søndag den 28. juni 2009

Karate Kid...

De sidste par år har det været et stort ønske fra Sammie af at gå til Karate, men efter MEGEN ringen rundt og mange afslag pga. hans alder havde vi opgivet ideen indtil han blev de påkrævet 8 år. Heldet var så med os da mormor ringet til en klub på Gothersgade, der heller optog så tidligt, men som henviste til en klub på Frederiksberg endda. Og her lykkedes det at få ham ind, de sagde ellers 7 år, men han fik lov alligevel :)

Så nu har han gået et par uger til det og er helt vild med det og rigtig go' til det- faktisk rigtig, rigtig go' og meget fokuseret og engageret i det. Normalt er det mormor der tager ham dertil om mandagen, men den sidste gang inden sommerferien fik jeg lov til det ;) Og det var sjov!!!
Han er jo rent ud sagt en lille skid i forhold til de andre og den eneste helt nye, men han kæmper der ud af og gør det rigtigt godt, især mod de større drenge går han til det, mod pigerne er han ret så tilbageholdende kan man se,m hihi det er lidt sjovt.
Men absolut talent og meget ros, en af de andre mødre fortalte at hun troede han havde gået til noget andet kampsport den første gang han var der, da han helt uden forbehold knaldede 2 brædder over som om han aldrig havde lavet andet. Hun vare meget imponeret, meeen det er vi andre nu også ;)
Nu er der sommerferie men d. 10. aug. er det igen tilbage på karate bænken og han glæder sig allerede!! Her lidt billeder fra den sidste gang inden sommerferie.

Det er her han går ...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar