lørdag den 4. september 2010

Og så er der kun at vente…

En af de haveopgaver, som jeg har udskudt gang på gang, har været at få gravet gamle løg op omkring æbletræet.

De seneste år er der kommet færre og færre blomster og i år nærmest kun bladene op, der trængte i den grad til en udtydning, men det er jo ikke sådan lige til med løg der sikker har ligget der 10 år. Så jeg har gravet hele møget op i etaper, sorteret gamle løg fra jorden, lagt nye løg, fyldt op med det finkæmmet jord igen og vandet – puuu det var hårdt!

De gamle løg var små, men jeg endte alligevel med at fylde en stor spand med dem, så det giver mening at de ikke blomstrede mere. Nu er de nye lagt, der er 2 slags Nacisser, Thailia og Ice follies og 3 slags tulipaner, Magic lavender, Purple prince og Blue dimond også er der jo bare at vente :) De gamle løg genplanter jeg nede i baghaven, når jeg lige får kræfter igen.

053    052051055054

2 kommentarer:

  1. Sikke et arbejde! Kan godt forstå du er træt - og belønningen må endda vente på sig. Jeg har lige været i Amsterdam hvor der er et helt blomstermarked og boderne var fyldte med løg! (Og canabis-frø)Der var endog et tulipan-museum med special-løg.
    Venligst Loppe.

    SvarSlet
  2. Hehe sikke en krydret blandning. Men nøj jeg ville gerne her til boder fyldt med tulipan løg, ville sikkert ende med overvægt i flyver ;)
    Elsker tulipaner, men hader at plante dem i blandt stauderne, det et så besværligt, men man må jo yde for at nyde ;)

    SvarSlet