torsdag den 21. januar 2010

Gamle venner...

Dagen i dag har været besøgt af 2 gamle og meget kære venner – nemlig solen, som jeg ikke husker hvornår jeg sidst har set, men det var en usøgt fornøjelse igen at se hende stråle og ikke mindst blive ramt af hendes varme ;)
Ja ja, nej spøg til side, den anden såkaldte ven er en pude, som jeg ser hverdag, men aldrig rigtig er blevet tilfreds med, er heller ikke sikker på jeg er det endnu, men ”less” har absolut ikke væres ”more” i dette tilfælde og nu hvor den ligne en lille sol går det i den rigtige retning. Den petroleumsfarvet fløjlen der før indrammet patchworket er udskiftet med orange m. hvide prikker og bagsiden er orange fløjl. Denne dag er næsten blevet ramt af to sole ;)

Og ja måske der lige er lidt stille på bloggen, men det er fordi jeg har gang i en heeeel del projekter, som jeg desperat prøver at færdiggøre, men lad så dette være dagens godbid for de kreative.

5 kommentarer:

 1. Dejlige farve din pude har. Lige sådan nogle man trænger til i alt det her grå/hvide/sorte=kedelige.

  Solen kiggede også frem her en times tid i eftermiddags. Det var skønt :)

  SvarSlet
 2. åh, så härlig kudde, mer sol till alla. Tack för en underbar blogg!!

  SvarSlet
 3. Å ja, jeg savner også solen. Bare den når at skinde rigtigt fint på alt det smukke hvide inden det smelter.

  SvarSlet
 4. Hej Celine

  Så fin en solskinspude, du har kreeret. Jeg synes, det røde stof med prikkerne er virkelig, virkelig fint til det runde stykke...

  Hilsen Helle

  SvarSlet