torsdag den 1. november 2012

10 års fødselsdag...

Er du da vimmer, det var en stor dag, da Sammie blev 10 år! i søndags. Det var en fest og fejring fra morgen til aften og med alt det han ønskedes sig og lidt til.

Men det var også en hyggelig dag, med morgenhygge og gaver, kage + kaffe og gaver og sushi til aftensmad. Han var den gladeste dreng hele dagen, taknemlig og overvældet. Hvilket er dejligt når man nu havde stået på hoved for at få det hele til at køre.

Vejret var skønt og solen strålede ind gennem vinduerne, mens familien var og fejre ham. Tror alle havde lidt svært ved at forstå at det nu er 10 år siden, at den lille mand på knap 2 kg, kom til verdenen, en stormende efterårsnat, inde på Riget.

Kæmpe tillykke til mors store kærlighed 


5 kommentarer:

 1. Øj Celine...
  Øjne så dybe som skovsøer... Sikke en smuk og stolt fødselsdagsdreng.
  Jeg får helt tårer i øjnene ved tanken om at min Trond også bliver så stor en dag.
  Skønne billeder. Især af de to børn sammen. Søskendekærlighed er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Maj, man skal ikke tænke for meget over det med alderen, for så kommer tårerene bare. Ikke fordi det er trist, det er bare stort, på en eller anden måde <3

   Slet
 2. Stort tillykke med din skoenne dreng :)

  Det er vildt at det gaar saa staerkt og der er ikke meget lille dreng over ham mere, men paa den anden side goer det jo ikke saa meget, naar bare man faar fulgt dem godt paa vej mod at blive store...

  Sjovt at se billeder af dine boern sammen. Aldersforskellen minder vist om vores boerns og det er sjovt at forestille sig, hvordan det bliver, naar de bliver aeldre. Dine ser i hvert fald ud til at have meget glaede af hinanden.

  Og aah, de fine svampelys! Dem har jeg haft et godt oeje til siden jeg saa dem foerste gang.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. De er rigtig, rigtig glade for hinanden, i sær når de ikke skændes, men mon ikke de også er det der;) De er i hvert fald meget vigtige for hinanden og langt mere knyttet sammen, end Sammie vil indrømme for tiden.
   Der er 4 år imellem dem og jeg synes egentlig det er en meget god tid og det bliver bedre og bedre <3

   Svampelysene er fra Søsterne Green, hvis det er ;)

   Slet
 3. virkelig skønne portrætter af hele familien.
  tillykke med ham, smil

  SvarSlet