søndag den 15. december 2013

Julemanden gør bod + kæmpe give away...

Nogen husker måske sidste søndags fadæse fra julemandens side, ellers kan du læse om den her.

Nå, men det korte af det det lange er, at han kvajede sig, gaver var i hvert fald ikke hvor de skulle være. Og måske var det, hans dårlige samvittighed der slog til i nat. For i morges vågnede Sienna i hvert fald op til en gave af format.

I hendes sok gemte der sig nemlig en Huawei Ascend P6 mobil i LYSERØD!! Sammen stod hele familien og kiggede i chok, godt nok var det noget af en klage han fik sidste weekende, meeen alligevel. Hvor forkælet har man lov at være?!

Så morgenen gik med at Sammie, der jo er totalt mobil nørd, sad og lærte hende at bruge dette nye vidunder. Vi er jo ikke en familie der sådan fornægter ny teknologi, så jeg indrømmer at jeg træk lidt på smilebåndet over dem. Du finder bare ikke meget der kan samle de to, som nyt teknologi kan. Hvis det ikke havde været fordi, Sienna lige skulle holde børnefødselsdag, så havde de nok siddet sådan hele dag, helt indtil hinanden og opslugt.

Det var da også den nye LYSERØDE Huawei Ascend P6, der blev fundet frem da gæsterne var gået og vi lige havde lavet lidt mere julepynt og ynglingsspillet er stadig Pixieline.

Hvad jeg som moder kan sige om mobilen er:

Den virker og ser virkelig lækker ud i sit børstetstål. Skærmen er stor og virkelig flot. Apps'ne køre bare der-ud-af, der ligger tydeligt kræfter bag ved dens kønne ydre. Og prisen, den er langt mere overkommelig end de fleste smartphones, 2500 kr - hvis hele familien samlede sammen til jul, ville det faktisk kunne lade sig gøre at give.


MEN MEN MEN! Julemanden har lovet mig at bringe endnu en ud, i lyserød og inden jul!

Så kender du een der ville elske en super go, flot OG lyserød mobil, så skriv om en af dine julefadæser, så julemanden ikke føler sig helt alene med sin.

Jeg trækker vinderen på torsdag d. 19/12 om formiddag og jeg skal ku få fat på din adresse denne dag via mail, hvis jeg ikke får det, trækker jeg en ny vinder - Julemanden skal jo nå at planlægge sin rute :)

Husk at skrive din mail adresse, hvis du ikke har en blogger profil 


75 kommentarer:

 1. Min største julefadæse må næsten være da jeg glemte at komme en mandel i risalamandelen...
  Men der blev spist op! Hvilket jo ellers ikke sker...

  SvarSlet
 2. Da jeg var 10 år havde jeg selv været ude og købe julegave til mine forældre: lysestager, lys og servietter i bedste 90erstil. Jeg gemte gaven godt: under madrassen i min seng. Da vi dansede om juletræet juleaften hos min mormor og morfar slog det mig at gaven, som var indkøbt halvanden måned tidligere, stadig lå under madrassen, 60 km væk. Jeg var SÅ skuffet over ikke at kunne give min allerførste selvkøbte gave til modtagerne juleaften. Og magien var helt væk da vi kom hjem tre dage senere og jeg hev gaven op fra sengebunden.

  SvarSlet
 3. Da jeg var lille havde julemanden lånt min tantes ur. Det var meget, meget mærkeligt for os fætre og kusiner... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I år skal jeg for første gang lege julemand. Jeg tager alle jeres historier til efterretning :) hilsen mamalotten@gmail.com

   Slet
 4. Sej nisse :-) jeg fandt alle mine julegaver et år, og mærkede hvad der var i - mega kedelig juleaften :-/

  SvarSlet
 5. Forrige år vandt jeg mandlen, men i min iver for at gemme den under tungen, fik jeg slugt den og ingen troede på mig, så det endte med at alle skåle skulle tømmes,før end de andre turde stole på, at jeg rent faktisk havde haft mandlen :)

  SvarSlet
 6. Uhhh den kender jeg en der ville elske!!! Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Min fadæse må være det år hvor jeg kørte til jul i Horsens og glemte posen med gaver i aalborg

   Slet
 7. Det er egentlig ikke min fadæse, men min families. Min mor var indlagt til en galdestens operation tilbage i 98, hun blev opereret den 9.dec. og da det var en kikkert OP skulle hun komme hjem et par dage senere.
  Men lægen der opererede hende lavede en fejl og hun kom først hjem til os den 22. og det var kun et stort held at hun stadig var hos os.
  Mens hun var indlagt spurgte hun om jeg ville hjælpe til med at der blev købt gaver til mine søstre og min far og det ville jeg jo gerne.
  Da juleaften så kom og vi sad omkring juletræet, så var der gaver til alle i familien, undtagen MIG :( Nøj mine forældre var flove. Men der blev nu rådet bod igen da butikkerne åbnede i juledagene.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, er jeg sikker på at min skønne datter vil sætte stor pris på en lyserød mobil :)

