tirsdag den 15. februar 2011

For 69 kr, LOVE LIFE...

Ja okay, imaginært love life, men stadig LOOVE!
Var lige en tur i Netto og faldt over at de sørme, havde hele Twilight sagaen i hardback til en yderst rimelig pris, de 2 først til kostede 69 kr, de 2 sidste 139 kr.

Så her er en lille opfordring fra mig, til alle I fortravlet kvinder derude. Brug de 69 kr på jer selv og find den indre teenager frem igen. Du skal være parat til at give efter, men gør du først det, er det fantastisk! Jeg erkender blankt at jeg elsker de bøger og jeg elsker det afbræk det giver i en børnefamilie dagligdagsliv - jeg ææælsker twiligt sagen :)

6 kommentarer:

 1. Har det på samme måde. Har faktisk præsteret at købe Twilight for 2. gang, fordi den var så forbandet billig (10kr!!! i hardback, næsten blasfami, ikk?!)
  Nu er min ene veninde blevet påduttet den;o)

  SvarSlet
 2. Absolut blasfami, men tænk at kunne få el. give så meget for så lidt. Nu har jeg kun læst og lyttede dem på engelsk, men mon ikke det også gå på dansk.
  Og må jeg her til sidst lige indskyde et "Ohhh Edward"
  <3

  SvarSlet
 3. Me to, men har det underligt med at indrømme at jeg kan sidde og blive helt teenage agtig igen. Men har læst alle bøgerne 5 gange. åh den kærlighed.

  Kan også anbefale true blood serien.

  Go læsning.
  Louise

  SvarSlet
 4. Hey Louise
  Jeg har også ædt mig igennem True blood serien, men er slet ikke fanget af den på samme måde. Syens Twiligt er langt bedre skrevet og så tror jeg godt jeg kan lide at der er mest love og ikke så meget lust, der i. Giver det mening ;)

  SvarSlet
 5. Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg var monster skeptisk inden jeg gik i gang, men efter max 50 sider, sad jeg bare der og sukkede efter Edward. Det er totalt teenage-crush, men hold da op hvor kan det være et dejligt afbræk fra lortebleer, manglende søvn, studie og alt det der andet hverdagen har det med at bliver fyldt op med...
  Jeg har ikke læst true blood, men overvejer at gå i gang med the mortal instruments. Den skulle vist også være ret god :-D

  SvarSlet
 6. The mortal instrument, kender jeg slet ikke - troede ellers jeg havde været det hele i dur igennem - i håb om t støde på noget der kunne give det samme kick som Twilight.
  Den må jeg lige se efter :)
  Det er nu altid rart at høre man ikke er den eneste jubelidiot når det kommer til Twilight ;)

  Knusknus

  SvarSlet