fredag den 20. februar 2009

SøskendeKÆRLIGHED!!

Vores 2 "små" dejlige unger overrasker mig gang på gang.
Der er jo 4 år imellem dem og vi var da bange for at de måske ikke ville få sååå meget ud af hinanden, men, men, men... De er ski så glade for hinanden og det blev meget tydeligt i den forgangne uge, hvor Samuel var én dag hos mormor.
Vi havde en lille Sienna der ikke kunne sove om aftnende, fordi Samuel ikke kom og gav hende godnatkys og kram - hun blev ved med at kalde på ham! Dagen efter fortalte mormor så at Samuel simpelthen havde savnet Sienna sådan og havde lavet aftale med mormor om at hun altså skulle med fremover. Det sidste inden han sov og det første da han vågnede var om at han savnede Sienna - hans ellers til tiden røvirriterende LILLEsøster!

Og nu hvor de er sammen igen, jaaa Sienna er glad igen og Samuel opfylder hver et ønske af hendes, også selvom mor og far siger han ikke må, for ellers bliver hun jo ked ;)
Selv i søvne og på trode af snot og hoste råbte han om aftende "jeg vil bare hjælpe Sienna..." hmm den lille trunte har virkelig fået sig en rigtig storebror og hun udnytter det til dets fulde ;) Den tur hos mormor alene fik vidst sat nogle tanker i gang hos den store dreng.
Billederne er taget da de igen var forenet og gjorde klar til fastelavn sammen ;)

fredag den 6. februar 2009

Så er der ski bryllupsbilleder...

SÅ! fik vi hentet bryllupsbillederne hos fotografen!
Vi synes de er blevet super gode og her er så et lille udsnit af billederne fra vores skønne dag... Og stort tak til Dorota!tirsdag den 3. februar 2009

Han tegner og tegner og tegner...

Vores lille vildbasse, Sammie har over de sidste måneder fået en ny pasion - han tegner!
Lyder måske meget normalt, men det er det ikke for ham. Det med at sidde stille på en stol og lave noget i en længer periode har aldrig været noget han har gjort sig i og han ALDRIG gidet tegne. Det har så også gjort at han indtil der for et par måneder siden ikke har kunne tegne - i hvert fald ikke noget der lignede noget ;)
Men så gik fanden i ham og han begyndt at tegne Star Wars, og siden da har det bare taget mere og mere til. I weekenden tegner han fra han står op til han går i seng og nu kan han ski tegne og virkelig godt endda, især når man tænker på han INTET kunne for få måneder siden.
For det meste bliver der tegnet action figurer, fra div. han nu lige er vild med i det sek. ;) Men på vores bryllupsdag kom han med en tegning til mig, med et bord med bryllupskage (i flere lag) og blomst - et hjerte og kirkeklokker, nååå det lille pus!

Her er en af de nyeste, som han havde lavet hjemme hos mormor, mens vi var på bryllupsrejse! Motiv er div. superhelte, Superman, Batman, Lygten, Lynet , usynlighedsmand?? og andre jeg ikke kender ;)
Dygtig ik!