tirsdag den 25. september 2012

Den sidste tomat høst...

Det har været det store udbytte vi har fået fra haven i år og slet ikke tomatplanterne i havestuen, har kunne producere den samme mængde tomater som bare sidste år.
Men i weekenden plukkede jeg de sidste modne tomater og valgte at langtidsbage dem, efter en opskrift jeg havde fået anbefalet.
Man må sige det var til at overskue og resultatet er simpelthen så lækkert - damn de smager godt.

Næste år skal jeg ha 6 tomat planter, så kan det være vi kan få så mange tomater at de her kan laves af dem der er til overs fra hverdags forbruget.
Absolut en opskrift jeg kan anbefale - du finder den her!
mandag den 24. september 2012

Hvor det tosset kommer fra...

Først vil jeg lige sige tak for de søde ord, til de lyserøde lokker. Jeg ved godt de er lidt tosset, men de er meget mig - I ved, alt for meget, men ret sjove ;)
Hvor alle tosserierne kommer fra, er nok ikke svære at gætte, når man kigger på min mor og mormor. Lad os giver sigøjnerblodet der løber i familien skylden. Men en ting er helt sikkert, der er ikke mange der har så smuk en mor og mormor som jeg har.
Jeg mener, hvem ellers end min mormor på 89, ville troppe op med blomst i håret og bare se så fantastisk godt ud. Min mor, hun er, hun er bare den smukkeste mor i hele verden, de 2 tidligere generationer, giver een meget at leve op til 
Jeg tog disse 2 billeder nogle uger tilbage, da vi var til sølvbryllup hos min mor og plastiskfar.fredag den 21. september 2012

De lyserøde lokker...

Jeg har lovet en del, et ordenligt billed af de lyserøde lokker...
Så here goes, som det ses har de taget noget til siden sidst. Nu er der så meget, at håret bare kan vokse uden at det lyserøde forsvinder i een gang klipning af spidser.
Når det er sagt, så bær over med randerne under øjnene. Efteråret er kommet og med sig har det bragt, absolut ingen kræfter til mig og det er der absolut ingen mængde make up der kan skjule.
Er pt igang med min anden kop kaffe idag og det på trods af jeg har været så go til at holde det forbrug på 2 kopper om dagen i lang tid. Men ikke i dag - igen i dag bliver en kamp, det kan jeg godt mærke. Godt der er weekend om lidt 

onsdag den 19. september 2012

Glimt...

Lidt glimt fra rundt omkring i huset...
Det hele er dog noget jeg er virkelig glad for, for tiden!
Og så lige en ny "Dagens sang" som virkelig er go til at cykle gennem efteråret med i ørerne 
1// Kaffe, jeg elsker altid kaffe ;)
2// Ved ikke hvad sådan en hedder, Sienna kalder den for "glas blomsten". Vi fandt den på et loppemarked inde ved Kgs. Nytorv.
3// Min total yngling kjole pt. Den er herfra
4// Yndlings postkort og et par polaroid billeder Monika Elena tog af Sienna.
5// Hårkam. Fandt de gamle blomster?!? på et loppe marked i Basel og har nu limet dem på en hårkam. 
6// Gammel håndtaske med broderi.
7// Yeaa der er endelig blevet malet lidt i gangen og den nye lilla er bare helt perfekt!

tirsdag den 18. september 2012

Endelig lys...

Som jeg skrev igår, havde vi Sienna nye klasse på besøg. Og på trods af, at ha knoklet så voldsomt som vi havde, ja så var hjemmet jo ikke hjem, for vi er stadig langt fra færdig.
Men til gengæld var der igen lukket op til det gamle børneværelse og lyser kan nu frit strømme igennem lejligheden igen - ahh! Det bliver et fantastisk rum at ha stue i!

Vi havde valgt at dække op til ungerne derinde og bare nyde at der for en gangs skyld var gulvplads og hvad vi ikke havde i færdigt hjem, havde vi i hvert fald i oppyntning og kage!

For at gøre dagen endnu bede, kom verdens bedste og smukkeste hån, endda forbi senere og hjalp med at udrydde cupcakes og kaffe - det er en sur pligt, men noget en go ven selvfølgelig stiller op til  
mandag den 17. september 2012

Nogle dagen kræver bare et tylskørt...

