fredag den 8. januar 2010

Art&Ghosts...

Sjov historie, forrige sommer sad jeg og kiggede rundt på etsy.com (til jer som ikke kender det, så er det et gudested for inspiration) og faldt over et billede som jeg blev helt fortryllet af, det var et billede af en pige der stod i en valmuemark, fyldt med dådyr, sæbebobler og stemning, jeg husker bare så tydeligt det billede, men fik ikke gjort noget videre ved det.
Guderne ville så at jeg imellem jul og nytår sad og tøffede rundt på div. blogge og fik mig bare klikket videre og videre rundt for til sidst at støde på et billede der fangede mig og ender inde på en shop med denne kunsters billeder. Der sidder jeg helt overvældet af de fantastiske billeder og så står pige i valmuemarken der ski pludselig!
Helt høj af det + der var udsalg, fik jeg bestilt lidt derfra, der i blandt mit absolut yndlings billede fra hende ”Red Haired Twins” men også "Miss Lemon" og endda til den overskuelige pris på 15 $ pr. stk og det er ink. worldwide shipping. I dag, midt i min oprydning, kom de så og hvis de var smukke på skærmen, så er helt overvældende IRL, måtte absolut havde dem op med det samme, så selvom jeg pønser på at de skal hænge herovre ved Pcen, så pryder de for nu over Daniels arbejdsplads.

Kunsteren kalder sig selv Art&Ghosts, jeg kan ikke lige finde hendes navn, hvilket vidst er bevidst, men er man til drømmeverdener, natur, eventyr og dukkelignende figurer er det stedet at besøge.

6 kommentarer:

 1. I am in love!!! Virkelig fine dukkepiger hun laver. Kender du egentlig Miss Van's dukkepiger? /Søs

  SvarSlet
 2. Så smukt et print med de rødehårde tvillingepiger! Det måtte gerne flytte ind hjemme hos mig!

  SvarSlet
 3. Søs, min søde ;)
  Nej jeg kendete ikke miss Van, men det gør jeg nu - hun er ski for sej, rigtig meget endda! Er især vild med noget af hendes gadekunst:)
  Tak for tippet!

  Og Helle, seriøst12$ ink. fragt og de er der - de er så smukke!!

  SvarSlet
 4. Ejjj for søren...Celine. Vi har virkeliog samme smag i kunst ;-)
  Jeg sidder nu og lurer på hvilke jeg skal have...

  Hilsen Stine

  umama sb

  SvarSlet
 5. Go smag der ;)
  Jeg kan ski godt forstå, der er en på vej i kurven for dig - for jeg er så forelsket i de billeder!!

  SvarSlet
 6. Å hvor er de fine begge prints. Hmmm, jeg bliver vist nød til at kikke forbi hendes shop...

  SvarSlet