torsdag den 31. oktober 2013

GIVE AWAY, bliv dagens helt på jobbet...

Kort fortalt, så fik jeg for noget tid tilbage, muligheden for at give smagsprøver, af Kohbergs nye rugbrødssnack, til min arbejdsplads. BOM! min arbejdsplads, er mig her hjemme, ikke den sjovest oplevelse at skulle side der og smage dem selv - så jeg fik lov til at give dem til ungernes klasser i stedet for.

Lidt tid efter kom jeg hjem til dette syn, poser og poser med rugbrødssnacks, det var helt overvældende. Dog ikke lige så overvældet som lærende blev da vi et par dage efter, som aftalt, ankom med poser af snaks.
Ungerne havde haft en fest og faktisk var der så mange, at Daniel også fik med på job og nogle kollegaer tog med hjem.

De reddet en tur til Sverige, kan jeg afsløre  - udtalt at en af Daniels kollegaer.
Og det er jo lige det de skal kunne, nemlig at give en muligheden for at vælge noget lidt sundere end posen med kanelgiflerne, når man står og har travlt og sulte kommer snigende.

Personligt kunne jeg rigtig godt lide dem, når de lige havde været en tur i ovnen og jeg var mest til dem med gulerod og rosiner...

Nå men slut fra mig, nu det din tur til at blive dagens helt.

Du kan nemlig vinde Kohberg rugbrødssnaks til din arbejdsplads, dog max. 500, men mon ikke de fleste kan gøre det under ;)

Skriv hvorfor du skal være dages helt på jobbet og jeg finder en vinder på søndag om aftenen 
20 kommentarer:

 1. Min favorit er dem med chokolade - lidt smør på og så synger englene:-) Har dog ikke smagt de andre - men de skal da klart prøves:-)))) Ses imorgen!

  SvarSlet
 2. Jeg er på barsel med termin om ganske få dage. Havde indtil da et vikariat, som de naturligvis ikke ønskede at forlænge, da maven begyndte at vokse. Men jeg vil gerne være dagens helt i vuggestuen ved min datter. De trænger til en opmuntring. Der sker mange ting og sager dernede i øjeblikket og det stresser både børn og pædagoger - men nu er det ved at vende og det hele kører næsten på skinner igen. Men det kunne være dejligt at give dem en lille opmærksomhed. Desuden er min mand lige startet på Varde handelsgymnasium, og der er 100 ansatte - så han kunne også blive dagens helt i skysovs :)

  SvarSlet
 3. Jamen jeg vil da mægtig gerne være Dagens Rugbrødshelt her på min arbejdsplads. Vi trænger i den grad til lidt opmuntring efter at have være igennem "klassisk organisationsændring uden inddragen af medarbejderne med deraf stress, frustration og dårligt arbejdsklima til følge". Tror helt sikkert rugbrødshapserne kan tage over der hvor stress-coachen slap ;) I min afdeling er vi ca 30 og ca 150 i hele virksomheden ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er studerende, men det kunne være fedt at vinde, så min kæreste kunne glæde alle sine Falck-kollegaer i Kbh Lufthavn:-)
  Jeg har smagt dem med chokolade, mums de var gode!!!

  SvarSlet
 5. Jeg ville meget gerne være dagens helt på arbejde. Pt gennemgår vi en stor proces med omstruktering af arbejdsopgaver, afskedigelser og folk er bare generalt lidt nedtrykte i disse dage. Så at kunne sætte smil på deres læber og vide, at de går en sund nattevagt i møde, hvor de smiler videre til borgerne ville helt klart kunne mærke som bølger ude i de små mange hjem vi kommer...

