mandag den 8. marts 2010

Lidt nyt til trunten...

Lidt nyt til lilletrunten, som har det med at vokse ud at sit tøj for tiden – nåå hun bliver så stor. Fik syet kjolen og verdens nemmeste lille skjortebluse i går, men manglede lige lidt bånd til at lire det op, men nu er det også ordnet.

Et styk fin lille kjole i A-form, med læg, sløjfe og jordbær knap. Jeg fik brugt lidt af mit nye Liberty stof til den også er den i blød denim på ryggen – den her model er bare super, elsker Sienna i den, for den er smuk med bare arme eller med en bluse under, glæder mig til tage nogle biller af hende i den.

Også som sagt verdens nemmeste lille skjortebluse, spiffet op med lidt puf og sløjfer. Igen i noget af det nye Liberty stof også har den trykknapper i ryggen, nemt, fint og for at være ærlig, så kan jeg simpelthen ikke holde på en nål for tiden, så knapper var ikke en mulighed.


Her er det nye Liberty stof forresten :)

7 kommentarer:

 1. ejjj hvor er det fint, du bare smadder dygtig, og sikke nogle lækre farver.. Er helt vil med kjolen.

  SvarSlet
 2. Ja, det må jeg altså også sige - er HELT vild med den lille skjortebluse - Må man spørge hvilket mønster du har brugt?

  Kærlig hilsen B
  Barbara

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin den lille skjortebluse <3
  Knus

  SvarSlet
 4. Iiiih bare jeg kunne sy eller noget... Ella er nu absolut helt og aldeles vokset ud af sin dåbskjole som jeg ellers har proppet hende i ved hver festlig lejlighed det sidste års tid!

  SvarSlet
 5. Rigtig fine ting du syr/har syet!!!

  Er det eget design? Altså mønstrene?

  SvarSlet
 6. TAk for de søde ord :D
  og ang. mønstrene, så er det mine egne eller det vil sige at skjorteblusens fik jeg af en veninde og har så modifiseret og gradueret det bagefter. Kjoels mønster stammer far nogle kjoler jeg har lavet til shoppen.
  Knus knus

  SvarSlet
 7. Oki doki!!
  Det er ihverfald altid hamrende flot, det du får syet!!

  SvarSlet