  SvarSlet
 8. Hmm, - Jeg husker en af min barndoms juleaftner, hvor der var byttet rundt på til/fra kortene, så en ung pige endte op med farmors undertrøjer i "fruestørrelse" ;-)

  Min datter vil bare knus-elske denne fine LYSERRØDE mobil, den ser virkelig lækker ud!
  beritjensenglud@gmail.com

  SvarSlet
 9. Sidste år ville jeg tænde lys i haven hos mine forældre juleaften. Jeg vidste ikke at der var noget bøvl med nogle af havelamperne, som står ved et lille vandhul, så jeg fik brændt hele molevitten af og ALT strøm gik - i 4 huse på vejen! Dette skete lige omkring kl 16 og det var ikke alle som kunne se det sjove i det. Heldigvis rykkede en bekendt, som er elektrikker, hurtigt ud og klarede sagerne:-)

  SvarSlet
 10. Mmm, julefadæse? Åh, måske sidste år, hvor jeg besluttede mig for sat ALLE julegaver sku være hjemmelavede.. Det skete, og folk blev glade, men det var en menTAL fadæse. Jeg STRESSEDE mig igennem hele december - det var hårdt. I år nøjes jeg med en tre-fire af de hjemmelavede :)

  Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 11. 3 år i træk har vi glemt waldorfsalaten i køleskabet ... JA, 3 år i træk!!! Man sgu tro det var løgn, men no no;) så vi har måtte spise den dagen efter, hvilket er knap så hyggeligt:) lykke.line@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Julefadæse nr 1, må være den jul hvor jeg havde insisteret på at vi (mine søstre og jeg) SKULLE holde jul hos mig, selvom mit køkken var nærmest faldefærdigt. Og ganske rigtigt- på et tidspunkt da min søster skal checke anden, falder ovnlågen ned, og flækker hendes læbe. Glædelig jul, siger jeg bare.. Sjovt nok har vi ikke holdt jul hos mig siden.. Også selvom jeg for længst er flyttet.
  Kh Mia - aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 13. Åh hvor ville Victoria elske sådan en <3 min søde store pige der et år blev glemt af julemanden fordi hun sidder i kørestol og derfor ikke ragede så højt op havde tålmodigt ventet i køen, da det blev hendes tur så julemanden hende ikk og gik!! Der var en meget ulykkelig pige den uge og hun var sikker på der ingen gaver var til hende jule aften.

  SvarSlet
 14. Elsker altså dine billeder! Og elsker lyserøde ting, og tror faktisk jeg ville blive lige så barnligt glad for den mobiltelefon som Sienna blev. Hmm...en julefadæse...For mig er det et barndomsminde der står meget klart. Jeg har nok været 5,5-6 år gammel, og frydede mig stadig over julemandens natlige besøg med gaver til min julesok. En dag skulle jeg bruge noget til at male med, og kravlede derfor op på køkkenbordet for at hente en kasse med krea-grej vi havde oppe på køleskabet. Til min overraskelse lå der en bagerpose, og barnligt nysgerrig som jeg var (og stadig er) kunne jeg ikke dy mig for at kigge i posen. Der lå en stor, fed marcipangris. Jeg vidste at min mor ville blive tosset hvis jeg tog den, så jeg pakkede posen sammen igen og hoppede ned. Næste morgen lå selvsamme marcipangris i min julesok. I selvsamme bagerpose. Den morgen mistede jeg troen på julemanden, og forstod at det var min mor. Jeg sagde dog intet, for jeg ville jo gerne have mine daglige morgengave resten af december ;)

  SvarSlet
 15. Jeg kender en som ville blive smadderglad for den smartphone - nemlig mig. :)
  Ja ja, jeg ved godt det ikke er særlig julestemnings-agtigt at ville give den til mig selv, men det er nu engang sådan at jeg virkelig kunne bruge en smartphone som ikke er en gammel skrammelting jeg har arvet fra nogen, og jeg kender ikke umiddelbart andre som ville blive glad for en lyserød en af slagsen.
  Såe, julegave til mig selv, det er vel ikke forbudt. ;)

  De eneste fadæser jeg kan komme i tanke om, er fra da jeg var helt lille. Som f.eks. dengang jeg var omkring 3-4 år og Julemanden kom med gaver juleaften. Jeg var s-å begejstret for at møde julemanden - wow, hvor var det stort - og jeg sagde da også pænt "Hej Julemand" da han kom.
  Da julemanden så rakte mig min pakke blev der sagt "Tak, mormor!!" - det var nemlig min mormor, som var klædt ud - men da julemanden gik igen råbte jeg "Farvel, Julemand". I mit lille hoved kunne mormor og julemanden da sagtens være én og samme person, åbenbart. :)

  mia@hybenoghavtorn.dk

  SvarSlet
 16. Hov, det var jo faktisk ikke min, så en får du lige her.. havde nægtet at lave hvide kartofler da de aldrig bliver spist, så ingen var købt eller kogt og det havde jo også været fint nok hvis jeg så ikke lige mente jeg kunne multitaske og derflr brændte de brune til ukendelighed .. and og flæskesteg med brun sovs og rødkål er lidt trist ;)