Sådan har jeg det i hvert fald i dag :)
Vi har brugt HELE weekenden på at få huset til bare at virke lidt som et hjem og ikke blot som en byggeplads. Grunden var at Siennas nye klasse skulle komme på besøg her mandag formiddag og det kunne vi jo ikke gå glip af.
Vi har knoklet så vildt og det lykkedes!
Så i dag vil jeg fejre det med et tylskørt også selvom der stadig står poser med mørtel i stuen 

søndag den 9. september 2012

FARVEL UDSALG!!!...

Søndag d. 9. Septemer kl 20 - starter der FARVEL UDSALG på shoppen, det er tid til nye eventyr 

Projektet Strawberryflavor er nu 10 år gammelt og jeg føler det er tid til nye udfordringer. Det har været en fantastisk rejse og jeg elsker at ha været med til at gøre verden lidt mere farverig og måske endda åbnet en lille dør indtil et eventyrlig og fantastisk fantasi univers for en lille pige eller dreng.

Tak fordi I ville være med!
Strawberry  forever

NOW & THEN
Min smukke Siennas, sidste og første billed for Strawberryflavor
- sikke nogle oplevelser vi har haft!


onsdag den 5. september 2012

Om at finde sig selv frem igen...

Jeg er begyndt at cykle. Det i sig selv lyder måske ikke af noget videre, men det er det faktisk!
For efter mange års sygdom, tror jeg nemlig jeg havde mistet mig selv lidt efter lidt i alt det kedelige. Måske det største faretegn, var at mit klædeskab nærmest kun rummede sort tøj tilsidst ;)

I de sidste 8 år har jeg on and off kæmpet med min leddegigt og alt det møg den har ført med sig, der i blandt medicin. Det er, hvad der er og det er ikke det, som det her indlæg skal handle om, men om at prøve at komme op til overfladen igen. For før i tiden var jeg en der rørte sig meget og især cyklede rigtig meget i perioder og det er hende jeg prøver at grave frem igen.

Planen startede faktisk allerede i foråret, men den har krævet tid og bearbejdelse inde i hoved at komme igang. Men siden vi kom hjem fra Frankrig har jeg faktisk cyklede mere og mere. Det har gjort rigtig, rigtig ondt og det gør det stadig til tider, for min krop er ikke altid lige samarbejdsvillig, men det er mest af alt bare dejligt.

Så jeg griber cyklen og cykler derhen, hvor jeg nu skal, hvilket jo nærmest altid er indenfor en overskueligt afstand når man bor i Københaven også cykler jeg ture, bare for turenes skyld, det giver mellem 120 -150 km om ugen og det tæller da også. Og piist, så griner jeg lidt af alle jer der sidder inde i motionscentrene, fordi der er nemlig helt fantastisk ude i den frisk luft og det pulserende København - jeg griner kun lidt ik ;)

Jeg har endda fået købt en vand og vindtæt poncho fra MAXJENNY, nok det første regntøj jeg har haft siden folkeskolen, men nu kan intet holde mig tilbage og så længe det er muligt at ha et tylskørt under, så det helt fint med mig ;)

Om lidt vil jeg igen hoppe på jernhesten og kæmpe mig gennem, det gode blæsevejr, der er derude  - men det okay, for jeg skal jo bare frem og tager det 5 min ekstra, så er det jo bare sådan 

tirsdag den 4. september 2012

Kronjyden krydderikrukker...

Sidste uge da jeg cyklede rundt inde i indre København, stødte jeg plusligt på et loppemarked - noget mit liv har haft alt for lidt af det sidste år, nå men for at komme til pointen ;)
Jeg stødte på 3 krydderikrukker fra Kronjyden - dem som jeg husker at blogland altid hungre efter. Og derfor købte jeg dem, sikkert ikke billigt, men jeg tænkte at det måske lige var en der stod og manglende dem eller den ene...
Så nu har jeg sat dem til salg på QXL, så er det dig der lige står og mangler dem, så er muligheden her og har det ingen interesse beholder jeg dem selv 

Kronjyden - Krydderikrukke - Sort - Peber 
Kronjyden - Krydderikrukke - Mørkerød - Kanel
Kronjyden - Krydderikrukke - Mørkeblå - Paprika