lørdag den 22. januar 2011

Hvor gæret er lavest...

Jeg har deadline om 2 dage og har stadig helt utroligt mange løse ender, på projekt Strawberryflavor goes Japaness.

Der har været arbejdet hårdt og intensivt og blandet med at Daniel arbejder i noget der minder om døgndrift for at få afsluttet et stort projekt på hans arbejde, ja så er vi hverken skide gode forældre eller det der minder om huslige. Al tid der kan indfanges brugt på ungerne og ikke oprydning, rengøring og vaske tøj og det ses.
Her ligner noget der er løgn, sådan helt ærligt og min meget diplomatiske ven der var forbi forleden, fik da også lige nævnt at det nok var meget heldigt at der ikke skulle komme nogen og tage billeder til en boligreportage lige nu – det var meget pænt sagt!

Tiden til at gøre noget ved det har jeg ikke, men i dag fik jeg lige købt lidt til at distrahere blikket – smukke blomster kan vel altid pynte, selv ovenpå skidt. Så nu har sofabordet lige fået en klud, lidt blomster og sofaens puder står sådan ok, så hvis man bare ikke kigger på gulvet, i alle hjørner og nåå ja ca alle andre steder, så kan man næsten holde ud at være her.

Ang. smukke ting fandt jeg denne smukke, smukke the pakke i Netto – ved ikke om jeg synes den smager fantastisk, men tror egentlig jeg har meget godt af noget ikke koffein holddigt ;)
Nå jeg er den der vil arbejde videre, uret tikker – men hvis I vil se lidt af det jeg har fået lavet så tjek Strawberryflavors facebookgruppe :)1 kommentar:

  1. He he. Den tepakke købte jeg også i Netto for nogle uger siden og jeg tabte næsten pusten da jeg åbnede den og så det gennemført lækre design inden i, men ja helt så breathtaking var smagen af theen ikke, men lidt sødmælk og honning pynter jo på enhver the og så ryger den ned alligevel (:

    Lyder så spændende med Japan projektet og synes det er den absolut eneste rigtige beslutning at lade rod være rod og hygge sig med ungerne i enhver ledig stund, Tiden med ungerne kommer aldrig igen men det gør nullermændene og vasketøjet igen og igen, så ingen grund til at spilde dyrebar tid på dem.

    God arbejdslyst og kram fra Iben

    SvarSlet