nævner de aldrig at det kan man kun på den ene side, den anden side er ikke dyb nok. Nok om det, vores løsning er i hvertfald blevet, at bruge dørkarmen som ramme for en stor opslagstavle.

Så i dag blev den bløde masonitplade købt, skåret, betrukket og skruet fast på dørkarmen. Den største udfordring var klart at døren er hamme skæv, så det skulle pladen så også være. Men det hele lykkedes og jeg synes det er blevet så fint.

Stoffet, som opslagstavlen er betrukket med, er et Limited Edition Liberty stof med Hello Kitty, der er printet i Japan. Det har været lidt af en kamp af få fat i og ikke billigt, men skal der Kitty op, så er det her absolut en løsning alle i hjemmet kan klare at se på.
Jeg har stadig et lille stykke af stoffet tilbage og må finde på noget virkelig fantastisk at bruge det til!
Spejl i Sienna højde er også sat op i dag og er et fund via dba.dk, som jeg i længere tid gennemtravlede i søgen efter sådan en spejl. Nu kan lille dullen se sig selv mens hun bruger sine 7m2 til dansestudio.

Til sidst en smuk ung fyr, der for tiden er tvunget til at opholde sig på dette über tøset værelse, nu hvor hans eget værelse er igang med af få den helt store tur - håber han overlever, man ved aldrig fredag den 23. marts 2012

En forårsdag...

Lykken er seriøst forår. Jeg har i den sidste tid ikke kunne holde mig fra haven og i går da vejret var skønt igen var ej nogen undtagelse.
Sienna var hjemme fra skovbørnehaven, da vi skulle hen på Sammies skole og se ham optræde i 2. klasserne teaterstykke og det var en lang dag for hende, for hun glæde sig voldsomt til at se sin storebror.
Så efter en rolig morgen og lidt maling af dørkarm fra min side, begav vi os i haven.
Solen kom og gik lidt, men det var fantastisk på trods og Sienna hyggede sig med alt godt fra haven OG sin pony.
Jeg selv, prøvede blot at få haven lidt forårsklar, da jeg igen i år ikke nåede at gøre den rigtig ryddelig og vinterklar, før det blev forår. Men det skrider frem, stille og roligt og lidt i den rigtige retning hver dag 

tirsdag den 20. marts 2012

En lille-pige drøm...

Hvis lillepige drømmen er sit eget værelse, fyldt med lyserøde og lilla ting til kvalme punktet, så er vi godt på vej herhjemme ;)
Hele dette ombygningsvanvid handlede jo om at ungerne skulle hver deres værelse, der er vi laaangt fra endnu.
Men Siennas lille-bitte værelse er begyndt at ligne noget, hvor man kan skimte et resultat. Der skal stadig sætte tapet op, lilla tapet selvfølgelig, males paneler, stuk og loft, bygges kasse med hjul til under hylderne og i weekenden skal vi ha sat en kæmpe opslagstavle op bag chatolet. Og derefter er der jo flere billeder, pynt og spejle der skal op, langt endnu, men med lidt go fantasi kan man skimte det i fremtiden.

Jeg håber det bliver godt. Da ungerne ikke var hjemme igår, valgte jeg i hvert fald at sidde derinde og kigge indretningsbøger og jeg synes der er så hyggeligt. Sienna, hun danser og duller rundt derinde, så jeg tror også hun er godt tilfreds og jeg glædes ved at se nogle af de ting vi har fundet sammen det sidste år begynder at finde sin plads derinde - for eksempel den lille fine katte lampe i vinduskarmen torsdag den 15. marts 2012

Meget mystisk...

I dag, efter jeg havde hentet ungerne og vi var kommet hjem skete der noget mystisk og uventet.
Jeg sad og tjekkede mine mails da det slog mig at der var helt stille. Ingen unger der skændes, ingen der råbte, intet fjernsyn det bragede der ud af. Og hvad var grunden til denne stilhed, jo Sienna sad på HENDES værelse og var på Oline og Samuel sad på HANS værelse og læste lidt.
Jeg tør næsten ikke håbe at livet fra nu af bliver ren lykke, men hvis det her er en indikator på fremtiden, så jeg glad også er det her helvede af en ombygning alligevel det hele værd.

Intet er færdigt endnu, men på Siennas værelse kan man nu skimte et færdigt resultat og i aften skal hun sove der for første gang - lige nu står Daniel og skære lamel bunden til så den passe til den gamle "nye" seng hun har fået.

Jeg glæder mig til at kunne vise lidt - måske i morgen  :)


onsdag den 7. marts 2012

Her ligger min tid...

Jeg har lige fået postkortene til den nye Strawberryflavor kollektion ind af døren og dermed kan jeg sende det hele mod Japan i dag - ahhh!

Det er vanvittigt så mange kræfter OG penge der ligger lige der på bordet i form af papir, det er svært af forstår at det skal være sådan. Men når det nu skal være, så vil jeg sige at jeg har totalt optur over postkortene, jeg elsker postkort fra Vistaprint, de et altid så pæne i farverne og til en overkommelig pris - i hvert fald i sammenligning med Vester kopi, der står for trykning af kataloger.
Hvor ville jeg ønske jeg kunne finde et andet sted af få dem trykt (gode bud modtages gerne) men af en eller anden grund er jeg altid i tidsnød og må ty til at få dem til at lave dem igen, grrr. 

Men der ligger essensen af den nye kollektion så - af en eller anden grund er det ikke tøjet der hænger inde ved siden af, der følelses som slutresultatet. Det lykkedes igen, jeg er glad og absolut også træt ;)

Hvis du vil se kataloget online, kan du finde det her!mandag den 5. marts 2012

Er det overhoved nødvendigt...

Ja, for det føles lidt komisk at man går der og knokler til langt ud på aftenen, med at få lavet klar til at ungerne kan få hver deres værelse, mens de unden problemer ligger og putter i en seng, på et værelse, under en dyne.
Jeg indrømmer dog også at idyllen ikke altid er lige så herskende i vågen tilstand, men når de sover er de da søde ;)

Siennas værelse nærmer sig noget, ikke noget færdigt, men noget. I går fik vi da grundet 3 ud af 4 vægge derinde og jeg må sige jeg elsker de rå nyoppudset vægge. Vi har planer om at fuldspartle alle vægge og male direkte på dem, altså og droppe glasfilten. Jeg synes det giver så smukke vægge og elsker at der er bitte små hakker og ujævnhedder i modsætning til den helt glatte og "bløde" overflader filten giver. I mit hoved kommer det til at se vildt fint ud op i mod den pæne og feminine stuk og de hvide paneler.
 Jeg håber vi begynder at male derinde i  aften, håber!