  SvarSlet
 17. Min datter ville elske at få en ny mobil, hunsynes selv at den gamle ikke duer til noget :-)

  jeg gik engang på en håndarbejsskole, hvor vi boede på skolen, min søde mor havde lavet pakkekalender til mig ca. halvdelen af december var gået og vi kommer fulde hjem, hvad gør jeg pakker da selvfølgelig resten af pakkerne op. puha jeg havde grim smag i munden dagen efter :-)

  SvarSlet
 18. Ååååh hvor er det en flot telefon <3 Skærmen på min Iphone er i stykker, så den ville falde på et tørt sted;-)
  Jamen, jeg ved ikke om det ligefrem er en fadæse, men et meget tydeligt minde, er fra den jul hvor jeg var 7 år og havde karseklip med 80'er tot i nakken. Jeg ønskede mig brændende et Barbie køkken, og da vi skal til at lægge gaverne under træet, ser jeg en stor pakke der rasler når man ryster den. Det kan KUN være mit Barbie køkken, og jeg siger det til min mor. Hun svarer helt tørt, at det er nattøj med perler på. Og skuffelsen husker jeg SÅ tydeligt, den sad i mig under alle sangene rundt om juletræet, og i de minutter var det virkelig den værste jul.
  Men selvfølgelig var det jo et Barbie køkken der var i pakken, og jeg husker ikke at jeg hverken før eller siden har været SÅ glad for en julegave:-)

  Glædelig jul Céline <3

  SvarSlet
 19. Åhhh, den er den en lille poge der ville blive meget begejstret for herhjemme!

  Min værste julefadæse, er nu ikke min egen, men min fars, men jeg er meget involveret!

  Jeg har vel været 15-16 år, vi holder jul hos min mormor sammen med min morbror og mine 2 kusiner.... Deres mor hevde fået en ny mand, og dem dermed et ekstra familieled! Mere end hver anden gave under træet var til én af de 2 kusiner.... Jeg sidde og venter spændt på gaven fra min farmor og farfar.... Den kom bare aldrig! For min far havde glemt at fortælle, at der ikke blev nogle julegaver fra min farmor og farfar det år..... For af en eller anden grund var mine forældre og dem blevet uenige....jeg blev SÅ skuffet pg resten af aftenen var ødelagt! Jeg har ikke fået julegave fra min farmor siden! Ikke fordi de stadig er uvenner, men fordi det for hende er en principsag!

  SvarSlet
 20. Nøj den vil jeg gerne vinde.
  Mit bedste juleminde må nok være den jul, som jeg holdte med min far som allersidste jul, inden han døde.

  SvarSlet
 21. Hmmm jeg (julemanden) glemte for et par dage siden at have pakker klar til børnenes sokker... I panik putter jeg et par pakker indkøbt til et senere pakkespil i sokkerne... Havde lige glemt at min datter selv havde pakket dem ind. Næste morgen er mistilliden til julemanden vagt, da det da ikke er særlig pænt sådan at tage folks egne ting og komme i sokkerne!!! Ups sikke en lang søforklaring jeg fik rodet mig ud i der, meeeen tror den blev reddet i land:-)
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  Knus fra Tina (tibani66@hotmail.com)

  SvarSlet
 22. Tja... Den julefadæse som stadig ligger dybt i mig selvom jeg kun var 9 år, må være da jeg var til julemiddag hos min veninde som havde et par små strenge forældre, særligt faren. Vi var tre børn, forældrene og en voksen ven. Det var en anstrengende middag, være stille, sidde pænt og vi SKULLE spise op for at få lov til at få risalamande (jeg havde ikke selv øst op og var et lille myr) Da jeg havde kæmpet mig igennem middagen, fik vi endeligt dessert! Der var én mandelgave... Ikke noget pjat med børnegaver og sådan😄 Til min fryd fik jeg den store mandel i en af mine bider, reglerne var blevet sagt af patriarken inden vi startede..."man gemmer mandlen i munden hvis man får den og man spiser ALT op og venter til alle har gjort det samme"... Jeg var sgu bange for den far så jeg sad troeligt og forsøgte at spise imen jeg havde mandlen i kinden. Pludselig slugte jeg den😳 Jeg gik til bekendelse da alle havde spist men ingen voksne troede på mig, særligt faren grinte rigtig hånligt af mig og sagde.."dig kan vi ikke tro på, et barn kan jo sige hvad som helst, nej jeg tror vores gæst (den voksne) skal have gaven" Og så kom der ind... En kurv med chokolade som jeg aldrig i mit liv med børneøjne havde set!!! Har ikke siden fået mandelgaven... så jeg tror nu mere på julemanden😄 Og på hvad børn fortæller mig😉
  Telefonen skal gives til min "ekstra datter" en venindes pige som bliver 11 til januar. Hun er et skønt lille væsen med et skrøbeligt selvværd. Og forkælelse af hende ville være guld værd!
  Tak for en skøn blog og fantastiske billeder. Glædelig jul til jer🎄
  (Familienvesterbro@hotmail.com)
  (Er i Thailand med 7 timers tidsforskel, og spøjst wifi)

