onsdag den 1. september 2010

Hey, den her app er fed...

Jeg elsker min Iphone og det er ikke blevet mindre af at ha fundet den her foto app ved navn Hipstamatic - jeg synes ski den er et hit. Se lige de her billeder jeg lige snuppede mens jeg puttede Sienna og der er vildt mange muligheder for at tage billeder med et vintage look.
Hvem sagde LINK LOVE!!! find den i din app store...

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne fotos. Det lyder forjættende med en iphone! Kan du - bare helt kort - fortælle om du bruger den til at blogge med og hvordan det virker for dig, altså om det er praktisk/besværligt/god nok billedkvalitet generelt eller lignende? Eller evt. bare give den en karakter mellem 1 og 10 i forhold til at blogge på den.
  Venligst Loppe.

  SvarSlet
 2. Altså Céline... Den unge er ski da også noget af det kønneste, jeg har set! De øjne altså! ;)

  SvarSlet
 3. Ja Helle, moderen vil ikke modsige dig her - jeg forudser mange udfordringer om en små 10 års tid ;)

  Og Loppe ;)
  Jeg er lige begyndt at blogge via min Iphone. Normalt bruger jeg blogger og en hel del tid på at redigere billder.
  Men ejeg synes faktisk at BlogPress er næsten nemmere at blogge fra end Blogger. det indbyder jo ikke til en lang roman, men små hurtige indlæg er det super til.
  Jeg synes ikke kameraet i mobilen laver gode nok billeder til at jeg gidder bruge dem, men appen Hipstamatic, kan man alligevel få noget fedt ud af dem.
  Jeg tror jeg kommer til at lave langt flere spontane indlæg nu.

  Håber du kunne bruge det til noget ;)

  Knus knus

  SvarSlet
 4. Ja, det kunne jeg da sagtens bruge til noget! Tusind tak! Det kunne være rigtig fint for mig, idet mit kamera ikke er godt nok alligevel... Jeg ønsker mig nu endnu mere en iphone!
  Loppe.

  SvarSlet