onsdag den 21. juli 2010

Granny stripes galore #2

Damn, damn, damn, en eller anden husk mig lige på jeg er produkt og ikke procesorienteret, næste gang jeg vil i gang med noget af denne størrelse. De første dage gik fint, fik endda bildt mig selv ind af jeg bare sad og hyggede mig med at hækle, at projektet var så stort og uoverskueligt at der alligevel ikke var nogen grund til at stresse med det og jeg derfor bare kunne nyde det, jeg blev klogere!
Jeg er nu ude i, når du har lavet den her række færdig, må du få en kop kaffe eller når den række er færdig må du gå ud og tisse – ALT er jeg vidst snart villig til at love mig selv hvis jeg bare koncentrere mig om at hækle og hvor langt er jeg nået – lige over en 1/9, ja det kan jeg sige meget præcis for jeg bruger meget tid på at regne på det og hvor længe jeg skal hækle endnu før tæppet er færdig, suk.

Nå det er sagt, så skal det siges at det bliver rigtig fint og billedet viser slet ikke hvor fint, det egentlig er! Og lækkert, mums jeg er vild med a køre fingrene hen over det og jeg er helt sikker på jeg kommer til at elske det når jeg lige er kommet mig over at hade projektet.
I disse dage er jeg alene hjemme, unger og mand er i sommerhus, så jeg har virkelig mulighed for at hækle, derfor er jeg også over and out igen og smutter hen og hækler videre ;)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt Celine:-)
  Jeg sidder og øver i noget øve garn- forsøger at regne mid frem til maskeantal- har stadig ikke helt fanget fidusen...... Har du fanget hvad tallet man slå op skal være deleligt med?
  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Slap lige hækletøjet for at svare, uhh stor ting ;)
  Antal at masker osv, stå i det forrige granny indlæg.
  Tusindfryd, bloggen har det hele stående :)
  Men det må være noget med at slå 3 mansker op pr. lille firekant. Men det hele står i opstriften...
  Held og lykke!!
  Knus

  SvarSlet
 3. Det bliver SMUKT - men er et stort projekt...er også gået lidt i stå her i ferien, men nu kribler det igen. Det er intet mindre end et nydelses-projekt - og der er nok at nyde af...:-))

  Hyg dig med din alenetid og hækletøjet...

  SvarSlet
 4. Ja Camilla, det er jo ret meget din skyld jeg er i gang. Og tak for alllllllllll den nydelse, hehe...
  Men måske en pause engang imellem er løsnineng, men er bange for så at gå i stå og derfor ikke få det færdigt, kender mig selv.
  Håber du hygger dig i din ferie!

  SvarSlet
 5. Ih hvor fedt. Og hvor er det snyd at jeg ikke kan hækle pænt. Kan godt hækleteknikken i teorien men i praksis bliver det bare aldrig så pænt så jeg gider gøre det færdigt. Kan man komme i praktik hos dig derovre på øen søde? Knus Henriette

  SvarSlet
 6. Det ser super fedt ud Celine. De bliver bare så fine de tæpper.

  Nyd dine alene dage.

  knus Julie

  SvarSlet