mandag den 28. januar 2013

Fødselsdag, hermed genindført...

Jeg blev 34 i fredags og ligesom så utroligt meget andet i den uge blev planerne aflyst, fordi der var en lille pige der krævede konstant pleje. Men når det er sagt, så var det nu en rigtig hyggelig dag alligevel og jeg fik den bedste sushi sammen med min mor, mmm!

Jeg har i de sidste mange, mange år ikke fejret min fødselsdag. Det handler om at andres fødselsdage ligger lige op til min og omkring, så jeg fravalgte den. Det har været mit helt eget valg, men det er nu også mit valg at genindføre den.

Så det der startede med at bedstevennen, spurgte om vi skulle gå ud og få en drink sammen, blev så til at jeg spurgte mine nærmeste venner om de ville med, som så blev til at vi da lige kunne mødes til en drink herhjemme inden, som så blev til, at så kunne de da også lige få noget mad med inden - det var seriøst som om den fødselsdag havde sit eget liv...

Så lørdag, blev ungerne hentet og vi prøvede at få hjemmet til ikke at ligne en byggeplads. En af min veninder kom for at hjælpe med maden og endte med at lave det hele af den, for så dejlig er hun, mens jeg lavede vigtige ting såsom at puste balloner op og dække bord. Noget med at holde sig til det man er god til, ik.
Generalt var det helt som i de unge dage, med mig stående og lægge lægge make up mens alle gæsterne kom og gode venner der hjalp med til at få det hele til at lykkedes - hvilket det gjorde! Der var bobler, der var musik, der var mad, der var kage, men der var mest af alt en fantastisk stemning.

Mine venner kommer jo fra mange forskellige steder i livet, hvilket vel er det der sker med tiden, og mange kendte ikke hinanden eller havde ikke set hinanden i mange år. Men det gjorde intet og alle de fine tidsplaner der var lavet, blev på ingen måde overholdt og først da vi seriøst var tørlagt i huset, blev vi tvunget til at flytte selskabet videre.

Det blev en fantastisk aften, med armbøjninger på badeværelset, indføring af ordet poul-dancing i det danske sprog, bedstevennen stående på hoved i en meget lidt flatterende stilling, glemt taske, genfortælling af gamle historier, mens nye blev skabt. Jeg nåede endda at blev lagt an på, af en der næsten kunne ha gået i Samuels parallel klasse, såå what's not to like, fødselsdagsfest er hermed genindført- hell yeah 
torsdag den 24. januar 2013

Mor i bussen...

Jeg tror jeg nævnte at denne uge, var een af dem, med store oplevelser i. Ak og suk, ja en del er blevet aflyst pga. sygdom, men idag er det lykkes at komme afsted, hvilket jeg takker guderne for, alt andet havde været for surt... Nu mangler vi bare lidt guddommelig indgriben, for at have et rent hus klar og mig smuk og knap så snottet at se på, til fødselsdagfesten på lørdag.

Men inden vi når dertil, hvor jeg er midtpunk (høhø), ja så er jeg nu blot moderen der sidder ude i en halvkold filmbus, mens Sienna er inde og ha en fest med at indspille en reklame.
Det er stort, det er faktisk herre-stort for hende, at få lov til at være med til sådan noget. Det er intet mindre end en fest, for de unger der er med, faktisk føler  jeg lidt med alle de voksne der arbejder med dem, men tænker at det værste havde nok været hvis alle børnene bare sad i hver deres hjørne og var mutte - det er IKKE tilfældet! Jeg tror at den rette stemning er langt, for at det skal blive nogle gode optagelser.

Hun, ja alle 4 unger, var lige forbi og sige hej, til os herude i filmbussen og alle var helt oppe og ringe over det hele og Sienna var specielt glad for at ha spist jordbær. Men de er ski da også bare nogle heldige unger, sådan at få lov til at lave denne slags 
tirsdag den 22. januar 2013

Tvunget ro og hygge...

Nåå, men så blev det da Siennas tur...
Er ski ved at være noget træt af det og det på trods af at vores unger, nærmest aldrig er syge. Samuel var ok nem at havde hjemme syg, Sienna hun ligger så bare at græder "det er ikke sjovt", hvem hulen har nogenside sagt det var sjovt at være syg?

Men nu er 2 af ugens 6 planer aflyst og i stedet for er jeg igen tvunget til ro, hygge og fastelavnsboller. Og når ikke hende den lille græder, sover,  brokker sig over at være syg eller smager på Jelly Beans, er der faktisk lidt tid til hygge-krea.


søndag den 20. januar 2013

1 ud af 12...

Vi er ski blevet syge herhjemme...
Sammie lå i starten af ugen, derefter overtog Daniel så stafetten og nu har han givet den videre til mig  - ihh tak!

Sygdom, det gør bare ligesom at man intet når og eftersom vi har overvældende mange planer om at nå ting, er det pænt belastenden. Oven i det er næste uge proppet til bristepunktet med fede oplevelse, så vi prøver at holde ungerne ude af vores snot-zone, fandeme om snot mm. skal sætte en stopper for al det sjove.
Vi taler, store oplevelser alla, Sienna skal indspille en reklamefilm, Daniel og min bryllupsdag, min fødselsdag og fejring af min fødselsdag med en masse af mine venner og Bloody Marys - Kbh bliver et usikkert sted lørdag ;) Så vi har på ingen måde tid til det der sygdom.

Ungerne 1 ud af 12, er mit bud på den gode ide som denne blogger stå bag. Hun gør det godt nok en gang om ugen - men det er ski nok lige at sætte baren, højt nok synes jeg. Desuden tror jeg der er nemmere at se deres udvikling over året, hvis det er en gang om måneden.