  Kh
  nattevagten, der savner smilene

  SvarSlet
 6. Jeg er pt på studieorlov, men både medstuderende og tidligere kolleger kunne godt bruge lidt opmuntring her hvor den ene halvdel nærmer og eksamen og den anden halvdel går et vinterhalvår i vuggestuen i møde med sygdom og flyverdragter...vuggestuebørnene vil sikkert også gerne smage :)

  SvarSlet
 7. Ih, altså hvem vil ikke gerne være en helt på jobbet? Jeg synes, at sygeplejersker er nogle af hverdagens helte, eftersom de står med menneskeliv i hænderne dagligt, men ikke bliver belønnet særligt meget for en masse knokkel-værk. Så må jeg ikke give alle mine helte-kollegaer en lille snack?! :o)

  SvarSlet
 8. Mine undervisere kalder det et fuldtidsjob at studere - og rigtig nok, jeg får SU "for det" :-)

  En gang om ugen bruger jeg fire timer i streg sammen med ca. 70 andre medievidenskabsstuderende på Syddansk Universitet. Faget er medieteori og -analyse. Det er egentligt ret tungt, men vi har den dygtigste forelæser som formår at gøre tingene vedkommende og let lærte. Og så er fællesskabet super!

  Dagens helt vil jeg derfor ikke være - på holdet er vi alle lige meget helte og hjælper hinanden hvor vi kan og når vi kan med noter, opgavehjælp, info, selskab eller lifts og overnatning, eksempelvis når Danmark rammes af en storm.

  Det kunne være rigtig dejligt at 'fejre fællesskabet' og dele snacks med hele 'mit' hold!

  SvarSlet
 9. Mine kolleger er postbude - som jeg selv. Og det har været hårdt for dem i denne uge med storm nærmende sig orkan. Selv har jeg været så heldig at holde min efterårsferie lige netop i denne uge. Forudsigelserne for vejret i næste uge er dog heller ikke blide. Og da jeg forventer at skulle møde op på job til regnvejr, ville det være rart at kunne byde på en rugbrødssnack til dem, der kører på rugbrødsmotor.

  SvarSlet
 10. Jeg er desværre sygmeldt pt - men jeg ville elske og sende sådan en pose med ungerne i børnehave og vuggestue.
  Det ville bringe stor glæde, det er jeg sikker på.

  SvarSlet
 11. Jeg har desværre intet job, men vil da gerne være dagens helt på skolen :D hehe...!

  SvarSlet
 12. Tæller det her mon også, hvis man går i folkeskole? I så fald ville jeg elske at dele en masse af disse lækre snacks med min søde klasse. Når man kommer til 8. lektion på dagen, begynder man at blive ret træt. Kohbergs rugbrødssnacks ville virkelig gøre timerne mere overskuelige og sjove. Det er i øvrigt et super godt alternativ til alt det slik, der bliver spist i min klasse :-)

  SvarSlet
 13. Jeg håber, jeg må deltage på vegne af min kæreste, for jeg selv er førtidspensionist, men han arbejder i en Rema1000, og både han og hans medarbejdere er lidt for gode til at glemme at tage madpakken med på arbejde, så jeg ville blive glad, hvis jeg kunne få lov til at glæde ham og hans medarbejdere med dette.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 14. Min arbejdsplads er mig alene, men jeg vil meget gerne være med

  SvarSlet
 15. Lækker give away- jeg arbejder i blomster butik og vi har en travl og kreativ tid foran os, så det ville ikke være så ringe at vinde!!
  Vh Louise

  SvarSlet
 16. Jeg ved ikke om jeg skal være en held på jobbet, men der er nogle af mændene på jobbet, som godt kunne trænge til at se, at der findes nogle sundere alternativer end slik og kage :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg er hjemmegående, men jeg kunne da forestille mig, at jeg kunne blive dagens helt i mine døtres klasser, hvis de kom med lidt uventet "guf" til deres klassekammerater. Hvis jeg er heldig, så er der i alt 72 elever.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 18. Deltager :-)
  Er studerende, men det ville være lækkert at vinde alligevel!!

  SvarSlet
 19. Årh, hvor ville jeg gerne kunne slæbe sådan en pose med på (mit relativt nye) arbejde. Jeg er sikker på, at mine mange (kvindelige) kolleger ville blive virkelig glade for en mere sund snack end dem vi normalt har stående i frokoststuen - der er nemlig rigtig ofte kage. Og det er lækkert, men altså også rigtig svært at holde sig fra - for mange af os.. ;)
  Kh. Louise

  SvarSlet