  SvarSlet
 23. Det første jeg lige kommer i tanke om er for to år siden hvor jeg skulle lave risalaanden. jeg kan godt lide groft hakkede mandler---hvilket resulterede i at vi fandt 4 hele mandler. ups ;)

  SvarSlet
 24. Hmm har lige lavet den her til morgen. Min lille pige spurgte hvem det var der havde givet hende hendes nye lyserøde prinsesse glimmer sko den anden dag. I en tåge af træthed og morgenstress svarede jeg "" det har mor og far lille skat" Hvorefter hun blev helt stille og så sagde "Neeeeej det har nissen jo" Og lige der kom jeg i tanke om at det jo var en gave fra nissen. Ih altså, må lige stramme lidt på. Heidi (Hj-26@hotmail.com)

  SvarSlet
 25. Jeg tror ikke rigtigt jeg har nogle fadæser ang julen. Jeg har haft meget andre ting og følelser omkring denne højtid dog. Men det er en helt anden historie -eller flere jo :)

  Men jeg lavede en fadæse her i sommers. Og den handlede om tandfeen! Mine børn er 6 og 8. Og de taber jo tænder som vi andre mister vores nøgler.
  Min søn tabte en' mere i sommers, og selvfølgelig regner han med at tandfeen kommer (selvom han ikke tror på hverken tandffen, julemanden, påskeharen eller gud). Vi var på ferie da det skete, og det var jo super super spændende. Men mor her var så træt og forvirret, at hun glemmer at putte den 20er under puden...
  Nå, men jeg fik fint bortforklaret at tandfeen jo ikke vidste vi var på ferie og lige skulle finde os, fordi den sikkert havde været hjemme forbi os først, og så at vi var på ferie...

  Lillesøster åd den, og da hun så tabte en tand dagen efter, -den første!!!- så vidste tandfeen jo heldigvis hvor vi var...

  Puh....

  -Kamille.

  SvarSlet
 26. Fantastiske billeder som altid :) Sådan en smart telefon kunne jeg godt nok godt bruge, da jeg efterhånden må være en af de eneste ikke-teknologiforskrækkede, der ikke ejer sådan én. Og den er da alt for fin i den sarte lyserøde farve :)

  Skulle jeg være heldig kan den sendes til familie i DK, som besøger os lige efter nytår. Men på grund af tidsforskellen, kan jeg først sende min adresse om morgenen, hvilket er aften i DK - så det håber jeg vil være okay i det heldige tilfælde :)

  Kan ikke komme på en stor julefadæse, som giver en god historie, men jeg har da præsteret at smadre et stykke julepynt, jeg var særligt glad for for et par jule siden. Det var en fadæse i min verden... Havde fået det smukkeste gamle stykke glaspynt med et jordbær af svigermor og det er nu historie...

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 27. åh, den kunne jeg godt tænke mig.
  Kan ikke komme i tanke om nogle skøre historier - ud over sidste år hvor min kæreste faldt på en trappe og vi brugte hele natten på skadestuen hos en mildest talt spøjs læge
  anne-sofie44@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg vil gerne vinde den... og jeg ville vældig gerne vinde den til mig selv. For jeg glemmer tit at tænke på mig selv... jeg er meget skarp til at huske på alle andre og sørger for at alle har det godt. Og så går jeg faktisk selv og halter lidt engang imellem. Glemmer at være god ved mig selv... hmm, jeg ved ikke, måske det bare er en typisk kvinde eller mor ting. Men i det her tilfælde har jeg VALGT at spille ego kortet og tænke at jeg gerne ville vinde den. Helt til mig selv.
  For det har jeg faktisk fortjent (det øver jeg mig i at sige :-) :-)
  Kh. Malene

  (mail kim0704@webspeed.dk)

  SvarSlet
 29. Uha jeg har prøvet en del gange at nissen havde glemt at putte noget i julesokken til den lille :( Men den største må være da jeg glemte en tændt juledekoration der stod på gulvet. Gulvet gik op i flammer og det var ikke såååå sjovt :(

