tirsdag den 4. januar 2011

Baby granny stripes tæppe...

Så lykkedes det endeligt at få endnu et granny stripe tæppe færdigt – denne gang i størrelse babytæppe.
Jeg har hæklet det til min veninde der skulle være mor for første gang og man må sige at tæppet faldt i vældigt go jord. Det er hæklet i uld og med en muslingkant rundt – for hvad gør i andre for at være sikker på at alle de steder hvor der er skiftet farve ikke går op, jeg hækler den gamle tråd med, men er det nok??? Farverne er ikke udpræget piget, men synes det var svært når man nu ikke var sikker på hvad det blev.

Egentligt var jeg lidt bekymret for hun havde fået en masse af den slags, men det havde hun slet ikke og stod rent faktisk og manglede det meget – så ”gør det selv” bølgen har åbenbart ikke ramt hele Danmark ;) Men til gengæld har lille smukke Ava nu sit helt eget tæppe fra tante Céline.


5 kommentarer:

 1. Det er rigtig fint - dejlige farver du har valgt.
  Jeg overvejede også at lave et til barselsgave til en lille ny nevø, men turde alligevel ikke. Var også "bange for" at de ville få dem i hobetal ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint og lækre farver, selvom de ikke er så pigede som du skriver, men det kan vel også blive for meget?! God ide med muslingekanten, det ser flot ud. Jeg er i gang med et voksentæppe...puha :-) Men på min prøve som var et dukketæppe lavede jeg en kant med krebsemasker, men jeg hæklede ikke enderne med, og det var da egentlig en god ide. Jeg sad bare og bandede og hæftede dem med nål...Nu vil jeg efterligne dig tror jeg :)
  ha en god aften!
  KH Mette

  SvarSlet
 3. Man kan aldrig få for mange små tæpper, de kan bruges over alt - i bilen, barnevogn, klapvogn og ellers bare derhjemme over dynen om vinteren og om sommeren i bmuldskvalitetOg bonus er at man kan lave dem om til puder når de bliver for uaktuelle!!!
  Så er det bare om man vil have dem fremme? Men det er absolut ingen problem når de er SÅ fine!!!!

  SvarSlet
 4. Superfint tæppe :) Hvad er målene på det?
  Vh frk. Jep

  SvarSlet
 5. Så smukt et tæppe og jeg er helt enig: Man kan slet ikke få for mange små tæpper.
  Hvor mange nøgler garn brugte du og hvad måler tæppe ca.
  Vh Jonna

  SvarSlet