søndag den 20. november 2011

Mens i andre er begyndt på julen...

Så er det stadig ikke til at se skyggen af det herhjemme.
Vi går stadig og ved ikke om vi når og få håndværkere til at lave skunkene og en ekstra væg inden jul og derfor er står alt lidt på pause. Når vi det, så skal ALT pakkes ned og flyttes rundt lige om lidt og derfor ville det være tosset og pynte op, bliver det først i januar, jaaa så kan festen godt begynde.
Jeg håber vi får afklaring i løbet af den kommende uge, uvished er bare det værste.
Lige nu nyder jeg min lille samling af Wiinblad stager, der lyser op i de grå og mørke dage, men i næste uge vil jeg finde os et kalenderlys ;)

3 kommentarer:

 1. Kære Céline.

  Jeg har selv prøvet det med håndværekere så mange gange og hold da op hvor jeg forstår dig. Som jeg husker det fra sidste år skrev du også at det faktisk var lidt usædvanligt for dig at pynte så meget til jul så måske kan du trods alt bedre leve med det end dem der har 28 kasser med nisser.

  Selv er jeg meget usædvanligt igang med en lille smule jul allerede. Det er mest store grove naturlige kranse og ting af mos så det er ikke noget jeg får fnidder af men tilgengæl er det faktisk hyggeligt ikke at halse efter julen som jeg plejer....

  SvarSlet
 2. Du har helt ret Marina, jeg er sikkert ikke den der lider mest under ikke at kunne pynte op. Til gengæld er jeg hamrende dårlig til uvished, så det smerter, nåå ja også var jeg jo lige begyndt at være bedre til det med jul ;)

  Nå men næste uge, giver mig sikkert alle svarene ;)

  Lyder ellers fint med dine julering - jeg tænker også jeg skal ud og finde noget krans og noget mos :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Så mange uuuutrolig fine vaser du har!!!! Eeeelsker dem!

  Fant bloggen din via Designhund, legger deg til jeg :)

  SvarSlet