  SvarSlet
 30. Min største julefadæse var, da jeg som tvær teenager et år blev sur over en ligegyldighed og nægtede at danse om juletræet. I stedet sad jeg på trappen og tudede, mens resten af familien sang og gik rundt om træet.

  mai_brittm (a) hotmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg plejer at hjælpe min bedstemor med julegaverne til mine forældre, men sidste år var jeg helt og aldeles blank mht. hvad det skulle være. Da Bedste ringede for at diskutere årets gaveindkøb, måtte jeg melde ud, at jeg knap nok anede, hvad mine egne gaver til forældrene skulle indeholde. Bedste ville derfor arrangere enten en check eller penge til forældrene, MED MINDRE jeg kom på noget andet og fik det købt. I så fald skulle jeg ringe til hende. December strøg afsted som december har for vane og juleaften kom, og da der skulle deles gaver ud, lå der intet under træet til forældrene fra min Bedste. Et eller andet sted er kommunikationen kikset totalt, så hun troede, at JEG ordnede det, men jeg troede, vi havde en anden aftale. Lidt synd for Bedste, som med årene er blevet nem at hyle ud af den.

  SvarSlet
 32. Vi holdte jul for første gang sidste år, i vores nye dejlige hus og vi gjorde det så fint og flot efter alle kunstens regler. Vi har fået en flot damask (hvid) juledug af min mands, nu afdøde, mormor, som selvfølgelig blev lagt på bordet med en vis stolthed og højtidelighed. Så vi sætter os til bords og min far vælter et (kæmpe) glas rødvin på dugen, vi forsikrer ham om at det er helt okay, mens vi febrilsk prøver at stoppe plamagen. Vi griner og sætter os til bords påny, hvorefter han formår at tabe en sovseskefuld brun sovs på dugen... needless to say, vi var allesammen flade af grin, hér sad vi med tre småbørn, der ikke havde spildt en dråbe og faren min der var kommet lidt på glatis, søde morfar! ;) Men vi holder jul igen i år og mon ikke dugen og historien kommer frem igen. Ja, det blev så min fars julefadæse der blev et sødt familiejuleminde, han er nu sød ham morfar, men det er ikke ham der får mobilen, hvis jeg vinder, men derimod min kære datter. Hun er startet i skole i sommer og er blevet så stor, nu skal der spilles eller høres musik på værelset mens hun tegner, leger og danser og det bliver altsammen lidt nemmere med en fin ny girly mobil. Glædelig jul! (miss_lex5@hotmail.com)

  SvarSlet
 33. Sidste års fadæse var at jeg flere gange glemte at putte gaver i pigernes nissesokker om aftenen- så de har nu (5 og 6 år) fortalt at de så mig gøre det sidste jul... så nissen tror de ikke på mere der... men julemanden kommer stadig juleaften , ho ho ho... (mail: ebi@bdk.dk)

  SvarSlet
 34. Jeg har gået "lige ud" og sagt at pakkekalenderen er fra mor, far, og alle bedsteforældrene - så ingen tvivl der i hus!
  Det er dog julemanden som kommer med en gave på juleaften (hvis han kan finde frem til bedstemor sit hus... det er hun meget bange for at han ikke gør;) - så den skal liiige pakkes ind et andet sted end her hjemme pga papiret.
  Ellers har vi mer end en gang glemt mandelen i grøden - og da vi havde julius på besøg over en weekend KAN han have glemt at gøre noget som helst drillerier fredag og lørdag ;)

  SvarSlet
 35. Min største julefadæse må handle om risalamande....en mandelgave var klar og risalamanden var klar og de hakkede mandler var klar. Det hele skulle bare mikses. Jeg havde gemt 5 hele mandler i tilfælde at nogen af dem ville knække, og jeg ville selvfølgelig kun komme 1 mandel i. Min mor ville hjælpe i køkkenet, og kom alle hakkede mandler og hele mandler i... (de lå på samme tallerken). Hverken jeg eller min mor opdagede det. Men mange sad og gemte en mandel, mens resten kæmpede med at fortære hele skålen. Sjovt og for nogle skuffende for andre var det så , da den ene efter den anden sagde : "jeg har mandlen" : ) Min mor har nu fået briller : ) og alle griner stadig af den dessert : ) Glædelig jul ♥ Anette kommti@yahoo.dk

  SvarSlet
 36. Jeg har "desværre" ikke nogen ordentlige julefadæser at diske op med - netop fordi min jul altid er minifadæse på minifadæse. Jeg er et distræt rodehoved uden styr på tingene, så alting er altid i sidste øjeblik (eller lidt senere) og aldrig så godt som det skulle have været. I kender typen - hende der bliver bedt om at tage chips og rugbrød med til klassens julefrokost, fordi alt andet er for ambitiøst. Jeg arbejder på det, sværger! Mangler kun at købe fire julegaver i år (og skrive to eksamensopgaver), så det går fremad. Måske får jeg en dag så meget ansvar at jeg kan præstere en rigtig fadæse :)

  mbz2 at kent.ac.uk

  SvarSlet
 37. Mine fadæser ligger vidst i at have lavet nogle hjemmelavede julegaver, som så er gået i stykker, ret hurtigt efter modtagelsen... ups..
  men det har heldgivis ikke skræmt mine kusiner, som ved at de altid får hjemmelavede gaver af mig, da de nu altid siger nogle af mine hjemmelavede ting som ønsker, når jeg spørger dem hvad de ønsker sig... eller måske de bare er så smarte at så ved de at de ikke får noget som går i stykker, fordi jeg lige har skullet prøve noget af :-)

