søndag den 18. januar 2009

Feen, trolden, pandehåret og brudepigen...

Uh bryllupet nærmer sig og vi stresser TOTALT herhjemme. Men lige lidt billeder af den lille trunte igennem de sidste par uger.
Hun er jo vores lille prinsesse og ææælsker at klæde sig ud og være fin, så de nye feevinger var et hit hos hende. Tryllestaven kunne dog bruges som noget der mest af alt mindede om et våben, men fin det er hun.

Om man kan side det samme om disse billeder er jeg noget i tvivl om. Sienna havde i hvert fald meget sjov ud af at sætte håret med sin potion cornflakes og jaa det stiver jo godt sådan noget ;)


Sin hårpragt er jo nok ikke det den lille kan prale mest af, men her i en alder af 2 år og nogle måneder, blev det endelig tid til den første studsning, i hvert fald af pandehåret... Så her er hun, nu med 1,5 cm kortere pandehår.

Til sidst en lille forsmag på trunten som brudepige. Det første tøj der er på plads til bryllupet, så det kun alt det andet der mangler, meeen der er jo også hele 5 dage til den store dag ;)
Det hele ink. hårbøjle, som hun er meget glad for, er lavet af undertegnet ;)
Vi glæder os rigtig meget til bryllupet og ser frem til en dejlig dag med venner og familie - og please kryds lige lidt fingre for bedre vejr end det de lover nu :(
onsdag den 7. januar 2009

Jeg har ski vundet !!!

Totalt chok, kort sagt jeg vinder aldrig noget, men nu er det faktisk sket. Jeg havde tilmeldt mig Rumlekiksens moars
!!STORE TOMBOLA!! med håbet om at vinde et af hendes fantastisk sjove broderier og det gjorde jeg ski, jeg har vundet mit helt ejet "Chateau le hell up" det skal jeg nok få brugt til noget fantastisk. Og synes det passede godt herhjem til og glææder mig til det bliver lavet og kommer ;)


Det var lige det jeg havde brug for, efter at ha pakket udsalgsvare i 10 time i en meget KOOOLDT kælder. Tak igen Lillemor!!

Også lige et par broderier mere...

lørdag den 3. januar 2009

Nytår...

Vi må desværre erkende at vi er gået igennem julen og nytåret med den ene gang sygdom efter den anden. Nytårsaften blev desværre heller ikke forskånet, så vi måtte desværre melde afbud på vores nytårsplaner og tage en MEGET stille og rolig aften hjemme på sofaen.
For os voksne, gik dagen med lidt ekstra lure og i sofaen mens ungerne tondsede rundt og det gik ikke stille for sig. Der blevkæmpet, leget Ninja Turtels og Samuel lærte Sienna Kung fu :)
Som aften skred frem, fik vi lavet noget mad og stille og roligt spist os igennem en hmm halv kedelig nytårs middag. Efter middagen så vi alle fire "Der var engang en dreng, som fik en lillesøster med vinger" en Vigger/Rasmussen film, den var super god, Samuel var meget oprørt over at nogle ville skære hudlapperne/vingerne af lillesøsteren og levede sig godt ind i rollen som storebroen/helten ;)

Trods det var en god film faldt jeg i søvn på sofaen og vågnede først op nogle timer senere. Der sov Sienna og Samuel og Daniel sad inde i Samuels seng og så Indiana Jons. Klokken nærmede sig 24, men Samuel faldt desværre i søvn en halv time før - så det blev heller ikke i år han fik set al fyrværkeriet. Tilgengæld var der pludselig en lille stemme der kaldte på mor og far kl 20 sek. i 12, så var lilletrunten vågen. Hun kom ind og så al den flotte fyrværkeri, som vi kan se ud over, da vi jo bor så højt., hun var helt vild med det og ville bare havde mere og mere. Det nye år var nu officielt og ved en et, halv to tiden gik vi alle i seng.

Intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget, så pga. den megen sidde i sofaen tid har jeg nået at strikke næsten to par uldbukser til Sienna. Det første par blev taget i brug i dag, af en meget klatten Sienna, der måtte afspises med vingummier for at holde humøret højt. Det er nemlig hende der er syg lige nu, vi håber rigtig, rigtig meget det er den sidste omgang!
Til sidste skal i alle ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.