torsdag den 15. september 2011

Hvad skete der med granny'erne?...

For over et år siden rasede den vilde granny strips mani i blogland og vi var mange der gik i gang med disse skønne tæpper.
Nogen var mestre i at hækle inden og andre som mig var lige begyndt, men sprang på trods af dette ud i sådanne et projekt. Stort er projektet med sådan et tæppe i hvert fald og her 14 måneder senere er mit da heller ikke færdigt endnu - men det nærmer sig nu.
En af mine fejl har været størrelsen, mit er endt op på at være over 150 cm bredt og det er f****** stort, når det så i den anden retning også skal virke rigtig - lige nu er det ca. 180 cm langt og jeg mangler 2 repeat af farverne endnu - så over 2 meter ender det på.
Jeg har holdt lange pauser i dette projekt og hæklet et par stykker i str. baby, når veninderne har fået bebser, men da jeg var kommet over det første stress over det, har jeg egentlig bare hygget mig ved det, når jeg har haft lyst. Så modet er der stadig og jeg har tænkt mig at lave et til hver af ungerne, når det her er færdig - starter med Sammies, så når jeg det nok inden han flytter hjemmefra ;)
Men hvad med jer derude, fik i jeres færdigt og må jeg se - smid et link :)


8 kommentarer:

 1. wauw det er bare så smukt <3
  Jeg har ingen nyfødt bebs desværre, men 2 piger der leget med dukker;o)

  SvarSlet
 2. Ja det må man sige, det er i den grad gudesmukt.... Det må sige at ha været ventetiden værd.

  Virkelig flot.

  Forresten, du smed et link på fb for en uges tid siden at man ku købe en af dine huer på ts, og det blev så mig der løb af med den. Den klær min søde lille Neel noget så godt. SMukt design.

  Go aften

  KH Louise

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Flot tæppe du har gang i.

  Jeg er stadig igang med mit, er kun halvvejs. Har desværre ikke lige nogle billeder der er taget for nyligt, jeg kan linke til.

  Men jeg har fra august 2010, men er nået noget længere, ca. 1 meter i højden, og det måler ca. 120 cm i bredden.

  http://disign-keramik.blogspot.com/2010/08/endelig-langt-om-lnge.html#comments

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 4. Så smukt, måske skal det være et nyt projekt herhjemme...bare ikke så stort ;) Det tror jeg ikke min tålmodighed rækker til :)

  SvarSlet
 5. Det er vel nok fint - og stort.
  Jeg er for ikke så længe siden begyndt på et - men med striberne i firkanter - så kan jeg stoppe, når jeg vil. Smider link her:

  http://loppe-shoppe.blogspot.com/2011/09/puk.html

  Det er godt at se hvor fint det kan blive, og med din skønne sans for farver. Tak

  SvarSlet
 6. 1000 tak for jeres søde ord og links!
  jeg tro OG håber på det bliver færdigt indenfor de næste par måneder.

  Og Louise, jeg erbare så glad for du fik fat i den hue, det er bare en fornøjelse, når ting bliver brugt til det sidste ♡

  SvarSlet
 7. Sikke flot tæppe du har lavet. Jeg har også været med på bølge med granny stribes. Mit resultat kan du se her: http://birgitte-glimtfrapalleshave.blogspot.com/2011_08_01_archive.html

  SvarSlet
 8. FANTASTISK. Elsker din farvesans.

  SvarSlet