  Kh

  SvarSlet
 38. den vil jeg meget gerne vinde :-)

  jeg elsker jul og det sjovest jeg har været med til at min mor et år havde glemt at putte mandlen i risegråden og alle venten på en havde fået den men ingen sagde noget ... og efter en ½ time kom min mor i tanke om at nødden hvis lå ude på køkkenbordet .. det har vi grinet meget af :-)

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 39. Julefadæse - hm kan ikke rigtig komme på nogen (skriver jeg og pudser min glorie).
  Men super-fed giveaway.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 40. Uh, lyserød telefon <3

  Min støreste fadæse må være sidste år hos svigerfamilien, da jeg i bare chok afslørede at jeg havde mandlen i triflien (de får ikke risalamande!) inden alle nærmest var færdige med at øse op :o0 Jeg blev ret flov, men da jeg havde afsløret det, kunne jeg ligesom ikke gøre noget ved det, og jeg var faktisk heller ikke klar over, at det gik så stærkt før jeg kiggede mig omkring :o)

  SvarSlet
 41. Uhhh, hvor fedt :) jeg vil meget gerne deltage...!

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 42. For ikke at gøre forskel på mine to børn har jeg altid noteret hvad hver enkelt skulle have infødselsdagsgave og julegave (ligger samlet!) både fra os forældre og for deres bedsteforældre, men jeg glemte at de jo på et tidspunkt begynder at kunne læse, ups var nemmere da man ikke havde læsende børn.
  Vl meget gerne deltage
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 43. Vi har altid holdt jul den 23 i min familie og så taget til Holland den 24 for at holde jul med min fars hollandske familie der den 24. Jeg er efternøler i familien og en del juleafter er blevet holdt med mig som eneste barn i Holland, så da jeg endelig var flyttet hjemmefra skulle jeg ikke med til Holland, men det første år, havde jeg nogle at holde jul med, så mine forældre besluttede at blive hjemme og først køre den 25, så jeg ikke sad alene.
  Den 24 er jeg så over hos min barndomsveninde for at bytte gaver og da vi har kendt hinanden hele livet ved hendes forældre godt, jeg har holdt jul dagen før, så de inviterer mig til at blive, hvilket jeg glad tager imod og ringer og siger til min mor.
  Det er først dagen efter min ubetænksomhed går op for mig.
  I min glæde, glemte jeg at tænke over, at det så betød mine forældre sad alene den 24, samt at de havde meldt afbud i Holland for min skyld. Jeg krummer stadig tæer, når jeg tænker på det. Selvom jeg kun var 16, så burde jeg havde set udover min egen lyst og er stadig taknemmelig over min mor, bare sagde at jeg måtte havde en hyggelig aften.
  Samenextyear@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Wauw, det er da en julemand der forstår at gøre bod på sin fadæse.

  Min seneste julefadæse, må være fra sidste jul. Jeg var i god tid med at få handlet både mandelgaven og noget til pakkekalenderen. Alt sammen var kommet i samme pose - gemt godt af vejen, så ingen skulle finde det før jul...
  Faktisk havde jeg gemt det så godt at jeg ikke selv kunne finde det, da jeg ville pakke gaverne ind - hmmm. Så mig ud og købe mandelgave mv. igen.
  I april i år, fandt jeg gaverne - kun 4 mdr. for sent *ha ha*

  God jul.

  Kh Lena

  SvarSlet
 45. Jeg er sådan en person der render rundt med hovedet under armen og har derfor en hel sæk med jule fadæser.
  Bl.a. Glemt waldorfsalat i køleskabet, julegaver glemt i butik og først opdaget efter lukketid, glemt at købe julegave til min datter (heldigvis fik jeg pr. Telefon fat i nogle folk der ikke var færdige med at rydde op og derfor ikke var gået hjem.

