mandag den 13. april 2009

Køjeseng...

Sammiemusen er jo lige om lidt en skoledreng, hvordan tiden kan være fløjet sådan af sted er jo ikke til at forstå - hvor er min lille baby blevet af ??

Nå, men i den forbindelse har vi gerne ville gøre ungernes værelse mere skole venligt, med skrivebord osv. Men pladsen manglede, så vi havde længe talt om en køjeseng til ungerne, så vi kunne få lidt mere gulvplads.

Sammie var helt med på den ide og ville såååå gerne havde en køjeseng og da han jo også er den mest forkælet unge i verden har han/de jo fået det ;)
Så vi måtte til Lyngby for og se på den og var alle solgt til denne model. Så nu har ungerne seng i str. 90*200, så der er masser af plads til leg også i sengen.

Men lidt blegt er det blevet derinde efter den er kommet, så vi må finde på noget så det ikke er alt for hvidt. Jeg har her i påsken gjort et forsøg ved symaskinen og det er blevet til et betræk til hynden på bænken (som er et hit og siddet og se fjernsyn på ;)) og en rigtig fin patchwork pude, med det samme lilla fløjl på bagsiden som på undersiden af hynden. Tilgengæld er den store runde patchwork puf røget, med et lille stik i mit hjerte ;)

Så mangler vi bare skrivebordet og nogle andre småting.

OBS OBS OBS!!!! 
Denne køjeseng er fra, Et hjem - se link her!!
Den lille bænk for enden er fra ILVA, købt for længe siden :)

Håber det hjalp aller jer derude der bliver ved med at skrive til mig ang. det ;)8 kommentarer:

 1. Hej Celine
  JEG HAR LIGE FUNDET DIN FANTASTISKE BLOG!
  oG JEG ER FULDSTÆNDIG VILD MED DEN RUNDE,FINE PUDE PÅ BILLEDET.
  ER DET EEN DU SÆLGER??

  Kh Laura

  SvarSlet
 2. Hey Laura
  Send mig en mail- så kan vi tale om det ;)

  SvarSlet
 3. Wauvvv Celine, sikke en køjeseng. Sidder lige nu og googler køjesenge da vi mangler en til vores få kvm. Må jeg spørge om mærke og pris? Hvad med den skønne bænk, fulgte den med?
  Kh. Fru Hille

  SvarSlet
 4. Hey Fru Hille
  Du spørg bare ;)

  Mærket er ethjem.dk de har også en fysisk butik i Lyngby - det er ikke en billig seng men det afhænger af hvad man skal havde med til den - vi har købt underskuffen til.
  Bænken er ikke derfra og ren og skær held at den lige passede dertil - kan ikke huske hvor vi købte den det er er hele del år siden.
  Har man få m2 er en køjeseng et hit, det har virkelig gjort en forskæld for os :)

  Håber det hjalp !

  SvarSlet
 5. Er altså bare helt vild med din smukke pude..

  Lækker lækker lækker..

  KH
  Cristina

  SvarSlet
 6. Hej Celine, så er det fru Hille igen....
  Vi er nu meget tæt på at købe køjesengen, vi bor i jylland og bestiller den via nettet, derfor har vi kun set billeder af vidunderet ikke "in real life". Vil bare lige høre dig om i er glade for sengen, og om den er lavet af noget godt kram. Er den stærk og solid?
  Kærlige hilsner fra Fru Hille

  SvarSlet
 7. Hey Fru Hille
  Vi er meget glad for sengen og den er nok det mest rubuste du kan opdrive. Desuden synes jeg også stadig det er den pænest køjeseng man kan få, den er meget klassiks :)
  Er sikker på i vil blive glad for sådan en :)
  kNUS KNUS

  SvarSlet