onsdag den 6. januar 2010

Color me blue...


Ahh skulle man ikke lige snuppe en gang med blå ;)

Jeg er helt tosset med blå for tide, den lyserøde periode var meget kort og endnu engang sætter jeg stor pris på at vores basisfarve herhjemme er hvid og at jeg derfor kan ændre farvelade elementerne når lysten trænger sig på, og det gør den tit.


4 kommentarer:

 1. Hej Céline

  Jeg har lige opdaget din blog og din webshop og fluks tilføjet mig som fast læser samt lagt dig til i min blogroll på min egen blog. Jeg er helt svimmel over dit lækre layout, dine flotte farverige og meget kreative kreationer, dine smukke billeder, din überskønne brudekjole, dit smukke hjem... ja det hele nærmest. Her er jo tonsvis af inspiration, og jeg har allerede spottet flere sager, jeg gerne vil hhv. købe, lave, og ønske mig...

  Glæder mig SÅ meget til at følge dig fremover, og til at få tid til at læse og kikke alle dine gamle indlæg ordentligt igennem... Og til nye varer i shoppen... Lige nu kalder mit speciale desværre, så god dag til dig herfra.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hey Helle
  1000 tak for de overvældende rosende ord. Men det glæder mig meget at andre kan finde inspiration i alle mine syslerrier. Glæder mig til at ”se” mere til dig her og vil straks kigger din blog igennem ;)
  Tak igen!!
  Knus Cèline

  SvarSlet
 3. Så enig, så enig! :-) Her har blått funnet veien inn, og det er deilig!! :-)

  SvarSlet
 4. Utroligt dejligt krus du har der. Og blå er bare altid dejligt.

  SvarSlet