  SvarSlet
 46. Har alt for mange, men den seneste var i går. Havde fået julegave med hjem fra min veninde af, men inden jeg skulle helt hjem skulle jeg lige ind og handle. Sætter posen af i kundeservice og smutter ind og handler. Efter jeg er færdig tager jeg hjem. Går og ordner nogle ting imens og ville så lige samle alle gaverne i poser så de var klar til at blive fragtet ud til forældrene hvor julen skal holdes, og hvad opdager jeg så? Den pose jeg satte af i kundeservice med julegave, pakke fra posthuset, paraply osv står stadig nede i butikken. Spørg lige om jeg fik travlt med at løbe derned inden de lukkede. :P Hold nu op hvor følte jeg mig dum.

  gizzerdk@gmail.com

  SvarSlet
 47. Det er da for meget af det gode! Jeg har siddet med snuden i srp-opgaven de sidste to uger. Dette ville være en god dag både at aflevere den og modtage en splinter ny telefon, så jeg kan få smidt den gamle samsung ud af vinduet! ;-)

  / mariannevas@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Jeg husker den gang jeg var lille, og min lillesøster afslørede at det var min far, der var klædt ud som julemanden pga hans ur.
  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 49. Jeg har lavet havregrynskugler med salt istedet for sukker - fy for *****, men det glemmer vi ALDRIG :P
  /Saraberg88@live.dk

  SvarSlet
 50. Fin lille historie ;-) jeg vil da helt bestemt selv beholde den ☆ så kan min mand 'arve' min mobil. .han har kun en Nokia model ældre ;-)
  Xxx fingre :-D
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 51. Glemte sukkeret da jeg skulle bage brunkager sidste år! Men det endte godt da min mors veninde var på kur ;-)
  Knus Maria // mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg vil super gerne vinde denne lækre sag! Noget meget uheldigt der skete sidste år var da vi skullee spise risalamande... Jeg fik mandlen for første gang og kom selvfølgelig til at tykke den, så ingen troede på mig :-( Derfor måtte jeg dele mandel gaven med alle ved bordet! Heldigvis var den spiselig ;-)

  Maria Møller
  mariamoeller@live.dk

  Glædelig jul!

  SvarSlet
 53. Det er ikke min julefadæse men mere min uheldige familie. For en del år siden juleaften skal min mor skærer flæskestegen, hun skær sig så i fingeren. Sammen med min mormor tager hun på skadestuen, hvor min mormor så falder op af trappen, så de skulle begge behandles. Jeg tror først, vi åbnede gaver dagen efter :)

  Sara Rasmussen
  sara8071@gmail.com

  SvarSlet
 54. Hjemme hos os er juletræet ALTID skævt... Det er nærmest tradition nu :)
  eigilak@live.dk

  SvarSlet
 55. sallybach@outlook.com

  Vi havde glemt at købe fløde til ris a la manden, så vi lavede risengrød i stedet :)

  SvarSlet
 56. Hvert år når det er jul, samler ALLE vores familiemedlemmer sig i min tantes hus. Tror det var sidste år, men er ikke sikker... Så var det tid til at pakke gaverne op. Min kusine råber "Gave til mooar" og jeg troede hun sagde mit navn "Mai", så jeg løb spændt hen og tog pakken, hvor jeg flåede gavepapiret ivrig af. Og så står alle sammen så og kigger mærkeligt på mig. Jeg finder så ud af til sidst, at det ikke var min julegave... DET VAR SÅ PINLIGT, kan jeg godt fortælle dig! :D

  maidong12@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Gabriela.gartner@gmail.com

  her er historien:

  I år: jeg har pga. at jeg vil følge min drøm som musiker flyttet fra jylland til københavn her 1. december, dørene er åbne herovre og alt er godt.. havde bare ikke vidst at jeg ikke kunne komme hjem til jylland til jul fordi jeg simpelthen bare ikke har penge til det, selvom jeg kæmper for at komme hjem bare lidt i december.
  alene sidder min 80 årige far - for jeg havde heller ikke tænkt på at min mor skulle til filippinerne i december helt til januar..
  men min fader klarer sig og jeg ringer til ham meget ofte for at høre om alt er vel :) han klarer sig til jul og det gør jeg også da jeg har en familie der vil have mig under sine vinger til jul, hæhæ

  min mor fortjener denne mobil fordi at hun har brugt alle sine penge på at hjælpe mig økonomisk og hun har givet mig en smartphone på afbetaling som jeg aldrig får betalt tilbage, men det er ikke pointen, pointen er at min mor inderligt ønsker sig en smartphone men hun ikke har råd til at forkæle sig selv fordi hun er moderlig overfor mig, jeg elsker hende og hun har fortjent en huwaei fordi hun har en gammel klaptelefon - savner hende og elsker hende <3

  SvarSlet
 58. Ved ikke lige om jeg har nogen julefadæse, men jeg tænker på min gamle demente mormor, som altid var forvirret juleaften. Hun var langsom, kunne knap nok læse til og fra kortene og forstod i det hele taget ikke hvad det hele gik ud på. Vi blev altid irriterede på hende, men nu når hun ikke er her mere, synes jeg bare, at det var for dumt at være irriteret.. Husk at leve i nuet, nyd familien og alle traditionerne :)

