søndag den 5. august 2012

Sommerferie 2012

Ja den er stadig igang, sommerferien altså, ihvertfald et par timer endnu. Men vi er igen hjemme efter 19 dage brugt i London, Fréjus og Basel.
Vi startede ferien med et par dage i London, der mest af alt blev brugt på shopping og lige at vise ungerne lidt, meget lidt af byen.

Dernæst tog vi mod det syd franske og slappede voldsomt af i huset i Frejus, kun afbrud af ture til stranden, indkøb af mad, med store overvægt af desserter eller diverse småture til nærliggende byer. Og jeg kan stolt berette at jeg for første gang, siden jeg var gravid med Sammie, har brune ben - jeg synes, det at være ved at ha store børn, styre for vildt. Ja okay de skændes tit, men det kunne tit klares fra tagterrassen ;)

De sidst dage i Frankrig, var min mor og Henrik der også, hvilket gav Daniel og jeg mulighed for at tage en dag til Saint Tropez og andre små ture uden ungerne.
På vej hjem mod Danmark brugte vi lige et par dage i Basel, hvor vi nød loppemarked, cafe besøg og solede og soppede ved Rhinen.

Jeg havde faktisk en plan om at tagen masse billeder på ferie i år og jeg havde pakke alt, opdateret soft ware på den bærbare og hvad ved jeg. Men, men, men jeg havde ikke taget opladeren med til kameraet og det var næsten løbet tørt batteri, så det var få og udvalgte gange jeg havde kameraet fremme på turen... virkelig dumt!!

Men her lidt glimt fra turen 

1//Pret spist på Leicester Square, London.
2-4// St. James Park, London
5// I huset i Frejus, Frankrig.
6// På tagterrassen i Frejus.
7-9// Frejus.
10-12// Bibliotekshaven i Frejus.
13// Basel
14// Ved Rihnen i Basel.
15// Rådhuset i Basel

10 kommentarer:

 1. Wauw nogle fantastiske billeder og sikke en smuk familie!!!

  SvarSlet
 2. Skønne, skønne billeder! Savner dog lige et enkelt eller to af dig ;) Men jeg kender det fra mig selv - at man oftest er bag kameraet :)

  Jeg kan ikke lade være med at glæde mig lidt til det er vores unger, der har den alder - det må være en drøm at rejse med dem?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. LOL Mirjam - der var ikke et billed af mig på "rullen"!!
  Det er mig der tager billederne, så der er aldrig nogle af mig, desuden haaaaader, HADER! jeg at blive fotograferet, liger altid lort og hader ikke selv at ha kontrollen over hvor meget jeg liger lort ;)

  Ang. ungerne alder, jeg siger det bare Mirjam - damn det er rart de er så store, man kan faktisk det man har lyst til og man kan få RO!! i hvert fald sådan i små perioder ;)
  Ahh, store unger styre for vildt!
  Knus knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - jeg tror at tricket er at bede sin mand tager en masse billeder af sig og så slette dem, hvor man ligner lort mest :P Det gør jeg i hvert fald - men på den anden side er der måske ingen grund til det, hvis man VIRKELIG hader det ;) Jeg prøver at slutte fred med det, men har det lidt anstrengt med billeder, hvor jeg smiler stort :S Jeg synes nemlig også at det er meget hyggeligt "at være med"...

   Uh, det lyder godt at der er udsigt til mere rolige ferier! Jeg kunne slet ikke forestille mig at det skulle være en fornøjelse med storbyferie med de to små vi har. Indtil videre står der telttur og havehygge på programmet, når der er ferie. Men jeg vil glæde mig til at rejse med dem, når de er lidt større :D

   Kram

   Slet
  2. Mirjam, vi var heller ikke ude og rejse fra vi fik Sienna også indtil sidste år. Der blev der holdt ferie herhjemme, men ture til Sverige som max.


   Ang. billeder så jaaaa, nogen gange tænker jeg det kune være meget fedt at være med på billeder altså sådan med familien, men nå det så sker så bliver jeg altid så sur - det knuser total mit nethinde billed af hvordan jeg ser ud ;) Men altså tror det er arveligt, min far har det på samme måde ;)

   Slet
 4. En meget smuk familie... Dine børn altså, de er virkelig smukke... Men kan dog ud fra lidt billede af dig se at de ligner dig meget:)
  Kender det alt for godt med billeder af sig selv. Jeg er begyndt at prøve at være mere åben så jeg også findes på filmen:) det er nu dejligt at have billeder af sig selv og sin familie:)
  Sikker på du ser skide godt ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh Lola, du er ski sød - men mine unger er langt smukkere end mig. Jeg er ikke grim, det er slet ikke fordi jeg ikke synes jeg er okay. Tror bare det er en kombi af at altid har hadet at blive fotograferet også det er stadig ikke helt at være ok, med hvad sygdom og medicin har gjort ved mig.
   Men det bliver, bedre og bedre ;)

   Slet
 5. virkelig dejlige billeder -ser ud til at have været en skønt tur.
  smil,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla - det var også en go tur - eller gode ture <3

   Slet