onsdag den 6. maj 2015

LAD MIG FOREVIGE DET DER GØR JER UNIKKE!
Okay hmm lidt underligt at være tilbage herover på Strawberry Life, men det er fordi jeg saver jer over på min nye blog eller som jeg kalder den min Everyday Magic Journal ;)

Jeg har nemlig noget nyt at fortælle så jeg ville sikre mig jeg også fik det fortalt til alle mine gode gamle følgere herovre!


For som noget nyt tilbyder jeg nu at lave famillie shoot, som jeg kalder dem, i Københavns området!

At dokumentere familieliv og fortælle historier gennem billeder er det jeg elsker mest! Det tror jeg jeg har bevist gennem snart 7 års tro blog tjeneste. Så hvad med at jeg foreviger dine?

Lad os sammen finde et smukt sted, hvor I for eksempel kan gå en afslappet tur eller blot være, mens jeg tager billeder af det, der gør jeres familieliv helt unikt.

Har I brug for hjælp til at finde et godt sted, kender jeg en masse og jeg guider jer mere end gerne inden, i hvad der fungere bedst på billeder. Men vigtigst af alt, synes jeg jo, er at I skal være jer selv - for at vise jer som unik familie er jo formålet!
Tiden flyver afsted, så husk at fange de små øjeblikke og gem dem - de er ubetalelige!

For at gøre det hele lidt nemmere har jeg oprettet en shop hvor jeg løbende vil lægge datoer ud, men hold jer ikke tilbage for at kontakte mig for andre datoer eller spørgsmål!

Du finder min shop i toppen af mit nye sitet www.celinehallas.com under "book et shoot" eller her !
og du er altid velkommen til at kontakte mig på celinehallas@gmail.com

Jeg håber meget jeg får lov til at forevige din fantastiske familie ...og at ses over på mit nye site.

xo Céline


2 kommentarer:

 1. It is perfect time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I’ve learn this post and if I may I wish to counsel you some interesting issues or tips. Maybe you could write subsequent articles regarding this article. I desire to learn even more things approximately it!

  온라인카지노
  야한동영상
  오피
  출장안마
  안마

  SvarSlet
 2. Well I truly enjoyed reading it. This subject offered by you is very helpful and accurate. 바카라사이트

  SvarSlet