  SvarSlet
 59. Uha den største fadæse må alligevel være fra sidste år. Vi skulle holde jul hos min mor der bor et godt stykke fra os så vi havde pakket unger, tøj og gaver i bilen og var kørt afsted. Juleaftensdag opdager vi at vi har glemt børnenes store fælles julegave derhjemme :O Den var nemlig placeret i vores kælderrum og ikke sammen med de andre gaver. Godt at de fik så mange andre gaver og at de alligevel ikke var så gamle at de opdagede noget - phew ;) Men jeg følte mig da godt nok noget dum den aften, ups.. Men intet er så slemt at det ikke er godt for noget for så var der jo en gave at åbne da vi kom hjem fra juleferie igen hehe og desuden får jeg måske endda chancen for at vinde en fin lyserød mobil. Den gamle, pinke i øvrigt ;), som stadig er en af de oldtidsfund der kun kan sende sms'er og ringe er efterhånden ved at dø, men efter tre gange i vand og med utallige fald kan den vist også lægges i graven med god samvittighed :)
  /sandra, sandravarn@gmail.com

  SvarSlet
 60. Vores første jul som lille familie:
  Kartoflerne kogte ud, de brune kartofler smagte virkelig brændt og flæskestegen -den var tør og med slatten svær!
  Det er en ommer! I år, har jeg forberedt mig, taget noter og er klar parat til den bedste julemiddag ever!
  //Line
  Linebach@stigdamen.dk

  SvarSlet
 61. Jeg har formået at brænde kirsebærsaucen på så den var uspiselig, misforstået hvem der skulle give gave i familien og havde helt fucket op i det (dog har min søde mor altid res. gaver i baghånden) og så fik jeg også ente min aften i sengen pga. omgangssyge ..
  Håber I år bliver bedre og mindre dramatisk!
  /Nina - voresalbum(a)Hotmail.com

  SvarSlet
 62. I år har jeg været for sent ude med min farmors gave, hun skal have en samlet kalender fra alle hendes oldebørn, og den er først klar til levering den 2. januar - UPS, det kræver vist en ekstra gave ;)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 63. Kan ikke huske noget helt skidt der er sket. Måske kun, at jeg engang glemte at få et par julegaver fra venner med hjem til juleaften hos de gamle. Træls! Meeeen, så holdt juleglæden da lidt længere, da gaverne jo bare ventede på jeg kom hjem igen ;-) Så var det jo ikke så slemt igen.

  Glædelig jul!

  Mvh Søs
  Mail: chinavianliving@gmail.com

  SvarSlet
 64. Det må være det år, hvor jeg havde glemt at købe en gave til en af gæsterne. Heldigvis opdagedes det i sidste øjeblik og et navnemærke blev ændret :-) Pyyhhhh
  Astrid - ravnmann (a) gmail.com

  SvarSlet
 65. Vi var seks en juleaften og mandlen blev aldrig fundet. Jeg er sikker på, at jeg puttede den i, men det blev aldrig fundet. Så meget nedtur.

  Lis
  svalen7900@live.com

  SvarSlet
 66. Julefadæse, lad mig tænke... Åh jo det må så absolut være den jul hvor jeg var hjemme ved mine forældre og jeg insisterede på og lave ris al a mande. Da jeg så står i mit nydeligste outfit og duften af and og flæskesteg rammer mig, og jeg skal til at ringe på døren, slår det mig, "ris a al manden!!! Den står hjemme på bryggersbordet!!!" En laaaang køre tur væk!!! Min mor har ikke siden betroet mig at have ris a la mande med... :)

  kreatrolden@gmail.com

  SvarSlet
 67. Min Julefadæse må være den jul, hvor jeg havde gemt nogle af gaverne så godt, at jeg glemte dem og først kom i tanke om det næste dag - Ups
  Kit
  kitmalene@gmail.com

  SvarSlet
 68. Vores julefadæse var det år, hvor vi havde aftalt med julemanden, at han skulle komme på besøg. Da han så kom og havde talt lidt med børnene, så skulle gaverne deles ud. Men der var ingen gaver i sækken - der var gået hul i bunden, så julemanden havde tabt dem der, hvor han klædte om. I kan tro, at børnene så mærkelige ud - en julemand uden gaver!!

  kh Mette mmrv@regionsjaelland.dk

  SvarSlet
 69. Ikke min julefadæse, men min mors onkel :-) En af de sidste gaver under træet juleaften var ret stor men uden til og fra-kort. Hvem mon den var til..? Pludselig kom han i tanke om at han for mange dage siden havde pakket alle gaverne sammen i en pakke. -Om det var tilsigtet ved jeg faktisk ikke, for han var altid fuld af spillopper.
  Tror min datter ville blive glad for den mobil, men synes hun er for lille til mobil endnu, og min er faktisk ved at være helt færdig...
  julsoe@hotmail.com

  SvarSlet