onsdag den 26. august 2009

Og når der ikke er mere...

at tage billeder af, hmm ja så må det jo gå udover en selv ;)

Utroligt hvad den rette belysning kan gøre...

Den smukkeste lille trunte...

Billederne har er en lille måned gammel, men jeg synes de skulle med alligevel. Vores lille pige er så absolut ved at være stor og lang håret endda. Et styk lille-trunte iført endnu en af mine kjoler ;)

Haven i August...

Ja hmm det er noget tid siden at jeg har fået lagt billeder ind af haven, lidt ligesom alt det andet, men her er der lidt nyt.
Haven har genralt været meget tør i år og det har sat sit prag, aldrig har jeg set så meget meldug og strålepest på roser, storkenæb og ja sådan set all over, det er øv men sådan kan det jo gå.


Syrisk rose, bob bob bom kan ikke huske hvilken en.
Mums der blev spist mange blommer i år.
Blue Paradis flox, som jeg fik taget stiklinger af i år og det lykkedes faktisk :)
Blue Moon der endelig stod i blomst, efter en nødflytning ;)
Den evigt blomstrene Golden shower.
Peace rosen i fuld flor.

Min seje mand...

Igen i år var Daniel med i Ritter Classic og igen i år var han super sej :)
Løbet var hårdt i år og jeg har aldrig set ham så smadret før, men betingelserne var heller ikke optimale. Nærmest på vej ud af udkørslen herhjemme, gik hans ene hjul i stykker og han måtte skifte det, så han nåede ikke starten på løbet til tiden, det resulterede i han ene måtte indhente de andre. Af sted et kvarter forsendt og med et vejkort i munden spurtede han af sted fra Tåstrup og 50 km måtte han køre alene, før han hentede dem og måtte derefter kæmpe sig op i feldet. Lige knap 1000 var der med (ink. Lars Løkke, Lars Bom og div. andre kendisser) og nr. 32 blev han, han havde regnet med bedre, men med de mange pukler på hans vej og sikkert den ældste cykel i feldet, skal han vidst være glad og stolt! Det var Sammie og jeg i hvert fald ;)

torsdag den 13. august 2009

Skolestart...


Igår kom den dag endelig, hvor Samuel blev skolebarn. Ihh det var ski en stor dag, for alle!!
Kl 850 skulle alle børnehaveklasse børn og forældre mødes foran hovedindgangen til skolen og der stod alle og ventede spændt på hvad dagen mon ville bringe. Samuel fjollede lidt rundt med nogle af dem fra hans nye klasse mens han kiggede langt efter Hector.
Hector kom endelig og det blev tid til at alle skulle gå ind på skolen, hvor vi blev mødt af de små klasser der sang og flagede for alle de nye elever, det var så fint! Oppe i gymnastiksalen var der mere sang og derefter blev alle de nye elever kaldt op til hver deres nye klasse, Samuel går nu i 0.B ;) Efter opråbningen gik vi op til klasseværelset og ungerne fik bøger, farvekrit og planen for resten af dagen. Efter et fællesbilled, et af børnen og et af forældrene, var det til til at sige farvel og lade de stor eunger blive tilbage.
Daniel og gik over og fik en gang brunch og kaffe og hentede derefter en glad knægt der havde haft en rigtig god 1. skoledag!!