mandag den 17. november 2008

Ønskesedler :)

Så er vi begyndt at skrive ønskesedler, der er til Sammie, Sienna og en start på bryllupsønskerne. Jeg har linket til steder hvor man kan få tingene på nettet, men det er selvfølgelig kun ment som en hjælp ;) Vi skal nok få nogle flere ønsker på dem og løbende opdatere dem.
De er til at finde ude i højre margien -------->

En lille slyngetrunte

Forleden aften havde vi et hurtigt besøg af Anita og hendes 2 skønne tøser, Astrid og Vigga. Vigga havde en dukke med, som Sienna igen og igen prøvede at snuppe fra hende, dog uden det store held. Det var dog en glad Sienna, der efter de igen var smuttet, fandt Viggas dukke. Den blev krammet, puttet og alt hvad en god mor nu kan finde på. Men pludselig fandt Sienna nogle udklædnings smækbukser og et lys gik åbenlyst op for den lille pige. Her lå noget med en masse lange stropper (bukseben og seler) og et midterstykke, det måtte da klart være en mei tai.

Hun kom derefter meget beslutsomt hen til mig, mens hun prøvede at få dukke og "mei tai" om på ryggen - dog uden det store held. Men jeg fik bundet dukken fast med smækbukserne også var Sienna meget glad og tilfreds. Dukken blev taget med alle steder og det var først da hun sad fast i en stolen, hun havde prøvet at kravle igennem med dukken på ryggen, at hun gerne ville havde den af. Hun var så fin og se på og hun skal da vidst havde sin egen lille dukke mei tai i fødselsdagsgave :)

fredag den 7. november 2008

Sammies fødselsdag

Vores store dreng, blev hele 6 år her den 28. oktober. Det er ufatteligt som tiden er gået siden den stormende aften han kom til verden, for nu hele 6 år siden.
I år var det jo sidste fødselsdage mens han går i børnehave, så både mor, far, Sienna og mormor klemte sig sammen i mormors bil og satte kursen mod Birkerød og skovbørnehaven. Med bragte vi en STOR chokolade kage til både unger og voksene.
Det var skønt at se ham i hans vante omgivelser og se ham lege med alle de store knægte. Det er svært at forstå denne frie tid snart er forbi og han så skal være skoledreng.
Vi fik leget med ungerne udenfor (Daniel var meget populær hos de små piger, hihi) og jeg fik taget en masse billeder af det hele. Mormor og Sienna sad hånd i hånd og tøsefrøs over på bænken, men det var virkelig også koldt, en rigtig frisk og klar efterårsdag, men meget smuk!

Så blev der sunget fødseldagssang, spist kage, leget og fjollet lige til skovbussen kom og vi satte næsen mod Valby - godt klemt i den lille bil ;)
Resten af dagen gik med flere gaver og fars lasange til aftensmad, som Sammie havde bestildt! Også var den lange dag ovre :)