Men her er de, de to smukke unger, i januar 2013 


Sammie// Ham med de gode ide og viljen til at udføre dem...
Sienna// Hende der kan, lige præcis det hun vil...

mandag den 14. januar 2013

Lidt sommer, midt i vinteren...

I fredags cyklede jeg ind til byen, mest af alt for at få motionen, men også for lige at bytte et par gaver fra jul.

Inde ved Magasin stødte jeg på disse blomster, smukke synes jeg ikke de er, men meget specielle og også ret fotogene, hvis blomster kan være det. Der var ikke den butik jeg kom ind i, hvor de ikke var starten på en samtale og folk lige skulle rører dem og lige der i den danske vinterkulde, var de måske også lidt pudsige.

Jeg tog billederne da jeg kom hjem og solen lige strålede for en kort stund, åhh hvor jeg glæder mig til forår, sommer og sol lørdag den 12. januar 2013

Ballet for sjov, på Det Kgl. Teater...

Over de sidste 2 weekender har Sienna været inde og danse på det Kongelige Teaters balleskole, under det der hedder "Ballet for sjov"- hvilket vidst har kørt en del år.
Sienna har gået til ballet det sidste 1 1/2 år og er virkelig glad for det. Det føltes derfor oplagt at tilmelde hende, så hun kunne få en smagsprøve, på den magi der absolut er over det Kgl. Teater og de smukke ballerinaer.

Glæder var absolut også stor på vej derind og hun kunne næsten ikke vente, desværre vendte hendes "sceneskræk" tilbage, da vi stod der og ventede på at skulle ind og det lillepus var meget grædende og havde ondt i maven. Det lykkedes dog at få hendes humør vendt og ind kom hun.

Det lyder måske lidt hårdt, det at jeg pressede hende til at gøre det og det er måske et dumt ord, så lad os kalde det, at give hende et lille skub. Men det er noget vi har været igennem en del gange ( i forbindelse med hendes modeljobs) og jeg ved at hun ELSKER, elsker, elsker det, så snart hun er igang og derfor prøver vi at arbejde med det, hun har fx. nogle vejrtræksøvelser og nogle opmuntrende ord hun siger til sig selv. For samtidigt ved jeg også at når hun kommer næste gang, så er der absolut intet, det er kun nogle gange, den første gang, et nyt sted, at det rammer hende og jeg synes det ville være en skam at fratage hende store oplevelser, som hun elsker på grund af det, så vi arbejder med det i stedet :)

Og hun elskede det og har efterfølgende set den dvd de fik om livet på balletskolen, over 100 gange - den har bare kørt igen og igen og med mange tøj skift undervejs.

I dag var der som forudset absolut intet og den lille pige, nød den smukke udsigt over Københavns toppe og dansede afsted og rundt og var generalt en glad pige, der er meeeget fascineret af de store ballerinaer. Med sig havde hun også dulleveninden Ella og efter ballet fik vi alle cupcakes hos Agnes, sooo what's not to like torsdag den 10. januar 2013

Glimt...

2013's hverdag har virkelig indfundet sig, dagene er mildest talt fyldt til randen.
Ungerne er igen startet til karate, drama og ballet, også lige med lidt ekstra ballet ovenpå, det jo ikke sådan at man ikke ved hvad man skal bruge sin tid på ;)

Samtidigt er der stadig gang i renoveringen og der gøres klar til, at vufar kommer og hjælper på søndag - nøj det glæder jeg mig til. Vil være færdig med alt det kedelige og igang med at indrette OG at leve igen.

Her lige lidt glimt fra hjemmet, kan mærke at jeg også lige skal finde blogge-rytmen igen, her i 2013 

1// Nok min ynglings julegave, regnbue moonboots - købt i Creme de la creme a la Edgar, da de havde pop up shop i december. 
2// Blomsten, der bare ikke ville springe ud, er det endelig ;)
3-4// Den gamle brandeovnsbue, er nu fyldt med godter og fine julegave kasser og mapper fra HAY
5// En af Sienna fødselsdagsgaver var denne smukke lyserøde Panton stol. Den er et hit, go at sidde i, vælter ikke, og bryder alt det malet træ, på en rigtig go måde.
6// Sienna lille figur samling.
7// Julegave til os selv var denne smukke Le Klint frugtlygte, købt den hos SeChole, som så mange andre ting herhjemme.
8// åhh lidt af den væg der skal fikses på søndag ;)
9// Fin lille hånd fra HAY, indholdende min vielsesring og mine nye Maria Black øreringe. 

fredag den 4. januar 2013

Godt nytår...

Okay det er den 4. januar, men stadig godt nyt år til alle...
Puha den var hård i år, en dag til at komme sig ovenpå nytår er simpelthen for lidt, synes først det er idag jeg ligesom har været noget værd og egetligt har kunne andet end at slæææbe mig gennem dagen.

Vi havde en stille og rolig nytårsaften, i selskab med min bedsteven, hendes mand og lille Magnus. Bedre kunne det ikke være efter min mening, stille og roligt med go mad. 

Jeg havde ikke nået at dække noget rigtig fint bord, tilgengæld havde Daniel pillet det meste af vores vægge ned ;) og oprydningen efter det, satte altså nogle begrænsninger på tiden. Men der var go mad, hygge, champagne, børnechampagne og relativt rent og det måtte opveje for det lækre look - ikke hån ;)

Puha 2013, hvad mon det byder os...